Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
"név nélkül, hirdetés linkelése nélkül írjuk ki a fájdalmunkat", tehát a Hardverapróról
- ne linkelj konkrét hirdetést
- ne tegyél be hirdetés screenshotot
- ne idézz hirdetésből konkrét szöveget
Személyes adatot ne tartalmazzon a hozzászólásod!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
kenwood
veterán
válasz bitpork #16949 üzenetére
Csak trollkodsz,vagy tenyleg meg kell magyarazni,miert van nagyobb eselye annak ,hogy egy taktarharkanyi mas ugyben pesten jar a kozeljovoben,mint forditva?
Mi kell az alaplapba? Procibol egy, Rambo 2. <> Egyetlen vizmolekulaban tobb hidrogen atom van,mint ahany csillag az egesz naprendszerben
-
Chaser
legenda
válasz kenwood #16953 üzenetére
itt nem arról van szó, hanem hogy bp qrva nagy
és te magad mondtad te ott élsz és sokan még úgy sem mennek el hozzád
én itt kméten se mászkálok sehova, akinek kell valami jön érte
járhatok én pesten, nyilván nem fogok szaladgálni sehová pár k-s cuccal, de drágábbal se, mert vagy helyben vagy postán elviszik
max népliget, ha sok minden van és sok embernek kell valami és nyilván nem pár k-s dolgok az oké
elhiszem hogy az idő sokaknak nem ér semmit, nekem igen
ilyenkor is melózok, azért érek rá irkálni, amíg válaszokat várok v egyebet_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
kenwood
veterán
válasz Chaser #16954 üzenetére
Ezt ertem,mar tobbszor kifejtetted az allaspontod,ne ragozd,bar egy dologban az elejen egyetertettunk,nekem alapvetoen nagyon ellenszenves az egesz lenyed
A kerdes malackanak szolt, mert o azt vonta ketsegbe,hogy surubben jar egy videki pesten, mint egy pesti pont azon a telepulesen,ahol az illeto el.
Mi kell az alaplapba? Procibol egy, Rambo 2. <> Egyetlen vizmolekulaban tobb hidrogen atom van,mint ahany csillag az egesz naprendszerben
-
Nestor16
senior tag
Én úgy szoktam védekezni a szívós vevők ellen, hogy megnézem az értékelését, a fórum hozzászólásai számát és hogy mennyi ideje van beregisztrálva, mert már az is sokat jelent, ugyanis ha gond lett volna vele, akkor az már korábban kiderül gondolom.
0 napos felhasználóknak nagyon ritkán írok vissza, csak végszükségben, de akkor nincs alku, semmi kedvezmény, általában nem is lesz belőle semmi.
Bár volt már, hogy egy laikus csajnak adtam el egy iPhone 5-öt, aki azért regisztrált, hogy írhasson nekem, mert már hónapok óta keresett egyet, de sok a kamu eladó (főleg, ha facen nézni ). Még vártam komolyabb vevőre, de aztán visszaírtam neki, jött a tali és minden rendben ment, alku nélkül vitte.Aki pedig statisztikailag rendben ahhoz alapból úgy állok hozzá, hogy megbízható. Erről szól a Hardverapró szerintem, aki pedig 0 perces accal próbálkozik az menjen vissza a Vaterára.
Nem egyik percről a másikra lehet összehozni egy "értékes" accot itt és aki aktívan van itt az ki is érdemli, hogy megbízhatónak gondolják szerintem.
Üdv, Dávid
-
Chaser
legenda
válasz kenwood #16955 üzenetére
sokaknak ellenszenves vagyok ami természetesen nem érdekel
az oké, hogy pesti faluba nagyobb eséllyel megy valaki mint bármilyen vidékibe, nem kérdés
de a fentebbi meg adott, ha megy is valaki nem feltétlen szereti a szopófaktort...erről jut eszembe
árultam egy xeon cpu-t és ramokat egy gépből, 1-2 hétig semmi érdeklődés
ugyanazon a napon érdeklődött két tag, megbeszéltük másnapot kb negyed óra eltéréssel fixáltam le velük
telefonált az egyik, mire leértem a másik is h itt van
uo. autóval jöttek az ország két ellentétes részéről és pár m-re álltak meg egymástól
kérdeztem az elsőtől ram v cpu?
hihi volt_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
válasz kenwood #16953 üzenetére
Nem trollkodom. Pest azon kívül h baromi büdös és visszataszítóan zsúfolt semmit nem tud amit pl Taktaharkány. Évekig el lehet lenni anélkül hogy be kellene tenni a lábam Bp-re pici szervezéssel egy életet le lehet éni. Annyira nagy a vákuum ott már hogy ha kilyukad az ország, akkor ott következik be.
Ne csak nézelődj - vedd meg végre a kocsinkat! ;)
-
Erdei88
veterán
válasz Chaser #16954 üzenetére
A pesti vevők között is van különbség. Van aki végtelenül rugalmas és alkalmazkodik, és van olyan is aki azt kéri, hogy jóformán vidd fel a lakásába.
Én úgy gondolom, hogy a vevőnek kell jobban alkalmazkodni, illetve aki kiszolgáltatott helyzetben vanVolt most olyan kérés, hogy ha megyek Nyíregyházáról, Budapestre menjek már el Szolnok felé, úgy is útba esik
-
seniman
veterán
válasz Erdei88 #16960 üzenetére
Asszony volt munkatársától vettünk egy fenyőágyat.Később meghirdetett ingyen elvihetőre egy szekrénysort,erre beír neki a lidérc,hogy ha meg tudja oldani a szállítását,akkor őt érdekelné Ez egy szatyor plüssállatnál még működhetne is,ha nagyon útban van,de azért egy szekrénysornak alaphangon egy ötös a szállítása,még városon belül is.Szóval idióták vannak itt vidéken is.
Sérült telót hirdettem egy tábla csokiért,erre az ügyeletes lidérc értelmezhetetlen fogalmazású üzeneteken keresztül próbálta velem a város túlsó felére vitetni. Persze,hogy a kuka nyílásával randizott a telefon inkább.
PSN:seniman77-----> https://psnprofiles.com/seniman77
-
Chaser
legenda
válasz Erdei88 #16960 üzenetére
nem esik útba?
seniman ez pont az amikor lófogáson árultam üvegtéglákat - nagy ész kell hozzá, ha egy értelmesebb italos üveg tömege nem 10dk ugyan milyen tömegű egy üvegtégla mégha nem is találkozott vele az ember -, felhív a csóka, balaton mellett valahol, de postázni kellene...kicsit megálltam elgondolkodni ez ennyire hülye? finoman felvilágosítottam 1db 2kg, 10db 20, nyilván nem fogom postázgatni, egyébként is drágább a pk mintha megveszi helyben, még úgyis hogy bolti fél-harmad áron adtam...nagy nehezen de felfogta azért vannak értelmesek, mert volt olyan aki jött és vitte
_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
gyurkikrisz
őstag
11 napos újonc:
"Onda FULL HD gamer tabi" 2GB RAM, Intel HD, tiszta gémer.
De a legjobb: "Ár: 1 Ft" vs "ar nem alkukepes"
A tuning a kisfiúk alap órajele. | i5 6500
-
seniman
veterán
válasz gyurkikrisz #16963 üzenetére
Nem tudtam megállni érdeklődés nélkül
PSN:seniman77-----> https://psnprofiles.com/seniman77
-
TaaT
nagyúr
válasz gyurkikrisz #16963 üzenetére
Fura hogy a többi hirdetésénél van ár és típusszám
Give them hell Ukraine!
-
TaaT
nagyúr
"I wud lyk to order fr the tablet bt I wud like to know Hw much it costs to ship to Uganda"
Give them hell Ukraine!
-
Erdei88
veterán
válasz norbert1998 #16971 üzenetére
Me bed
-
MK VII
veterán
Hajaj.. De rég voltam itt...
Átment a topik szkúter topikba míg nem voltam? -
TaaT
nagyúr
"Asus H97-Pro Gamer 2018.11.28 ig Garanciás .0 perces"
kérdező: "Érdekelne az alaplap intel vagy adm proci megy bele."
Give them hell Ukraine!
-
SUPREME7
addikt
Olyan negatívak vagytok.
-
titán
válasz SUPREME7 #16974 üzenetére
Csak nálam ilyen jó az arány? Százával postáztam nullás regeknek utánvéttel, és pontosan egy darab át nem vett csomagom volt. Az az egy is egy túlbuzgó titkárság volt egy cégnél, akik ahelyett, hogy legalább értesítették volna a címzettet, visszaküldték reflexből. Másnap újraküldtem utánvéttel, mert én olyan vagyok, emberünk bevállalta dupla postaköltséget, lebeszélte a cégével, és minden rendben megvolt. Tehát effektíve pontosan nulla darab utánvétes, át nem vett csomagom van.
evDirect villanyautós töltőhálózat
-
Trailblazer
veterán
Minden foglalatba belemegy minden. Sokszor volt már itt linkelve a 775 lapos video yt-ról, az is fényesen bizonyítja. Aztán hogy nem működik? Ja hát kérem, az az átkozott Murphy!
Lehet más a helyesírás...? -> https://lnk.bz/fJ4V
-
-
Out
addikt
válasz customer114 #16998 üzenetére
Hozzá ért Ő?
Commodore Plus/4 --- Személyi számítógép beépített profi szoftverrel
-
TaaT
nagyúr
Új hozzászólás Aktív témák
- Vegyes filamentek PLA/PETG/ASA
- Legion 5 15ARH7 15.6" FHD IPS Ryzen 5 6600H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- ÁR ALATThinkPad Thunderbolt 3 Dock (40AC) úttörő, 13 portos dokkoló megoldás akár ingyenes szállítás
- Dell Precision 5550 - CORE I7-10850H 2.70 GHZ/32GBb/2TB SSD/
- Gigabyte Core i7 Gamer PC: i7-9700 / RTX 3060 Ti / 1Tb SSD / 16Gb Ram
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest