Új hozzászólás Aktív témák

  • quailstorm

    nagyúr

    válasz schawo #15040 üzenetére

    A hibakorrekció az oka. Mivel analóg hanghullámot tárolsz digitális formában, a hibás bitek száma nem mindegy. Az egy frissen írt CD-n is van, csak a redundancia miatt adatfájloknál nem veszed észre. Audió CD-n elvileg igen.
    De többet számít a lejátszó, Sony SACD player mondjuk. Meg a forrás, hogy miről írtad. Meg van AudioCD írható is, mint ahogy adatmentős CD is van.
    Plextort nekem is kalóz haver használt. Mi ledaráltunk egy NEC DVD-írót (2004-es). Még olvasni tán tud, amúgy LG-ket használtunk. Meg Pioneert de azok borzalmasan szarok voltak.
    Most meg már semmit sem.

    Audio CD-nek meg minden van használva, a címkétlen üres gagyitól, Aritán át a Ridiscig... Meg persze van Maxell (régi), Philips, TDK, Sony, szóval a komolyabbja. Inkább az elején használtunk jobbakat, 650 megás CD-k főleg. Traxdata nem tudom mond-e még valakinek valamit.

    Nekünk középkat belépőszint cuccok vannak, 20 évnél idősebb mind. De Denon a CD-játszó. Nekünk leginkább egy erősítő hozna a dolgon meg interconnect kábel(a 300Ft-os RCA helyett), nem a CD alapanyaga. Meg már amúgy se ír senki. Mi sem.

    (#15045) BiP: kereshettél volna vele egy valag pénzt.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák