Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
"név nélkül, hirdetés linkelése nélkül írjuk ki a fájdalmunkat", tehát a Hardverapróról
- ne linkelj konkrét hirdetést
- ne tegyél be hirdetés screenshotot
- ne idézz hirdetésből konkrét szöveget
Személyes adatot ne tartalmazzon a hozzászólásod!
Új hozzászólás Aktív témák
-
MasterMark
titán
.
[ Szerkesztve ]
Switch Tax
-
BiP
nagyúr
válasz konikan #15541 üzenetére
Nem túl szép dolog ezzel üzletelni (én se tenném, pedig megvettem én is a csomagot, igaz, nem 1 euróért), de az előtted lévő hsz-szel tudok erre válaszolni:
Nem az a lényeg, hogy ő mennyiért vette, hanem most mennyit ér.Pont tegnap néztem, GoG-n, hogy a 4 repülős játék (ami az akkor SW bundle kb. fele) 36EUR (9eur/db).
És mivel a humble bundle már lejárt, tehát MOST már nem juthatsz hozzá olcsón, ennek fényében nem is sok az 500Ft.És itt reagálnék (#15522) gban-re is:
Az, hogy ebay-en olcsóbban megkapod, egy dolog. A kérdés, hogy neked megér-e annyi pluszpénzt, hogy ő megrendeli, elhozza házhoz, stb, nem neked kell vele macerázni, várni.
(nyilván, nekünk nem, mi megrendeljük magunknak ebayről).
De sokan vannak, akik helyileg akarják megvenni, akár valamivel többért, és emiatt sokan vannak, akik ebből pénzt keresnek. Elvégez egy szolgáltatást némi pluszért. (kérdés, mennyi a plusz. Reális, vagy lehúzós ) -
djculture
félisten
vékfok
-
SUPREME7
addikt
Legszebb öröm a káröröm Helyi törött telekomos S7 edge 150K-ért.
-
SUPREME7
addikt
-
Kasya
nagyúr
válasz SUPREME7 #15561 üzenetére
Az, aki utana felteszi jofogasra, hogy "nem hasznalt S7 elado, nem vettem ki a dobozabol, baratom ajandekozta nekem"
Viccen kivul, nem tudom...senki se fogja, akinek van kis esze. Foleg, hogy a TMX javitasa utan meg tobbet csokkenhet az erteke...
(#15562) shteer: vannak lakasbiztositasok, ahol lehetseges bevonni a telefont is. Vagy aki a Samsungtol vette (vagy talan mas hivatalos forgalmazotol), aki szintugy adhat biztositast.
[ Szerkesztve ]
-
kenwood
veterán
válasz seniman #15564 üzenetére
"- Önrész (a kártérítés összegéből kerül levonásra) 5000 Ft, de okostelefonok esetében ettől eltérően káreseményenként a kárösszeg 10%-a, de legalább 10.000 Ft, kivéve az ELBKF II. fejezet 1.1 pontban meghatározott károkat (kezelési hiba, ügyetlenség, gondatlanság, rosszindulatú rongálás vagy szabotázs), melyek esetén a kárösszeg 25%-a, de legalább 10.000 Ft."
Ez vajon mit takar ?
A legtobb kar valahol a ket kiemeltre vezetheto vissza.Mi kell az alaplapba? Procibol egy, Rambo 2. <> Egyetlen vizmolekulaban tobb hidrogen atom van,mint ahany csillag az egesz naprendszerben
-
djculture
félisten
válasz kenwood #15567 üzenetére
Egyik ismerősöm vett egy laptopot a gyereke (10 éves) betörte a kijelzőt, volt rá biztosítás irány a biztosító. Ott előadta mi történt, kapott 1 hét múlva egy papírt hogy kiskorú gyerek gondatlanságára nem terjed ki a biztosítás és ez mint megtudta az ismerős minden ilyen kütyü biztosításnál így van.
[ Szerkesztve ]
-
SUPREME7
addikt
válasz djculture #15568 üzenetére
Nem rég volt homáron ilyen sztori, csak tablettel. Ha nem mondja meg, hogy kiskorú törte, akkor nem lett volna gond.
[ Szerkesztve ]
-
ViZion
félisten
A rohadt életbe! Én meg Bács-Kiskunban lakom, pedig ez jól jött volna
Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy Eladó Roccat, GoSund, SonicWall: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/vizion/index.html
-
zoltanz
nagyúr
Sok HDD/SSD-hez oda van írva új, de használatban volt már a HD Sentinel kép szerint (x órát). Az új számomra azt jelenti, hogy bontatlan csomagolással is van.
-
ViZion
félisten
Biztos van, aki ezt ki is próbálja... Mondjuk ez az online felületek betegsége is, h a mennyiség számít, nem tudnak, nem is akarnak szűrni. Pedig ilyeneket törölni kell, kész.
Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy Eladó Roccat, GoSund, SonicWall: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/vizion/index.html
-
gban
Közösségépítő
Helyi, ssd, infó:
Bővebb infó illetve PDF adatlap itt :
file:///C:/Users/Gaben/Desktop/Vatera/brief_c400_ssd.pdfPostázást nem vállalok.
-
Simi37
őstag
Asszem igazan szerencsesnek erezhetem magam
[/L]Ryzen 9 5900X • Asus Crosshair VI Hero • ASRock RX 6900 XT OC Formula
-
kenwood
veterán
válasz shteer #15586 üzenetére
Az kemeny.
akkor az applenel van a fogyatekos,es onnan terjedt tovabb.70K-ert hirdetett komplett pcre jelentkezett valaki :
"Szia.Szinte új.Impulser eredeti pulzáló mágnesterápiás matrac csere érdekel 1az1 be? Mindenféle betegségekre jó főleg idősebb korosztálynak.Új ára közel 400000 ft vólt, papírjaival,számlával igazolva.(Nincs rá szükségünk)A hírdetésmben van ha érdekel,ott minden le van írva.Köszi hogy megnézted.Szia."eztirtam vissza neki :
"Szia.
Gondlom valami bemutaton soztak ra az egyik idos rokonodra.
Jelentsetek fel a ceget,ne itt a ph-n keress masik balekot ra."Mi kell az alaplapba? Procibol egy, Rambo 2. <> Egyetlen vizmolekulaban tobb hidrogen atom van,mint ahany csillag az egesz naprendszerben
-
ViZion
félisten
válasz Simi37 #15588 üzenetére
OK, kényelmetlen hordozni, szar a térerő, nincs GPS... de a játékokat szépen viszi
-
gban
Közösségépítő
SSD apró szintén, és szintén helyi (bocs, azt keresek ):
Kingston V300 SSD 120GB
Eladó a régi vezérlővel felszerelt kingston v300 SSD.
Ár: 14 990 FtAqában 12k, 3 év garral, sebaj...
Régi vezérlő egy dolog, de az új gar az egy másik...Szintén tőle:
WD Caviar Green 64MB cache.
Ár: 13 990 Ft
Eladó egy Wester Digital Caviar green. 64MB cache.A cache-t tudjuk mekkora. Már csak a hdd-ről kellene ugyanezt megtudni.
Postázást nem vállalok.
-
patomi
őstag
MSI AMD Radeon HD 5450 Helyi.. Hogy 6,5K ez a f@sh az egy dolog, de aszongya, hogy 11,5K a bolti ára és a termékinfóba belinkel egy boltot ahol 11,5K.. Eszem megáll. (3 másodperc alatt találtam bolti garisan 9K-ért.)
Fékezz ballal és fasza gyerek vagy :)
-
törölt tag
"Laptopra váltás miatt eladósorba került a fent nevezett monitorom."
"egy 24colos asus led monitort be tudsz számolni?"
Természetesen, hiszen pont azért akarom eladni a monitort, mert szükségem van egyre...
Új hozzászólás Aktív témák
- Vegyes filamentek PLA/PETG/ASA
- Legion 5 15ARH7 15.6" FHD IPS Ryzen 5 6600H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- ÁR ALATThinkPad Thunderbolt 3 Dock (40AC) úttörő, 13 portos dokkoló megoldás akár ingyenes szállítás
- Dell Precision 5550 - CORE I7-10850H 2.70 GHZ/32GBb/2TB SSD/
- Gigabyte Core i7 Gamer PC: i7-9700 / RTX 3060 Ti / 1Tb SSD / 16Gb Ram
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest