Hirdetés
- World of Tanks - MMO
- Path of Exile 2
- Bestbuy játékok
- Nintendo Switch 2, vagy amit akartok (találgatós topik most még)
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Call of Duty: Black Ops 6
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Túl az 5 millión az Octopath Traveler franchise
- GTA VI
- EA Sports WRC '23
-
GAMEPOD.hu
"név nélkül, hirdetés linkelése nélkül írjuk ki a fájdalmunkat", tehát a Hardverapróról
- ne linkelj konkrét hirdetést
- ne tegyél be hirdetés screenshotot
- ne idézz hirdetésből konkrét szöveget
Személyes adatot ne tartalmazzon a hozzászólásod!
Új hozzászólás Aktív témák
-
cidalain
veterán
válasz 3shae #120769 üzenetére
Pedig jó az. Halálom amikor a hirdetés helye Balatonrettenetes a FB szerint (és ezért listázza amikor nekem 100km-es kör van belőve), de a hirdetésben benne van hogy átvehető Szatmárszentszaron. A kettő között kb 400 km van tipikusan.
[ Szerkesztve ]
>> GearBest Club Veszprém << >> https://www.facebook.com/gbc.veszprem <<
-
-
KROK640
nagyúr
válasz 3shae #118529 üzenetére
Ezzel én is így vagyok. Ehhez képest emlékszem, hogy a 2000-es évek elején fiatalkoromban sok havernak meg nálam is volt olyan varacskolás, hogy nincs I/O Shield. De már 2001 körül rájöttem, hogy kell az, és az igénytelenség jele ha nincs.
(Ettől még Kokszi haverom szerint "nem kell, há jobb a szellőzése". )" "használt felbontott újszerű" jó áron" - kérdés, hogy mennyire jó az az ár? Mert mondjuk egy 60 ezres lap emiatt 30 ezerért azért nagy duzzogva belefér. De ha egy 60 ezres lap emiatt csak 55, akkor én is repíteném vissza.
Mert ugye külön - pláne az adott alaplaphoz - meg kb esélyetelen szerezniInkább azt kérdezzék miért nincs szobrom, mint azt, hogy miért van...
-
KROK640
nagyúr
válasz 3shae #118500 üzenetére
Sajnos ebben a kategóriában, már a backplate és a csavarok is extrának számítanak
Attól például falnak tudnék szaladni, hogy 10 lapból kilencnek véletlenül sincs meg a backplatje, és ez akár már 2-3-4 éves lapoknál is így van. Sőt 5+ éves gépeknél azt is látom sokszor, hogy már eleve backplate nélkül vannak begyömöszölve a házba.
Ezért is az egyik legjobb újításnak az utóbbi pár évben megjelent integrált backplatet tartom.Inkább azt kérdezzék miért nincs szobrom, mint azt, hogy miért van...
-
válasz 3shae #118495 üzenetére
Hát ha egyszer az a fontos
Ilyenkor szokott kiderülni, hogy pl. ventit keres, vagy ilyesmi. Csomó ilyen volt már, hogy gép+monitor hirdetésre ír, hogy csak monitor? Meg csak a PS/2 billzet, az nemrég volt
A 2x4GB RAM+posta 6000-be jobb Mondjuk a P4 lapomat viheti annyiért...
@homerhamm : TKL-re van jogsija? Mechanikusra?
Mutogatni való hater díszpinty
-
válasz 3shae #116611 üzenetére
Nem biztos, hogy elolvasná. Lesz*ják.
Másik hirdetésére szoktam írni, hogy érdeklődnék. Ott válaszol, és érdeklődnék, hogy miért nem válaszolsz arra, amire te érdeklődtél
Van amelyik őszintén meglepődik, hogy kellett volna.@Kenwood : Pedig a MP-n van elérés, ott lehet eladni dolgokat. Persze ott a legtöbb hülye is, de a felhasználószám simán többszöröse a PH-nak.
[ Szerkesztve ]
-
-
koby11h
őstag
válasz 3shae #108820 üzenetére
Marketplace-en is és itt is volt 2-3 eladásom az elmúlt 1 hétben.
2-3 gen félgépek, 4 gen brand gép, monitor, optikai meghajtó, tápegység, doboz. De általában az olcsóbb dolgok mennek csak el vagy bontva."C3PO egyetlen igazi hibája, hogy választékosan fejezte ki magát a sok bugris között..."
-
KROK640
nagyúr
válasz 3shae #107443 üzenetére
Az ingyen de tegnapra topicból jól ismert Tivadarnak is ez az új becsípődése ő most 3rd gen I7 mellé akar 32GB RAMot. Egyrészt elmondtam neki, hogy bármi aminek ténylegesen kell a 32GB RAM már aligha fog az ő prociján értelmezhető sebességgel futni. Ugyanakkor : A mai - főleg DDR3 - árak mellett a 32GB már nem ördögtől való (csak fölösleges) egy nagyjából 15000ft-os történet. (8GB-os modulokkal)
Maga a proci egyébként kezelne 32GB RAMot (az a maximumja a 2nd gennek), de egyrészt csak 4 sloton, másrészt 16GB-os DDR3-as modult találni... háááát, sok szerencsét. (nem lehetetlen persze, de nem is épp triviális, jellemzően eléggé drágák 25 ezer körüli tétel)Inkább azt kérdezzék miért nincs szobrom, mint azt, hogy miért van...
-
F.E.K..
senior tag
-
BiP
nagyúr
válasz 3shae #107443 üzenetére
Felesleges kiakadni. 2.generációs intel alá való lapok már kezeltek 32gigát. Pl. Asrock P67 Pro (4slotosakat néztem csak, ez igaz).
[ szerk: És ezek szerint van olyan H61 is, ami támogatja. ]Szóval nem volt annyira eltévedve. Nem Core2 alá akart rakni 32giga DDR4-et.
SZERINTEM ezt most kicsit túlreagáltad.Szépen megválaszolod, hogy nem, sajnos nem, mert csak 2 memslotos, és a memory support list alapján nem támogat 16gigás modulokat, (vagy nem is létezik, fene tudja) úgyhogy nem fog beleférni 32giga ram.
Esetleg belinkeled neki a lap adatlapját, [link], , ahol írják is, hogy max. támogatott memória 16GB.
End of story.[ Szerkesztve ]
-
-
Trailblazer
veterán
válasz 3shae #106308 üzenetére
Ezt nem láttam jönni. Mindjárt meglesem...
Na néddmá', és tényleg. A ram kitet viszont nem dobta piacra. Lehet, köze lehet ahhoz, hogy annak itt maradt a doboza.
Nézd, árulgassa csak, ha ez a cél. Én eladni akartam. Mission accomplished. Hozzásegített egy elég komoly upgrade-hez végső soron.
[ Szerkesztve ]
Lehet más a helyesírás...? -> https://lnk.bz/fJ4V
-
-
válasz 3shae #102931 üzenetére
De abba már minek P4? C2D...
De a Core2 is P35-tel volt igazán frankó@Pikari : Igen, megesett; de ott aC2D sikerült csúnyán jól. És előtte, utána nem húztak el ennyire a kékek.
@Armagedown : Nagyon is ki lehetett használni, és valószínű azért nem terjedt el, mert nem önmagukban (mint ahogy egy rés sem önmagában) veszélyesek; nem mellesleg mindenki foltozta akkoriban.
-
Pikari
addikt
válasz 3shae #102921 üzenetére
Pár éve hirtelen elhalálozott a fő gépem, és ezért kénytelen voltam rövid ideig egy single core athlon64-et használni. na ahhoz képest az lga775-ös p4 5xxvalami 3 ghz-en (64 bit+ht) konkrétan 2x-3x gyorsabb volt, az athlon64 vitte kb 240pben a youtubeot 15 fpsel, a p4 480al is megbírkózott, tömörítés és hasonló irodai felhasználás alatt a p4 kb 3x gyorsabb volt. Lehet, hogy a prescott megjelenésekor a p4 kevésbé volt lenyűgöző, de pár évvel később, mikor a programokat jobban optimizálták rá, simán agyonverte az amd azonos kaliberű megoldásait, és a PentiumD-re ugyanez vonatkozik. A sok amd fan weboldal annak idején 25-30 ezer forintos pentium d processzorokat hasonlítgatott negyedmilliós overclockolt AMD processzorokhoz, hogy ki lehessen hirdetni az amdt győztesnek, tiszta szégyen.
A Dunning−Kruger-hatás az a pszichológiai jelenség, amikor korlátozott tudású, kompetenciájú vagy képességű emberek rendkívül hozzáértőnek tartják magukat valamiben, amiben nyilvánvalóan nem azok.
-
-
imre.tabajdi
csendes tag
válasz 3shae #102905 üzenetére
Mondjuk amikor AMD-s gépről volt váltás Intel-re, akkor egy Celeron D 351-et váltottam le P4 630-ra. A különbség elmondhatatlan volt a kettő közt, de amikor középiskolába felvettek, akkor ballagási pénzből lett építve egy 2nd gen I5 pc (akkor még ötletem se volt, hogyan kell a legelejétől építeni, de alkatrészeket kicserélni tudtam).
Hát akkor jöttem rá, hogy a P4 nem az igazi semmilyen szempontból se.//Kell egy visszatérési érték KI NE TÖRÖLD!!!!
-
-
válasz 3shae #102892 üzenetére
@cof : "Azért lemásolható nagyjából."
Ne nekem mondd, hanem annak, akinek fontos a hangulat, meg az eredeti HW. Én virtuálgépeket csináltam retróra. (Csak valamiért Qemu/KVM-en elég problémás a hang.)"Dobozos szerintem nem sok szaladgál."
Az nem 500 akkor, ha kifogsz valakit, akinek ez fontos, akkor sokkal több is.@koby11h : Én az ügyeletet szoktam
[ Szerkesztve ]
-
Pikari
addikt
-
-
KROK640
nagyúr
A rend kedvéért ide írom a hirdetésed tartalmát, mivel egyes pontjaihoz tanácsokat fűznék :
Elavult Acer Core 2 Quad gép OLVASS!Szép állapotú szinte karcmentes házban Q6600, 2x2GB 800-as egyforma modulok 160 hdd gt220
VISZONT;
- elavult architektúra (LGA775)
- elavult USB 2.0
- maximum 4 GB DDR2 memória
- alaplapon olcsó kondik (nem a megbízható szilárdtest kondenzátorokkal van szerelve, mint a hasonló felépítésű és szolgáltatású, kategóriájukban is jobb alaplapok.
- processzor teljesítményéhez képest magas fogyasztás (TDP: 105 W)
- zsúfolt, rosszul szellőző PC ház, ami vélhetően hangos is, ha a maxiális teljesítményen kell dolgoznia a processzornak
- HDD: 160 GB vélhetően SATAII,HDD teljesíténye és kondíciója 100/100 % rendben van.
- PC ház ugyan szépnek mondható, és könnyen szerelhető, de ebben ki is merül minden pozitív tulajdonsága
- nVidia GT220 128 bites DDR3-as 1 GB memóriákkal szerelt maximum DirectX 11 PCI-e videokártya ma már nem sok mindenre elég, még ha van rajta HDMI, DVI-I, D-sub kimenet is a megjenítő eszközök számára. Ugyanis ebben a rosszul szellőző házban csak idő kérdése mikor melegedik túl, és megy tönkre.
- és végül, az elavult és megbízhatatlan ATX tápegység (vadiúj Akyga) miatt nem tudni, hogy mekkora mértékben károsodtak már szép csendben a gép elektronikái, vagyis még mennyi idő van hátra annak élettartamából.
Köszönöm ha elolvastad!Ez egy baromira őszinte hirdetés, de így kb senki sem fogja megvenni.
Egyrészt aki ilyen gépet keres, az nagyon jól tudja, hogy ezen nem lesz USB 3.0, meg hogy gyakorlatilag 2009-es felső középkategóriát kap. Nyilván tisztában van a fogyasztásával és azzal h SATAII HDD várható egy ilyen gépbe, ennyiért, ahol csak az SSD többet érne mint 7000ft...
És végül az utolsó bekezdésed ami szerintem totálisan elriasztja még azt is, aki pont ilyet keresne : Konkrétan nekem az jön le, hogy ez a gép egy időzített bomba, ami már holnap reggel is elfüstölhet.Aki pedig nem retro vagy más kifejezett céllal keres ilyet csak egy nagyon olcsó gép kell neki, szintén el fog riadni a nagyon sok elavult, megbízhatatlan, hangos stb kifejezéstől. Van retro C2D-m, tudom k b mivel jár egy ilyen gép, de mire elolvastam a hirdetésed nekem is elment minden kedvem attól, hogy megvegyem.
Inkább azt kérdezzék miért nincs szobrom, mint azt, hogy miért van...
-
" és mennyit ment a gép az évek során? "
Alsó hangon tizenéves gép, és mennyit ment Kb. mint a 20 éves autónál a volt-e törveAmúgy nem kell azért levenni, mert 3000-ért nem viszik. Én tavaly 15-ért is adtam el Core2-t... Lehet, hogy csak még nem látta az az ember, aki meg is venné.
-
envagyok
veterán
Ér annyit különben, vagyis inkább eladható annyiért.
Lap 8, proci 5, ram 3, hűtő 3Viszont arra kíváncsi lennék, hogy a 775-ös foglalatba hogyan ment bele a 1156 proci...
@koby11h
2 ram foglalatos lappal kis szerencsével ki lehet fogni, mert eladhatatlanok az i3 gépek. Én komplett 4. Gen i3-ast árultam 23-ért, kutya se vitte, míg q9650 13-ért pár nap alatt elmegy, 1. Genes i7 dettó.Érdekesen működik a használtpiac.
-
Gyuri27
félisten
Csak hogy letisztázzam, hogy tényleg az-e 25k amire gondoltam.
Most épp azon agyalok, hogy 10-t vagy 20-at vegyek.
Hiába mondja, hogy kis hibás a lap. Abba ha még csak meg se hajtották a 9900-et már kakás. Mert az a proci bekapcsolás nélkül is eszi a 120 wattot.
De szava nem lehet senkinek. Mert adja a lapot is.
Megnéztem hasonló deskeket. 10k-n belül van müködő (procival, hdd-vel, rammal).
Ez nyilván átverés veréb fogás.
Rajtam múlna basznám ki az ilyenek. Hirdessé a sztartaprón, lófogáson gyökér.[ Szerkesztve ]
Amd - Radeon - Ryzen
-
Gyuri27
félisten
Nem ez nekem a bajom. Ügyes volt megvette.
Ami a gond, hogy nem irja ki, hogy 25k-ról van számla.
A másik, hogy 5k-l olcsóbban árulja igy mint ha az ember bemegy a boltba és megveszi rendesen.
Ez nem a régi jó üzletelés. Ez a madárfogás. De ugye a hozzászólás a hirdetés alatt off. Azaz emberünk pontosan tudja mit kapna ezért.Amd - Radeon - Ryzen
-
Gyuri27
félisten
Persze, hogy elég. Nem kell ezerrel tuningolni (főleg a 8 magosokat).
4-6 magnál laja válogatja némi tuning, optimalizáció is belefér.
Jahh hát msi és más gyártók is csinálnak ilyet néha.
Ettől függetlenül okosan még azzal a lappal is lehet boldogulni.
Az 1xxx-2xxx széria amúgy se szereti a 4 modult.Amd - Radeon - Ryzen
-
Gyuri27
félisten
10 éves lapért nemigen szeretek kiadni 12k-t (és itt most nem a maximus, hero meg ilyesmi kategóriákról beszélek).
CR 20 multi 1200-1300kb. Ryzen 1400 nem sokkal többért szokott menni. Az pedig 1500-1600 pont körül van.
Innen nézve azért még mindig drága egy 10 éves proci lap kombó. Ráadásul a használt 2-3 éves b450 lap is 12-14k-ba megy.Amd - Radeon - Ryzen
-
envagyok
veterán
Mondjuk az okát nem értem, mert az extrém multis játékokat és a cpu zabáló rendert leszámítva 8-16GB Rammal gyors SSD-vel töjéletesen elég minden másra.
Közben meg egy Q9650 13-15k, Q9550 10k, 4 magos amd 955,965 10-11k, és mindegyiket körbeh.... az i5-2500.
De a 4. Genes i5 is alig gyorsabb, és az is 10+k[ Szerkesztve ]
-
KROK640
nagyúr
Való igaz, de én pl szivesen beleraknám. Van a GTX950-esem újkori ára 58 ezer volt (2015), legutóbb 65-ért hirdettem, de 6 év tesztelés és szeretés után... ha ezt nézem, nem egy magas órabér ám ez, lehet vissza kellene raknom valami értelmes áron, mondjuk úgy 750 ezerért, hátha elég görbe lesz már az a tükör ...
-
-
KROK640
nagyúr
Egy pár jó tanács :
A brand gépek sokszor nehezebben mennek el. Pláne ilyen pici vékony házban, (mert a bővíthetőség kaka, ha bármi döglik, extrém szívás) ugyananakkor megvan ennek a felvevő piaca aki ilyet keres (általában erősebb hardverrel, az is igaz) tehát nyugodtan várj pár napot. Mikor az RX570-et árultam, napokig csak "mennyit engedsz a feléből"? tipusú emberkék írtak, aztán egyszercsak felhívott valaki, hogy látta a hirdetést hol lehet átvenni? A helyszínen (személyes átvétel volt), KPban, azonnal, alku nélkül, fizetett.
Egy ilyenre megéri pár napot várni.A másik és sokkal fontosabb : tegyél bele legalább egy 120GB-os SSD-t egy oprendszerrel (nyilván ez némi felárral fog járni, amivel emeled az árát), és akkor máris mint "komplett" azonnal indítható gépet tudod árulni, amit csak be kell dugni a konnektorba és megyen. Sokat javít az eladhatóságon.
-
envagyok
veterán
Bontsad te is
Amúgy vicc, hogy i5 2-3.g gépet 20-ért lehet eladni házzal táppal,,rammal, ssd-vel. Közben ez egy fél Tank benzin ára, vagy 3 nap kajapénz 3 fős családnak.Láttam a hirdetést, a gondok:
1: fekvőházaa
2: tegyél bele háttértárat
3. Dedikált vga nem dob az árán.A tanácsért jóáraaítva eladhatod belőle nekem a vga-t és az x1950pro-t
[ Szerkesztve ]
-
cbmfan
őstag
ugyanez van most nálam is, csak G41-es lapba ment E6850 helyére Q9500. ráadásul elkezdett ciripelni, plusz kondenzátorok pupultak, hiába van procin Asus Silent Square ami 100%-on is 50 fok körül tartja. ez tényleg user error, így járt, vegyen jobb lapot.
[ Szerkesztve ]
Close the world, ʇxƎu ǝɥʇ uǝdo
-
Speed®
HARDVERAPRÓD
Picit topikot tévesztettél tippre. Amúgy simán elképzelhető, hogy nem bírja a VRMje és 2Gre droppol terhelve, nálam is járt nemrég egy csuda ASUS G41 lap, ami még 80W TDP alatt is elesett, konkrétan 50Wos L Xeon került bele végül, azt is csak topflow hűtővel bírta fullon tekerni tartósan, annyira hurka a méretezése. Ha meg mondjuk nem is 95Wos G0, hanem 130Wos B3 volt az eladott procid..
-
Chaser
legenda
valószínűleg a 130w tdp nem tetszik a lap vrm részének... akár biosnak
ránéztem egy g31 asrockra, nincs support listában, ami van az max 105w tdp-s
a lap pontos típusánál érdemes lenne megnézni, de nagy eséllyel nem lesz benne, ez az ágyú és veréb esete, kedves vevő tudta mit vesz és mibe?szerk: te lapod support listjében ott van
[ Szerkesztve ]
_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
djculture
félisten
Az a szörnyű hogy ezeket el is tudják sózni ennyiért. Szomszédom is panaszkodott most vett kártyát a Vateráról és gyerek nem tud játszani a call of duty legújabb részével (amit karácsoynra kapott) most se. Átmegyek figyel a gépben egy 8600gt amit 10 ezerért vett a Vateráról, mondtam neki jól átbasztak dx10 fosadék kártyát vettél 10 ezerért.
[ Szerkesztve ]
-
ViZion
félisten
Hívjad, h nem is para, mert kaptál a félgépre egy jó ajánlatot (benyögsz ramnak megfelelően egy középkat alaplapot + valami közepes i3 procit, kicsit fél ár felett), holnap délután viszik el.
Hátha ráharap, h kell neki... utána csak megbeszélsz egy találkozót, valahol a "közelben". Majd ráírsz, h inkább engedtél még 2000 Ft-ot és elvitték háztól egyben.Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy ¤¤¤ Hirdetéseim: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/vizion/index.html
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest