Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
"név nélkül, hirdetés linkelése nélkül írjuk ki a fájdalmunkat", tehát a Hardverapróról
- ne linkelj konkrét hirdetést
- ne tegyél be hirdetés screenshotot
- ne idézz hirdetésből konkrét szöveget
Személyes adatot ne tartalmazzon a hozzászólásod!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Met
nagyúr
Vicces ez a jófogás.
Felraktam egy telefont és egy telefon tokot.
A telefonra googleztam képet, a tokhoz az Aliról töltöttem le képet.
Utóbbit jóváhagyták, a telefont meg visszadobták hogy saját kép kell"If in doubt, flat out!" Colin McRae
-
veterán
válasz Trailblazer #24104 üzenetére
Akár vaterán.
Legfrissebb Banggood, Geekb, Ali kuponok: https://t.me/kinabolrendelek
-
Alg
veterán
Kamu dobjukössze-vásárlói csoport
Hihetetlen hogy ezeket bárki elhisziON: Atlantiszi angyalkommunikációs tanfolyam - nem apró de szakadtam rajta
Ugyanitt gerinc egyenesítés kvantumenergiával
[ Szerkesztve ]
"I love not man the less, but Nature more" // Giant TCR Adv. '16 Di2 // Fenix 7 SS // FiiO BTR3 + Truthear ZERO
-
Norb3rto
őstag
-
őstag
Nem értem ezt hogy lehet. Azt még megértem, ha mondjuk valamiért betörik a kijelző, de ez? Ocsmány, mocskos, okádék fos. Ez két kondásé volt, akik a disznók trágyázása közben le-lejtették, és időnként egymást csapkodták a szívlapáttal, ami a telefont találta el? Rejtély. Aki ilyen telefont árul az maga is hasonló lehet.
The Amiga, Born a Champion
-
Vangelis
félisten
GAMER STAR...
@@@@ https://armegoszto.hu/deals/new
-
Laraxior
titán
válasz Vangelis #24113 üzenetére
GTA, Crysis...
Jezusom, a mikrómon jobban futnak ezek a játékok mint ezen a "vason""Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
-
ViZion
félisten
-
Zolás
addikt
-
Trailblazer
veterán
Kvázi a Gainward tulajdonosa a Palit, úgyhogy túl távol nem állnak egymástól.
Lehet más a helyesírás...? -> https://lnk.bz/fJ4V
-
senior tag
most télleg.. a csikókat senki nem vette észre?
tel: 7o-373-oo29 *** NO SMS!!! *** brit tudósok szerint 10 fogorvosból 8 az 2.
-
8th
addikt
Értem én, hogy AGP de azért, na ... [link]
...
-
CJ4567
nagyúr
válasz quailstorm #24138 üzenetére
PCI-E 4670-et két éve 5k-ért lehetett venni, egy éve volt 15k a 6770, most már ide leestek néhol a 7770-ek. Ilyen ütemben lassan 7950 lesz 20k
No Sana No Life
-
Gyuri27
félisten
Tény és fény. De ha nem hibrid a lap. Akkor 478 és pajtásai nem hajtják ki. Rakhatol bele prescottot szénné húzva, paksra rákőtve. Oda már a 3850 is sok volt. Ami még pont fasza kategória volt az 1950XT. Oszt csók.
Amd - Radeon - Ryzen
-
quailstorm
nagyúr
Ennek eszmei értéke van, mint utolsó és top AGP-s kártya, ami valójában PCI-E fordítós mint minden kései.
AM2 Upgrade vagy P4i775 például a módja AGP+kihajtsaproci kombónak. Prescottnak elég kisebb is valóban.
Akinek ez a kártya kell az nem napi használatra akarja.
[ Szerkesztve ]
-
Chaser
legenda
10-15k sztem simán reális, 25-ért nem hiszem h el fogja adni
3850-nel van kb egálban, de feleannyi fogyasztással és több mindent támogat..megint más kérdés, valszeg sok agp-s lap le sem kezeli, gyűjtőknek, retrosóknak tökéletes
bacsis félék ha meglátják...:d_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
F.E.K..
senior tag
válasz Trailblazer #24140 üzenetére
Legalább ketten vagyunk akkor így
Legyen olyan szép és vidám napod amilyet csak szeretnél!
-
Chaser
legenda
most láttam egy blogbejegyzést, gtx970 boltból 63k...na ha ez tartós marad esnek még itt a vga árak ( :
eszembe jutott anno volt egy manli gf2 mx-em_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
konikan
aktív tag
-
Chaser
legenda
válasz shteer #24147 üzenetére
gar nélküli cuccok árát sztem elég erősen lenyomja, bár a többi modell árát nem is néztem
konikan én is vettem egy gb-t, de azóta eladtam, a gépet is amiben volt ha desktop lesz akkor normál méret, már most kezdek elcsábulni megint olyan vga árak lettek, ddr3 ramom is van 4x8gb amit occón' vettem
_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
Új hozzászólás Aktív témák
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen SSD-t vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- 180 Hz-es VA panellel jön az MSI 34 hüvelykes kijelzője
- PlayStation 5 Pro teszt
- Megjelent a Silent Hill 2 Remake
- AliExpress tapasztalatok
- További aktív témák...
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs