Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
"név nélkül, hirdetés linkelése nélkül írjuk ki a fájdalmunkat", tehát a Hardverapróról
- ne linkelj konkrét hirdetést
- ne tegyél be hirdetés screenshotot
- ne idézz hirdetésből konkrét szöveget
Személyes adatot ne tartalmazzon a hozzászólásod!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chaser
legenda
*-i5 6500, GTX 1060 6 GB, 16 GB DDR4-* komplett gép eladó!
csak átfutottam, de mintha ez értelmes boltból újan is kb annyiba kerülne mint amennyiért a tag árulja
_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
Gyuri27
félisten
válasz Chaser #24205 üzenetére
De az se összerakva se tesztelve nincs és még tán nem is gémer. Mennyé innen te üzletrontó gempőc.
Nézegettem a sandy árakat. Jézus mindenki el van tévedve. Matx lap egy nincs. Csak mind a gémer szétgyalázott lapok vese árban. 2k16 ha mo eu föld. Ide se jönnek az ufók.
Amd - Radeon - Ryzen
-
ViZion
félisten
-
Laraxior
titán
A legkiemelkedőbb bitszámmal
Ha még nem lett vóna..."Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
Laraxior
titán
és még privátot is kaptam...
"Ha nem értesz hozzá hozzá se szólj .... idióta"
[ Szerkesztve ]
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
quailstorm
nagyúr
válasz Vakegérke #24221 üzenetére
Nekem viszont a hirdetést látva támadt egy zseniális ötletem. Úgy kéne hirdetni azt a gépet, hogy P8 (mivel az alaplap P8H61 és anno a P5* lapokat is így hirdették).
Szóval a legendás szépemlékű P4-re alapozva, megduplázva lehetne hirdetni mint korszakos, örökkévalóságnak gyártott ipari vérgémer Pentium 8 (azaz 8 magos) számítógépet, amiből mindjárt vegyél nyolcat különben nem leszel boldog. Hiszen a jónép még 2020-ban és a P8 után fog ácsingózni, kivételes darab. Még meg kellene szórni színes ledekkel, meg adni hozzá egy szigorúan gamer Genius netscroll egeret és egy 15"-os CRT monitort nagypapi padlásáról, esetleg hozzátenni hogy melyik hőn szeretett híres youtubeosnak írt ezen a gépen rajongói levelet. Mingyá' 300k lenne az ára
-
Macka
veterán
"Alaplap igen jó"[link]
[ Szerkesztve ]
-
MK VII
veterán
A 12 magos gémer mindig előjön néha.
Kemény, hogy összeadják a processzor "magok" és a GPU "magok" számát..
Csak azt felejtik el beleírni, hogy az az x4 proci egy kétmagos pentium sebességével egyenlő. De még azzal sem, mert egy szálon köröket ver rá a pentium.(#24228) Macka
Pár i5-öt is lealáz.. Aha.. És melyik dimenzióban?
Komolyan, ezek el is hiszik amit írnak?[ Szerkesztve ]
-
Macka
veterán
"I5-ös sebességű gémer laptop"
Különlegessége: az i5-ös sebességet I3 cpu-val hozza.
-
Papooo
senior tag
Ennyiből kettőt is vehet a szemfüles ember.
Pár napja a PassmarkCPU teszt tudatosította bennem hogy a tabomban lévő Z3740-es proci erősebb mint a Core i3-330UM.
Sőt, ha csak a pontokat nézzük kilencszer gyorsabb mint a (legkissebb) P4.Egy igazi GÉMER!
Ha mejd kijön a GTA 7, azzal fogom reklámozni.[ Szerkesztve ]
Ha nem tudsz olvasni, ne várd hogy visszaírjak.
-
MK VII
veterán
válasz Trailblazer #24229 üzenetére
Feltétlenül!!
(#24231) Runo
Valami struktúrája van igen.. De viszonylag messze áll a teljes értékű magoktól. -
quailstorm
nagyúr
válasz lezso6 #24237 üzenetére
Most lecsaphatnám a labdát egy azonnali mobilos kérdések topicos infós egyénnel, de csak halkan teszem
Architektúrák tárgy nem akaródzik menni a diákoknak, napi használatból sincsenek tapasztalataik, vérmérséklet válogatja melyik vállalja fel és melyik bullshitel inkább (SZE TTIK)
-
-
quailstorm
nagyúr
Ami a képen van, na az nem eladó. De ha elmész és ráfizetsz, akkor viheted. Továbbá ez így tökéletes, az időutazás, a FAX modem, a sok sárgult műanyag, az 52x-es CD olvasó, és feltehetően a nem eladó Radeonnal készített Win10 fotó.
256GB-os VGA-t valaki? Csak 20k és ajándék P4 jár hozzá.
[ Szerkesztve ]
-
dugo_
veterán
válasz #20749568 #24244 üzenetére
Klasszik pályákákon 50-70 is megvan viszonylag stabilan, szűk helyeken, folyosókon 80-90-re felugrik. Új Infi és Cbble 40-60, Nuke játszhatatlan.
Persze mindez 768x480-as felbontáson, minden low, árnyék magas.Ez a benchmark pálya ~43fps-es átlagot szokott kidobni a végén, de egy 5v5 azért ennél kisebb terhelés.
Megvárom a Kaby Lake-et, aztán tényleg építek már valami i5-7xxx alapú asztalit télen.
-
válasz quailstorm #24239 üzenetére
Már nem vagyok infós. Inkább ott hagytam az egyetemet, nem akarok abba az idióta csürhébe tartozni. Persze tisztelet a kivételnek, bár nagyon kevés van.
[ Szerkesztve ]
Make Asia Great Again!
-
quailstorm
nagyúr
válasz lezso6 #24246 üzenetére
De azért legalább elvégezted a BSc-t ugye? Éppen unokatesóm végzős a Pannonon, de az MSc már nem fog menni. Kedvhiány, és elég volt a szopatás, elvileg. Aztán nála sose tudni. Én még csak másodéves vagyok a szopótanfolyamon...
Egyszer volt egy számábrázolási probléma HAHU-n, arra emlékszek hogy egyből leesett neked, úgyhogy nagggyon hasznos volt az a képzés.
[ Szerkesztve ]
-
válasz quailstorm #24247 üzenetére
Nem végeztem el. MSc-nek a Pannonon egyébként nincs sok értelme, hacsaknem az ember szeretné beleásni magát a matekokba. Nekem a BSc-vel főleg az volt a bajom, hogy a tanárok 99%-a inkompetens az informatika terén illetve fogalmuk nincs, hogy miért tanítják nekünk azt, amit. Mivel én jelenleg elvagyok diploma nélkül is, ezért inkább dobtam az egyetemet.
HAHU? Micsoda, milyen számábrázolás?
Make Asia Great Again!
-
Laraxior
titán
Új hozzászólás Aktív témák
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen SSD-t vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- 180 Hz-es VA panellel jön az MSI 34 hüvelykes kijelzője
- PlayStation 5 Pro teszt
- Megjelent a Silent Hill 2 Remake
- További aktív témák...
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Adattábla szett IKarus 435 alu logo felirat embléma busz bus
- ASUS U-65GA 650W PSU asztali számítógép 80 Plus ATX tápegység
- Asus B85M-E, Intel i7-4790 + rézmagos gyári hűtő, Hynix 4x8GB (32GB) 1600MHz RAM
- TRUST GXT 101P Gav - vezetékes gaming egér -- rózsaszín
- RAZER Kraken Kitty V2 Black wired gamer fejhallgató
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest