Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
"név nélkül, hirdetés linkelése nélkül írjuk ki a fájdalmunkat", tehát a Hardverapróról
- ne linkelj konkrét hirdetést
- ne tegyél be hirdetés screenshotot
- ne idézz hirdetésből konkrét szöveget
Személyes adatot ne tartalmazzon a hozzászólásod!
Új hozzászólás Aktív témák
-
djculture
félisten
válasz SUPREME7 #15157 üzenetére
Én elolvastam Parci írását korrekt volt eddig se blokkoltam a hirdetéseket az otthoni gépen, más helyeken meg nem én határozom meg hanem a rendszergizda ph kedvéért se fognak ettől eltérni. Fizetni nem fogok mert örülök hogy élünk ez Magyarország 230k ból élünk ketten. Ilyen adó olyan adó rezsi anyámkínja ebből nem lehet nagy lábon élni. De ha valakinek van erre pénze hajrá...
[ Szerkesztve ]
-
seniman
veterán
válasz Vangelis #15163 üzenetére
Nagyobb gond az amikor pár ovis miatt szankcionálnak régi tagokat.Ilyenkor persze az embernek a kedve is elmegy a belépéstől is.Eladni nem lehet,vásárolni nem éri meg,vagy életveszélyes.A létező dolgok bolti áron vagy felette vannak,ami jó áras,az mögött meg a simlisek lapulnak túlnyomórészt.Már csak a fórumozók maradnak,apróra már én is csak röhögni meg néha burkoltan észt osztani járok.
Tegnap is eligazítottam egy taplót,a csodaszép arrogánsan megfogalmazott hirdetése miatt.Aztán ma reggel betársult még valaki,aztán mindkettőnk kommentjei törölve lettek.Hirdeti a lidérc a jóskapistához szóló garis 960-ast bolti ár alatt pár ezerrel,970,980-ra ráfizetne 80 és 120-ig,de aztán a cseredarab rendes garis legyen ám.
PSN:seniman77-----> https://psnprofiles.com/seniman77
-
Vangelis
félisten
válasz seniman #15164 üzenetére
Hová tart ez az egész..
Engem is kitiltottak a telenor topicból.. igaz csak VÉGLEG
Nem mondom, hogy jó fiú voltam, de minden esetben a telenor is elismerte amit írtam.
Lehet nem kellett volna TELENYOMRNAK elnevezni őket. De sajnos azok...Én se ma kezdtem itt... de lexarom ha kitiltanak bárhonnan, ha leírom az igazat.
Kitartás emberek!
[ Szerkesztve ]
@@@@ https://armegoszto.hu/deals/new
-
Gyuri27
félisten
válasz seniman #15167 üzenetére
Felhív a vodától a biorobot. Amúgy aranyos volt a hangja alapján.
Bla-bla bla-bla. Ilyen meg ilyen ajánlat. Meg hozzá telefon.
Mondom neki okok. Viszont van egy ásónyomnyi problémám. Mégpedig az, hogy nem éri meg náluk telefont venni (lehet, hogy redbe meg hasonló drága csomagokban igen, de ez engem nem fenyeget). Hiszen +10%-ért veszek egy ugyanolyan telcsit kártyafüggetlenül 2 év hüség nélkül.
Olykor felmerül bennem ez a telefon dolog. Megnézem az ajánlatot. Aztán a fentiek miatt hagyom a francba.
Tiszta HA.
Akkor fizetnék ha lehetne zárt topikot csinálni ahova írhatnánk amit akarunk. Be jó lenne ez a topik.[ Szerkesztve ]
Amd - Radeon - Ryzen
-
Ringman
nagyúr
-
ViZion
félisten
Nem reagálok a telós dolgokra, mert tönkremenne a bill, mire kiírnám a bánatom...
Tőmondatokban: pannon -ma már "telenyomor" anno horvátba nyaraltunk a párommal. Minek 2 telefon, együtt vagyunk örökké. Övét kikapcsoltuk, itthon maradt a fiókban... Számlázáskor azon a számon is voltak percek. Persze ha kiszámlázták, az úgy is van... Váltottunk vodára, a havi 10-13k szla most már hármunknak nincs annyi, mint kettőnknek volt...
Trénél is voltak csodák. A kiszolgálás tette be a kaput, mikor hosszabbítani mentem. Sokan voltak, én voltam a soros. Odaállok, köszönök, várok. Valamit elkefélt, odament a főnöke. Annak is köszönök, kérdezem mennyi idő még, mire velem foglalkoznak? SEMMI, a főnök is csak köszönt, de mintha ott sem lennék. vmit elkefélt a csaj, nekem meg nem is köszönnek? Annyit mondhatott volna, h bocs, kis hiba van, szólítjuk, akármi.OK, besokalltam, átmentem vodához és elhoztam onnankét mobilnetet. Fel is hívtak, h miért mondtam le a trés előfizut... elmondtam miért.
Nah, meg amikor bementem vezetékes netért, és azt mondja a trés paraszt, h tartozásom van... valaki a címemre szerződött és nem fizette. Feljelentés, miegymás. 2 hónap volt, mire a méltóságos tré adatokat szolgáltatott a rendőröknek. Munkalapot, aláírt szerződést, etc. nekem nem mutattak, mondván nem velem szerződtek. OK, de akkor a pénzt miért tőlem kérik? Mert az én címem. OK, akkor lássam, h milyen okból kérik? Nem lehet, nem velem szerződtek.
Szal. ördögi kör. Ilyen alapon bemondásra fizessek fantomtartozásokat? WTF?
Rendőrség vagy 5 hó után lezárta ezt a komplikált ügyet, mondván elírták a NEVET. És az nem bűn. Mondom a rendőrnek OK, de nem anév, hanem a CÍM miatt volt feljelentés. Nekem mindegy, h mi a neve, aki a címemre szerződik. Rendőr mondta, h ezzel egyezzek ki, levettér a "tartozásom" a címemről, legyek boldog. Gyakorlatilag tréék mutyizták a tányérosTV-t, fake adatokkal "adtak el" cuccokat, behajthatatlanul. Lopás, ha szépen akarom mondani, csak most kibukott a dolog, de elsímították. Faszfejek itt a tréboltban, csoda, h nem zártak még be. Jah, anno mikor a 2 mobilnetet vettem, akkor is rá akartak vezetékesre beszélni, mert olcsóbb. Csak több router kell ugyeNah, meg a másik, h wifin kapcsolódnak a laptoppal a netjükhöz és bedugják a wifi pöcköt "demózni". LOL. Mikor szóvá tettem, akkor még meg akarta magyarázni, erre nyitottam is a speedtestet...
[ Szerkesztve ]
Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy Eladó Roccat, GoSund, SonicWall: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/vizion/index.html
-
MK VII
veterán
válasz Gyuri27 #15171 üzenetére
+10%-ért?
Huawei P8 165 ezres listaáron van 2 éves hűséggel havi 10 az előfizu + 5k a törlesztő és 40 ezret fizess be az elején. Megveheted 1ft-ra is viszont akkor 8k a havi törlesztője a telefonnak..
És akkor ehhez még hozzájön a telefonos hitelbírálat ( ami egy határozottan ilyen látszat kommunikáció, mert akármilyen adatokat megadhatsz, hogy miből élsz ) ami után 2 perccel küldenek egy SMS-t meg egy email-t, hogy a 40 ezren felül még fizess be 60 ezer előleget amit persze majd jóváírnak havonta.. Tehát..
40+60=100k amit kiadsz már az elején + havonta a 10 ezer havidíj meg az 5k részlet a telefonra. Mondjuk 6 hónapig nem kell havidíjat fizetned. De pont azért vesz az ember előfizura, mert olcsóbban megkapja a telefont és egy összegben nem kell annyit kicsengetni az elején.
És mennyibe kerül függetlenül a készülék? 120 ezer forint.
De legalább az előfizui jó áron vannak.
Telekomos vagyok és hányok az áraitól. a Telekomnál a legkisebb nettel a korlátlan előfizuja annyiba kerül mint a vodánál a legnagyobb...Nem tudom, hogy hova jut a szolgáltatók pofátlansága, de egy péklapáttal orrba verném a vezetőket.
[ Szerkesztve ]
-
Balinov
titán
válasz schawo #15155 üzenetére
volt regen valami favicc errol. USA, valamelyik KKK-s deli allam, iskola...betuzesi verseny, redneck joe-nak azt kell elbetuznie,hogy alma, kis barnaboru sztivinek meg azt hogy negativ diszkriminacio
6yrs, 19.5kg :) Realme X2 Pro 12/256, Fizetési elvárás: hát, én már a Google-ban is sokat kerestem.... Flickr fotoim: http://www.flickr.com/photos/magdabalinko/
-
Gyuri27
félisten
válasz MK VII #15179 üzenetére
Én az olcsóbb nokiákat néztem.
Igaz volt olyan tab ami a náluk mindennel 160k. A boltban meg épp 100 alatt.
Mondom ok. Majd ha lidérc leszek akkor rohanok és megkötöm.Nem tudom, hogy ez pofátlanság-e vagy ostobaság. Esetleg bármi más.
De én azt gondolom rossz irány.
Azt gondolná az ember, hogy a 2 év előfizuért kap valamit. Meg talán azért, ha régóta ott van.
Persze itt abszurdisztánban csoda, hogy a fizika törvényei müködnek.
Nem tudom most, hogy van. Mikor utoljára néztem vodánál normál sim csere microra 7k volt.
Mondom mi van? Megint a 80-s éveket írjuk? Mert ha épp nem is ingyenes. De egy új kártya új számmal 1k.
Szóval nem értem én mi folyik itt gyöngyösön, de beteg az biztos.[ Szerkesztve ]
Amd - Radeon - Ryzen
-
seniman
veterán
válasz Gyuri27 #15181 üzenetére
"Azt gondolná az ember, hogy a 2 év előfizuért kap valamit"
Két év röghöz kötést,hűségidő néven,meg minden hónapban egy zsíros csekket. Asszonynak is volt trés előfizetése,többször volt kikapcsolva neki,de érdekes módon a percek ilyenkor is ketyegtek.Valami kis díjcsomagja volt,amivel 6K körüli számlái voltak zsinórban.Rá akarták beszélni egy magasabb hiperszuper csomagra,ami fix 8K lett volna.Nem kellett neki,onnantól,folyamatosan 9-10ezres számlák jöttek.Akkor szépen beintettünk nekik,húzzák a f***ukra az előfizetésüket,meg Lucifer b@#ssza meg őket a pokolban lisztes f@sszal
Ráadásul az előfizus percdíjaik fillérre megegyeznek az én dominósaimmal,akkor minek nekem kötöttség,meg fix költségek? Egy 1500-ös feltöltéssel akár két hónapig elvagyok.
PSN:seniman77-----> https://psnprofiles.com/seniman77
-
SUPREME7
addikt
válasz Gyuri27 #15181 üzenetére
Kollégám 2 éve kötött a vodánál mobilnetet, 8GB havontak 3.5K +adtak
ajándékbaegy 10K-s mobil wifi routert. Most járt le a hűség, 4K lett havonta az új díjszabás szerint ugyanez a csomag. Kollégám bement, hogy ez sok, aláírattak vele 2 évet pluszba, hogy a 3.5K-t fizesse továbbra is[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz ViZion #15178 üzenetére
VoIP-ra váltottunk. Havi 14k- telefonszámlánk volt kettőnknek.
Most 3 hónap alatt elment 7 EUR + kb 2000 Huf a mobilnetre. (Jó nekem van netem a céges számra, szóval magamnak azt nem fizetek külön)
Kicsit macerásabb a hívásokat indítani, de leszarom ha ekkora a különbség -
Gyuri27
félisten
válasz seniman #15183 üzenetére
Mert nálunk dübörög, meg ugrik a pannon puna.
Tölünk kicsit nyugatabbra ezeket az olcsó okosokat 1 orjóért osztogatják ha előfizetsz. Meg mondjuk az árak is mások.
Sose értettem ha kintiek 4-5x annyit keresnek mint mi. Hogy hogy kb egálban vagy kicsivel drágábban (sokszor olcsóbban) egy cucc, termék, szolgáltatás.[ Szerkesztve ]
Amd - Radeon - Ryzen
-
ViZion
félisten
Hogy ennyi retard legyen... vagy csak komplikált a hirdetés feladás?
Monitorok 14"-20", csak a kínál... első oldalon:
"22" TV-t keresek"
BaMMeg... az oktatás az oka?Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy Eladó Roccat, GoSund, SonicWall: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/vizion/index.html
-
törölt tag
válasz SUPREME7 #15184 üzenetére
szintén kolléga t-nél vezetékes net, lejárt a hűség, ő meg mondta hogy ez így maradjon az új csomagban is. 50-es up volt rajta, az alatt nem is tárgyal. jöttek a hülyeségekkel hogy technikailag nem lehet mert annyit nem bír a vonal... de hát most is az megy és szépen... hátőőő ilyen egyéni konstrukciót nem lehet kötni akkor se. dehát az előzőt is így kötötte... akkorse. ügyesek na...
-
Gyuri27
félisten
Zaffir vappor 270x ajándék giga superb 550 38k. Eddig ez világos.
"A kártya táp nélkül is elvihető, úgy az ára 40.000 Ft." most akkor hö?Amd - Radeon - Ryzen
-
ViZion
félisten
-
SUPREME7
addikt
Hihetetlen. 1 éve vettem egy tévét, itt is hirdető cégtől. Mivel tervezem eladni a tévét, előtúrtam a papírjait, de eltűnt valahogy a garipapírhoz tűzött számla. Ráírtam, hogy mi történt, ha garanciális probléma lenne, akkor megoldható-e csak garipapírral az ügyintézés? Válasz: Nem (utána néztem, garanciapapíron minden rajta van, úgyhogy nem is kellene a számla, csak kíváncsi voltam a válaszra)
Ok, akkor oldjuk meg a pótlását, gondolom van másolat.
válasz: "Van, valahol az 5000 számla között" ...
Lehet inkább garancia nélkül rakom fel a tévét eladni, mert egy ilyen moslék hozzáállással bele se merek gondolni, hogy milyen garanciális ügyintézést lehetne kicsikarni.
+ a garipapíron az van, hogy a garancia feltétele a gyári doboz és a hungarocellek megléte! Érted, mert mindenki el tudja rakni a 42" tévé dobozát, jóhogy nem a kábel kötöző drótok is legyenek meg darabra, meg a ceruzaelemek
Akkor még jó ötletnek túnt 35K-t spórolni, a TV topikjában mindenki ajánlotta .. ez is addig megbízható amíg nincs gond.
-
Gyuri27
félisten
válasz SUPREME7 #15195 üzenetére
[link]
A megélhetési zergebaszó boltosnak ne higgy. Hisz lidérc. Fordulj papához.A gari topikban is sokan akartak sok mindent elmagyarázni. Az esetek döntő többségében nekem volt igazam. A maradékban meg nekik nem.
Az is egy örök harc. Lidércek, mindenütt lidércek.[ Szerkesztve ]
Amd - Radeon - Ryzen
-
snecy20
nagyúr
Egyéni avataros őstag képes egy ilyet beírni a reklámblokkolós topikba:
"Ha a PH egy KFT, a főnököket kellene elővenni.Ha nem megy valami..Nem lehet hogy valami seft megy? Nem a reklámokat kikapcsoltatni..Vagy tévednék?"
Valahol nem semmi.
Az Oroszországnak küldött iráni drónszállítmányok csak elnyújtják a háborút.
-
SUPREME7
addikt
válasz Gyuri27 #15198 üzenetére
Persze, csak a f@sznak van kedve egy ilyen gyökérrel harcolni ha úgy alakulna ...
Azt meg nem szeretném, ha valaki elviszi a tévét garival, aztán meg ha szüksége lenne rá, és nincs annyira képben, ez a majom lepattintja, hogy számla nélkül nincs gari, akkor engem fog köpködni, hogy átvertem.(#15199) snecy20:
Mióta megy a prémium rendszer és befolyt némi lóvé, egyre rosszabb a PH elérése, szóval ki tudja
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Vegyes filamentek PLA/PETG/ASA
- Legion 5 15ARH7 15.6" FHD IPS Ryzen 5 6600H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- ÁR ALATThinkPad Thunderbolt 3 Dock (40AC) úttörő, 13 portos dokkoló megoldás akár ingyenes szállítás
- Dell Precision 5550 - CORE I7-10850H 2.70 GHZ/32GBb/2TB SSD/
- Gigabyte Core i7 Gamer PC: i7-9700 / RTX 3060 Ti / 1Tb SSD / 16Gb Ram
- Retro alaplap memória Simm, Dimm, Edo, Sd, Ddr gyűjtemény
- Hivatalos Playstation Magazin Magyar kiadás
- Lenovo Thinkpad L13 Gen 3 i7-1265U, 16GB DDR4, 512GB NVMe, FHD+ IPS Touch, HUN Vil.Bill
- ARCTIC Liquid Freezer II 360 - INGYEN FOXPOST
- LG 27UL600-W IPS 4K HDR 27"-os monitor ajándék fali konzollal eladó
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest