Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
"név nélkül, hirdetés linkelése nélkül írjuk ki a fájdalmunkat", tehát a Hardverapróról
- ne linkelj konkrét hirdetést
- ne tegyél be hirdetés screenshotot
- ne idézz hirdetésből konkrét szöveget
Személyes adatot ne tartalmazzon a hozzászólásod!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Laraxior
titán
En mar lementettem anno...
Meg van egy frodos is amihez az van irva hogy "nem tudom elolvasni, tunde betűk lehetnek."[ Szerkesztve ]
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
ViZion
félisten
Nagy góré a csávó... az egész telepen ő lehet a király mer szíppen mektanuld irní.
Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy Eladó Roccat, GoSund, SonicWall: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/vizion/index.html
-
Laraxior
titán
Szerintem telefonra kötelező, hogy mindig kéznél legyen, ha meglát az ember valamit, ahova be lehet biggyeszteni
[ Szerkesztve ]
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
Laraxior
titán
válasz Trailblazer #24058 üzenetére
Áttettem ide. Így biztosan oké.
-
seniman
veterán
A csalós topik meg kezd átmenni máúnika sóba.
PSN:seniman77-----> https://psnprofiles.com/seniman77
-
tsiga18
tag
A "Jelentsd a csalókat" topikba érdemes benézni, amíg nem lesz takarítás .
-
customer114
őstag
válasz Trailblazer #24066 üzenetére
A végéről lemaradtam, már törölték. Van screenshotunk?
-
Trailblazer
veterán
-
ViZion
félisten
válasz seniman #24070 üzenetére
Nem lehet, h a csaló elírta, vagy fake mail címet használt?
Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy Eladó Roccat, GoSund, SonicWall: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/vizion/index.html
-
Trailblazer
veterán
válasz Ateszpapa #24073 üzenetére
Ő az oldalt is feljelenti. Tojáshéjas fenekű, viselkedni se tudó újonc próbálja a kereteket feszegetni. Lennék afféle moderátor, már a megérdemelt pihenőjét megkapta volna, ha másért nem, a trágárságért és hogy emiatt takarítani kellett az ürülékét utána.
Lehet más a helyesírás...? -> https://lnk.bz/fJ4V
-
törölt tag
Az ilyennek egy jó nagy verés kéne... mondom én ezt, aki roppant nyugodt, és békés ember...
-
madgie
titán
válasz Trailblazer #24074 üzenetére
És az ilyenek miatt nincs már olyan publikus topik, ahol le lenne írva, kit miért figyelmeztettek, dobtak ki.
Tényleg durva, hogy a tolvajnak több joga van, mint annak, akit megkárosítottak.
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
Trailblazer
veterán
Madárlesen. Egyébként megkapóan "olcsó húsnak híg a leve" árakkal operál az említett kurafi, már ennek egy nagy felkiáltójelnek kéne lennie a potenciális vásárlók fele. És még valaki azt írja a hirdetés alá a pénzvisszaadás örvén, hogy "korrekt hozzáállás". Korrekt az lett volna, ha nem gagyi kártyákat árulna, nem?
(BTW., ma vettem 64-es microsd-t, na az nem 3 ruppó volt. Inkább az ötszöröse majdnem.)
Lehet más a helyesírás...? -> https://lnk.bz/fJ4V
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz Trailblazer #24083 üzenetére
Sincerity-tol 20 dolcsi a garantalan nem kamu 64GB-os kartya. :]
[ Szerkesztve ]
Live-Die-Respawn
-
dugo_
veterán
válasz Trailblazer #24083 üzenetére
Nekem hibátlan az ebayes noname 64-esem 3-4k-ért. Igaz kicsit lassú.
Az akciósan 10k-s 128-as is működik már tavasz óta. Kop-kop.Biztos nem vennék itthon microsd-t kétszeres áron.
-
TaaT
nagyúr
válasz Trailblazer #24086 üzenetére
Áfa, kisker-nagyker haszon és artisjus mentes kártya.
Give them hell Ukraine!
-
-
TaaT
nagyúr
-
shteer
titán
valaki itt keresett 100-ért 970 xtreme gaming-et?
szerintem jónak tűnik..
-
Beretvás
veterán
inkább töröltem mert rájöttem hogy elnézetem egy betüt és igy má nem poén...
[ Szerkesztve ]
-
Beretvás
veterán
válasz customer114 #24097 üzenetére
Új hozzászólás Aktív témák
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs