Új hozzászólás Aktív témák
-
Koncipappa
csendes tag
válasz Koncipappa #186 üzenetére
Közben megpróbáltam a lakás másik felén és ott behozta az M1-et is meg a társait, csak épp kép nélkül, hanggal csak. Gondolom nem elég erős a jel.
Egy Samsung Galaxy S3 LTE boldog tulajdonosa :D
-
Koncipappa
csendes tag
ProgDVB-ben van ilyen, hogy multiplexek beállítása. Azt nem kellene esetleg átállítani? Egyébként 22 csatornát fogok, de ezek közül csak a Teszt_D és a Paramount Channel ingyenes. Nem lehet valahogy kézzel "beerőltetni" az M1-et és a többi ingyenes csatornát?
[ Szerkesztve ]
Egy Samsung Galaxy S3 LTE boldog tulajdonosa :D
-
Koncipappa
csendes tag
Köszi a segítséget, így már talált több csatornát (Ausztria beállítással).
Itt Pécsen próbáltam ki, a tv toronytól pár utcával lejjebb. RTL+-tól kezdve minden van itt, de a 8 ingyen fogható csatornából 2-t fogok be, a többit egyszerűen nem találja a program. Nem is értem...Egy Samsung Galaxy S3 LTE boldog tulajdonosa :D
-
Koncipappa
csendes tag
Sziasztok!
Megvettem jómagam is a fent említett tunert, driverek és programok felrakva.
Ráengedtem a DVB-T keresést a ProgDVB programban, ahol 70%os jelerősséget és 90%-os minőséget írt némelyik frekinél, viszont egy csatornát sem talált.
Mi lehet a gond?Egy Samsung Galaxy S3 LTE boldog tulajdonosa :D
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD RADEON RX 6700 XT PowerColor Red Devil
- Új Lenovo ThinkPad P16s Workstation Érintős LAPTOP -50% 16" Ryzen 7 PRO 6850U 32/1TB 680M 4GB FHD+
- Bontatlan Lenovo ThinkPad P16s Workstation LAPTOP -50% 16" Ryzen 7 PRO 6825U 16/512 RADEON 680M FHD+
- MSI RTX 3060 Ti VENTUS 2X OCV1 LHR
- Razer Blackshark v2 Pro Wireless White
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest