- Path of Exile 2
- GTA VI
- Bestbuy játékok
- World of Tanks - MMO
- Nintendo Switch 2, vagy amit akartok (találgatós topik most még)
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- War Thunder - MMO Combat Game
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 15. nap: Hell Let Loose
- Half-Life 2
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sirandrish
legenda
az első részét én szénné nyomtam PSP-n..unaloműzőnek jó de a nagygépes társaival nem veszi fel a versenyt sajna...jelenleg ölni tudnéák egy Budokai Tenkaichi 2-ért PC-n
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Prof01
veterán
Ha lesz PSP-m, ezt mindenképp kipróbálom!
Four wheels move the body. Two wheels move the soul.
-
Breki's
tag
válasz julius666 #16 üzenetére
Játszottam az Xbox konv.-al is, de a PSP-ssel többet toltam. Amit mondjuk jó tudni, azaz hogy vsz. a fejlesztők nem akarnak sokat machinálni, mert a konverziók irányítása nem tér el túl sokban, így xbox-on is viszonylag könnyen belejöttem a játékba. Nekem a PSP-s verzió marad a legkiforottabb, de a Wii-s DB-vel is játszottam, ami nem volt rossz, bár inkább megintcsak arról tudnék áradozni, hogy a Wii-n a legnagyobb előnye a hadonászás volt. Amúgy az is fogyasztható volt, de sztem gyengébb mint a többi.
Breki's
-
Eagl3
veterán
Én csak azt nem értem, hogy mit keres egy olyan játék a PC JÁTÉKOK között, ami meg sem jelenik PC -re? A KONZOL JÁTÉKOK -nál meg nincs is kint, holott inkább oda sorolnám.
-
julius666
addikt
válasz FoxiestFox #12 üzenetére
Valszeg nem igazán kedveled az ilyen verekedős cuccokat, akkor nyilván érthető h ez sem fogott meg. Viszont azt azért be kell látnod, h ha más hasonló dologgal hasonlítjuk össze (pl. mondjuk Naruto), akkor abszolút nyerő, engem azoktól a cifrafosás kerülget, viszont akármennyire is sok hiányossága és hibája van, a DB nagy kedvenc (na jó csak az alapsorozat és a Z, a GT szar)
A játékhoz: miért nincs PSP-m?
Illetve a cikk írója játszott az X360-ra megjelent DB játékkal? kíváncsi vagyok, melyik a jobb és mennyivel.[ Szerkesztve ]
-
nrgia
őstag
Már nem emlékszem pontosan mikor is ,de azt tudom ,hogy iszonyú jókat verekedtünk ezzel a game-el,igaz közben elfogyott egy pár liter söröcske is.
...ha valaki a sarkára áll, az talpra esett ???...
-
proScout
tag
Ami DB, DBZ, -gt azt akkor is kell szeretni ha nemteccik. Ez egy kultusz
-
Kleroo
veterán
Az egyik legjobb hangulatú és játszhatóságú játék psp-re
Hodor. Hodor? Hodooor!
-
félisten
válasz infectedmann #10 üzenetére
Szerintem a DB köszönőviszonyban sincs egy komolyabb animével..
De ez csak magánvélemény. Azon kevesek (?) közé tartozom, akiket a sorozat sem kötött le, és míg valóban sok DB-s volt az osztályunkban, én akárhányszor megpróbálkoztam a nézésével, egy ilyen wtf? -fej került a nyakamra. Szóval nekem ez kimaradt. Viszont mint talán kivehető a szavaimból, szeretem az anime műfajt, de ez valahogy nem fért bele. Ha ez az egyáltalán.
A játékról annyit, hogy mivel nálam ennek nincs előélete, így nem látom értelmét a kipróbálásnak, aki viszont szerette a DB-t, annak kötelezőnek tűnik. -
Mazsika
őstag
hát ha őszinte akarok lenni engem se nagyon vonz az ilyesmi...
Dáccsika
-
infectedmann
őstag
Kár, hogy PC -re nem adnak ki egy értelmes DBZ játékot sem
Lehet tényleg kénytelen leszek venni egy konzoltv.tom: Persze, hogy van. Van aki már az anime szótol és hányingert kap. Ő bajuk.
[ Szerkesztve ]
-
Zsoccc
senior tag
Én is csak azt tudom mondani, hogy nagyon jó játékról van szó, bár csak futólag volt szerencsém hozzá, de az igazán maradandó élményt jelentett. Bár ehhez valamelyest kedvelni kell a DB világot is.
-
Sirandrish
legenda
hát elmondanám hogy az összes CellShaded-es DBZ game bitang jól néz ki...
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Sirandrish
legenda
hát elmondanám hogy az összes CellShaded-es DBZ game bitang jól néz ki...
-
Piero89
aktív tag
Nekem a képekre nézve nem az jön le, hogy milyen gyönyörű grafikával van megáldva a játék De hát ízlések és pofonok....
De mondjuk ezek csak képek..egy full HD tv-n biztos ütősebb
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- OLED TV topic
- Jön a HDMI 2.2-es specifikáció
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Politika
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen TV-t vegyek?
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- BestBuy topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B365 Intel i7 9700E 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 6GB GDDR5 Sharkoon Slider 550W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M Intel i3 10100F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 6GB GDDR5 ZALMAN Z1 CM 450W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i3 10100F 16GB DDR4 512GB SSD RX 580 8GB GDDR5 ZALMAN Z1 Chieftec 500W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M Intel i3 10100F 16GB DDR4 512GB SSD 1060 6GB GDDR5 FD Core 1000 FSP 400W
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M Ryzen 5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700 10GB GDDR6 CM TD500 FSP 700W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest