Új hozzászólás Aktív témák
-
Prof01
veterán
Ha lesz PSP-m, ezt mindenképp kipróbálom!
-
Breki's
tag
válasz
julius666 #16 üzenetére
Játszottam az Xbox konv.-al is, de a PSP-ssel többet toltam. Amit mondjuk jó tudni, azaz hogy vsz. a fejlesztők nem akarnak sokat machinálni, mert a konverziók irányítása nem tér el túl sokban, így xbox-on is viszonylag könnyen belejöttem a játékba. Nekem a PSP-s verzió marad a legkiforottabb, de a Wii-s DB-vel is játszottam, ami nem volt rossz, bár inkább megintcsak arról tudnék áradozni, hogy a Wii-n a legnagyobb előnye a hadonászás volt. Amúgy az is fogyasztható volt, de sztem gyengébb mint a többi.
-
Eagl3
veterán
Én csak azt nem értem, hogy mit keres egy olyan játék a PC JÁTÉKOK között, ami meg sem jelenik PC -re? A KONZOL JÁTÉKOK -nál meg nincs is kint, holott inkább oda sorolnám.
-
julius666
addikt
válasz
FoxiestFox #12 üzenetére
Valszeg nem igazán kedveled az ilyen verekedős cuccokat, akkor nyilván érthető h ez sem fogott meg. Viszont azt azért be kell látnod, h ha más hasonló dologgal hasonlítjuk össze (pl. mondjuk Naruto), akkor abszolút nyerő, engem azoktól a cifrafosás kerülget, viszont akármennyire is sok hiányossága és hibája van, a DB nagy kedvenc (na jó csak az alapsorozat és a Z, a GT szar)
A játékhoz: miért nincs PSP-m?
Illetve a cikk írója játszott az X360-ra megjelent DB játékkal? kíváncsi vagyok, melyik a jobb és mennyivel. -
nrgia
őstag
Már nem emlékszem pontosan mikor is ,de azt tudom ,hogy iszonyú jókat verekedtünk ezzel a game-el,igaz közben elfogyott egy pár liter söröcske is.
-
proScout
tag
Ami DB, DBZ, -gt azt akkor is kell szeretni ha nemteccik. Ez egy kultusz
-
Kleroo
veterán
Az egyik legjobb hangulatú és játszhatóságú játék psp-re
-
válasz
infectedmann #10 üzenetére
Szerintem a DB köszönőviszonyban sincs egy komolyabb animével..
De ez csak magánvélemény. Azon kevesek (?) közé tartozom, akiket a sorozat sem kötött le, és míg valóban sok DB-s volt az osztályunkban, én akárhányszor megpróbálkoztam a nézésével, egy ilyen wtf?-fej került a nyakamra. Szóval nekem ez kimaradt. Viszont mint talán kivehető a szavaimból, szeretem az anime műfajt, de ez valahogy nem fért bele. Ha ez az egyáltalán.
A játékról annyit, hogy mivel nálam ennek nincs előélete, így nem látom értelmét a kipróbálásnak, aki viszont szerette a DB-t, annak kötelezőnek tűnik. -
Mazsika
őstag
hát ha őszinte akarok lenni engem se nagyon vonz az ilyesmi...
-
infectedmann
őstag
Kár, hogy PC -re nem adnak ki egy értelmes DBZ játékot sem
Lehet tényleg kénytelen leszek venni egy konzoltv.tom: Persze, hogy van. Van aki már az anime szótol és hányingert kap. Ő bajuk.
-
Zsoccc
senior tag
Én is csak azt tudom mondani, hogy nagyon jó játékról van szó, bár csak futólag volt szerencsém hozzá, de az igazán maradandó élményt jelentett. Bár ehhez valamelyest kedvelni kell a DB világot is.
-
Piero89
aktív tag
Nekem a képekre nézve nem az jön le, hogy milyen gyönyörű grafikával van megáldva a játék
De hát ízlések és pofonok....
De mondjuk ezek csak képek..egy full HD tv-n biztos ütősebb
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD Intel ARC A770 16GB Rampage SHIVA 650W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B460M i7 10700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB KOLINK Observatory TG TT 600W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H170M i7 6700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Ti 6GB KOLINK Observatory Lite TT 500W
- BESZÁMÍTÁS! ASRock A520M R3 3100 16GB DDR4 512GB SSD RX 6500XT 4GB BitFenix Neos Thermaltake 500W
- BESZÁMÍTÁS! Asus H110M i5 7400 8GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1650 4GB ZALMAN S3 TG Chieftec 600W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H170M i7 6700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Ti 6GB KOLINK Observatory Lite TT 500W
- OLCSÓBB!!! Lenovo Thinkpad T480S üzleti i5-8350u 8th gen. 8-24Gb RAM 256GB-1TB SSD, több db, gar.
- Samsung Galaxy A25 5G / 8/256 GB / Gyárifüggetlen / 12hó Garancia
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max - White Titanium - Használt, karcmentes
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest