Új hozzászólás Aktív témák
-
Mans20
addikt
a grafikus motor az lesz ami a tomb raider legend be volt,csak egy tuningolt változata,az év eleji pcguruba azt írták,persze majd kiderül,ezen a képen meg direkt van kiemelve a pasi,azért olyan elmosott a háttér,szerintem.ha lesz olyan jó mint az egy akkor már öröm lesz,de egyszer jó lenne egy remake az egyből,pár új pályával.
-
Morden24
nagyúr
Ez a kép amúgy nem is a kettőből van, hanem inkább a Project Snowblind-ból (amit mellesleg simán kidobhatott Vistaboy-nak a kereső, mint DE3-at) - legalábbis én nem emlékszem ilyen interface-re az Invisible War esetén.
Egyébként persze, ezért írtam, hogy másodlagos, nem pedig azt, hogy lényegtelen. Azt viszont tartom, hogy ha a fent általam említett elemek hiányoznak egy Deus Ex játékból, akkor a grafikája lehet a Krájzisz duplája is, akkor is feldughatják maguknak. Csillivilli, agyatlan lövöldéket gyártson a Carmack. Ide ész is kell, meg hangulat, történet stb.
[ Szerkesztve ]
Sectumsempra - For Enemies
-
Vistaboy
veterán
Az előző, ez már tutira a 3-ból van, legalábbis a forrás szerint.
"A battle has been fought, and is now over. Place your sword upon the ground, and rest in the temporal peace. After dozing in the warmth of a dream, a new day will begin." - Fate/Stay Night. Diablo III: Vistaboy#1222
-
Morden24
nagyúr
A grafika másodlagos.
Hozzák az első rész sztorijának színvonalát és izgalmát, még több küldetést, még több elszórt infót, még több párbeszédet és még több intrikát.Ja, és persze még több rpg-elemet. És még több implantátumot
Sectumsempra - For Enemies
-
Vistaboy
veterán
Lehet, nekem pedig a Deus Ex 3 képtalálatok alatt jött be. Úgyhogy passzolok. Nem játszottam a második résszel.
Na, akkor kicserélem a másikra, az tutira abból van.
[ Szerkesztve ]
"A battle has been fought, and is now over. Place your sword upon the ground, and rest in the temporal peace. After dozing in the warmth of a dream, a new day will begin." - Fate/Stay Night. Diablo III: Vistaboy#1222
-
ABee
tag
Eléggé siralmas az a kép, van még mit csiszolni a grafikán...
Új hozzászólás Aktív témák
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 13. nap: SIFU
- Szó szerint táptitán az FSP legfrissebb üdvöskéje
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vicces képek
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- AMD RADEON RX 6700 XT PowerColor Red Devil
- Új Lenovo ThinkPad P16s Workstation Érintős LAPTOP -50% 16" Ryzen 7 PRO 6850U 32/1TB 680M 4GB FHD+
- Bontatlan Lenovo ThinkPad P16s Workstation LAPTOP -50% 16" Ryzen 7 PRO 6825U 16/512 RADEON 680M FHD+
- MSI RTX 3060 Ti VENTUS 2X OCV1 LHR
- Razer Blackshark v2 Pro Wireless White
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest