Hirdetés
- Nintendo Switch
- Bestbuy játékok
- Life is Strange: Double Exposure teszt
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Íme a végleges gépigény
- Diablo IV
- Elite: Dangerous
- PlayStation 5 Pro teszt
- Call of Duty: Black Ops 6
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Befutottak a LEGO Horizon Adventures első értékelései
-
GAMEPOD.hu
"név nélkül, hirdetés linkelése nélkül írjuk ki a fájdalmunkat", tehát a Hardverapróról
- ne linkelj konkrét hirdetést
- ne tegyél be hirdetés screenshotot
- ne idézz hirdetésből konkrét szöveget
Személyes adatot ne tartalmazzon a hozzászólásod!
Új hozzászólás Aktív témák
-
TESCO-Zsömle
félisten
Nekem nem sikerült. Egy ideig én is jelentgettem, aztán több helyen is láttam, hogy a
téves információ
definíciójában benne van, hogy a koviddal kapcsolatos, ergó semmi más téves infóhoz nem nyúlnak, az mindjóvanazúgy
.
Twatter-en legalább ott a közösségi felülbírálás, ami kikúrja alulra felkiáltójellel, hogy ez hazugság. (nem mintha lenne Twatter-em, csak láttam videókban)
#115549 Alusky Hirdetések ellen semmit nem ér a blokkolás. Írtam, 50+ politikai profil volt tiltólistán, nem láttam a bejegyzéseiket, de a hirdetések ugyanúgy átjöttek a lista bármelyik profiljáról, hiába nem volt érdeklődési köröm a politika. Megkérdeztem a facsét, hogy "Miért lkátom ezt?" a válasz pedig az volt, hogy mert szavazókorú magyar állampolgár vagyok, az adott hirdetés pedig ezeket célozza...Sub-Dungeoneer lvl -57
-
válasz Trailblazer #115551 üzenetére
Átgörgetem a francba...
@TESCO-Zsömle : Másra is lehet jelenteni Nyilván nem csinálnak vele semmit, de legalább van visszajelzés
Amúgy átírhatod a lakhelyed/állampolgárságod máshova, és akkor az fog jönni. De különben engem pont nem érdekel, mit tol elém hirdetésből, reklámból.[ Szerkesztve ]
Mutogatni való hater díszpinty
-
morcosharcos
senior tag
válasz TESCO-Zsömle #115548 üzenetére
Ja, ez még a közösségi médiás AI-k "hajnaláról" való, azóta se sokat fejlődtek, de legalább már valamelyest releváns rövidkommentekkel spammelik tele a jól fizető kliens posztjait.
Kennedy: “Democracy is not perfect, but we have never had to put a wall up to keep our people in.”
-
-
Cs1csó
félisten
Nyilván az embert az ismerősei posztja, az általa követett oldalak posztja érdekli és esetleg 5%-ban lehetne a "téged esetleg érdeklő" és 5%-ban reklám. De ahogy nézem ez az arány durván eltolódott, sőt egyes ismerőseid megosztásai el sem jutnak már hozzád.
Asztali böngészőben esetleg egy jól beállított F.B Purity segíthet akár a kiegészítő akár a script. Nekem javított (telefonon is megoldható, hogy böngészőben fusson a script és az így megnyitott és görgetett Facebook egy-két fokkal jobb mint a Facebook app.
Sajnos egyre inkább úgy tűnik ezekről a "közösségi" dolgokról is érdemes leszokni. -
-
morcosharcos
senior tag
"Kinyitod a jobb felső sarokban a profilképeden a Settings-t, és Feed. Ott azért lehet állítgatni, hogy mit akarsz látni."
Jaja, én akkora balfasz vagyok, hogy évekbe telt, mire rájöttem, addig egyesével állítgattam a "kéretlen" feed-es tartalmak alatt. XD
[ Szerkesztve ]
Kennedy: “Democracy is not perfect, but we have never had to put a wall up to keep our people in.”
-
Alusky
aktív tag
válasz TESCO-Zsömle #115552 üzenetére
Akkor gondolom telefonos applikáció, mert a PC böngészőben semmi reklám nincs, az alapvető blokkolók meg a purity cuccok telepítése után. A telefonos appban nekem se szűri ki rendesen azokat, azért se használom, csak akkor ha muszáj, mert a böngészős lehal. Pl hetek óta nem jelenik meg minden videó, akkor kénytelen vagyok appban megnézni.
Jelenteni politikai tartalom kategóriával érdemes akkor is ha nem az, mert azzal nem mindig dobja vissza elsőre, hanem van mikor órák múlva és írja is, hogy átnézték manuálisan, de nem találtak hibát. Nyilván... De legalább megnézte ember is, nem csak egy bot fél percen belül.
Ezt a fórumot használni épp olyan, mint Facebookozni.
-
-
koby11h
őstag
Nálam minden követés le van tiltva, ha valakire kíváncsi vagyok, azt megnézem. Nem érdekel ki mit evett vagy milyen gyufásdoboz kiállítást kedvel...
"C3PO egyetlen igazi hibája, hogy választékosan fejezte ki magát a sok bugris között..."
-
homerhamm
addikt
Ihn nikho! Mahna nikho mha nahna e rei! Mha nahno mha nah rikho! Ihni Kohei!
-
Alusky
aktív tag
Mér nem irtok má?
Ezt a fórumot használni épp olyan, mint Facebookozni.
-
cidalain
veterán
válasz Alusky #115570 üzenetére
azt hogy csinálod?
a "hírfolyam" az nálam is egy rövid vacak kb 2-3 bejegyzés ismerősöktől, viszont tele van végtelen mennyiségű ajánlott tartalommal, és hirdetéssel. ja és reels videóval. nincs az az isten, hogy annak a végéig el lehet görgetni>> GearBest Club Veszprém << >> https://www.facebook.com/gbc.veszprem <<
-
cidalain
veterán
válasz koby11h #115572 üzenetére
van egy kamuprofilom (is). nincs egy darab ismerőse sem. mégis van hírfolyama
Autós hirdetés:
Eladó korához képest megkímélt állapotban lévő Volkswagen póló 1.4 8v. Erős füst mentes motorral , zörenès mentes futóművel pontos 5 sebességes váltóval, szakadás mentes utastér . Nagyon sok minden cserélve benne gondos tulajdonostól. Valós km !Műszaki:2024.07.20Extrák: jéghideg klima, elektromos ablak, elektromos tükör szervó, központi zár ,ABS ASR, ESP ,stb"pontos" váltó (miért mit várunk?), füst mentes motor = azazhogy elektromos akkor?, elektromos tükör szervó? 2001-es póló: ASR, ESP, na persze. A klíma alapból nem jéghideg, csak ha hűtésre van állítva
Még beírandó ötletek:
kör alakú kiválóan gördülő kerekek, jól fogó fékek, tekerhető kormány, működő indexkapcsoló, világító lámpák, kitekerhető kerékcsavarok, egységes fényezés,[ Szerkesztve ]
>> GearBest Club Veszprém << >> https://www.facebook.com/gbc.veszprem <<
-
myckey
veterán
válasz cidalain #115575 üzenetére
Villogó irányjelző bátya, ki ne hagyd már ! Nem mindegy hogy világít vagy villog ! oppá
Nyáron be nem fagyó kézifék, oppácska !
Jól látható visszapillanytó tükör, naugye !"Biztos mint a halál! Sóhaj, Szobaasszony, Fárosz.. 2, 9, 11. " Ha a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye "
-
~ Nincs annál lustább ember a világon ki egy csomagot nem képes feladni a mai világban.
-
koby11h
őstag
válasz Krisztianby #115581 üzenetére
Ez valami Apple hirdetés
"C3PO egyetlen igazi hibája, hogy választékosan fejezte ki magát a sok bugris között..."
-
-
cidalain
veterán
válasz hotkar #115578 üzenetére
azt írja 1.4 8V. Namost ebből ez egy 1.4 benzines 8 szelepes motor. az csak a Polo III-ban volt, mert Polo IV már 16 szelepes. 2001-ben mindegyik lehetett akkor volt a modellváltás.
Szóval a 8 szelepes 1.4 az kereken 60LE (mondjuk a 16V is csak 75). Kell bele a kipörgésgátló, biztos azért tették bele, hogy ne lefogja, hanem rásegítsen
Viccet félre: Polo III-ban nem volt ESP, és ASR sem. Polo IV-ben is csak max ESP. Szerintem bizonyos teljesítmény alatt nem is raknak ASR-t.>> GearBest Club Veszprém << >> https://www.facebook.com/gbc.veszprem <<
-
cidalain
veterán
-
Cs1csó
félisten
Ez teljesen értelmezhetetlen. Ilyen baromságot. -
Pikari
addikt
válasz Cs1csó #115586 üzenetére
2024 május
Sikerrel eljutottunk oda, hogy a hibás termék az aprón drágább, mint az új 1 év garival.
A Dunning−Kruger-hatás az a pszichológiai jelenség, amikor korlátozott tudású, kompetenciájú vagy képességű emberek rendkívül hozzáértőnek tartják magukat valamiben, amiben nyilvánvalóan nem azok.
-
homerhamm
addikt
Ihn nikho! Mahna nikho mha nahna e rei! Mha nahno mha nah rikho! Ihni Kohei!
-
Pikari
addikt
Ez egy nyomtató volt, most épp azokat nézegettem. Az elborult szó talán még nem is elég erős a helyzet kifejezésére.
A Dunning−Kruger-hatás az a pszichológiai jelenség, amikor korlátozott tudású, kompetenciájú vagy képességű emberek rendkívül hozzáértőnek tartják magukat valamiben, amiben nyilvánvalóan nem azok.
-
addikt
válasz qnadam #115590 üzenetére
Nincs azokkal a gépekkel baj, pláne ha DDR4 memóriával van már, de egy 10 éves gép ne kerüljön már 100-ba...
Brand gépek, mint a tiéd is meg más tészta. Mondjuk kérdés hogy 32 GB DDR3 vagy 16 GB DDR4 van benne, ami végülis 1-1?myckey: Jogos
Pikari: valamikor drágán vette, és próbálja kevés bukóval eladni, azt meg nem nézi hogy ma meg már olcsóbb az új... (kb mint a számítógép). Amit ma láttam reggel, i5 7. genes i5 + 1060 6 GB és 150-be próbálkozik, hát persze )
[ Szerkesztve ]
-
Alg
veterán
8Gb @ 3200MHz (DDR4) = 16Gb @ 1600MHz (DDR3)
"I love not man the less, but Nature more" // Giant TCR Adv. '16 Di2 // Fenix 7 SS // FiiO BTR3 + Truthear ZERO
-
válasz Cs1csó #115586 üzenetére
Első látásra teljesen igényesen összerakott hirdetésnek tűnt, jó minőségű képekkel kiegészítve. Nem tudom hogy marketing fogás akart e lenni ez a leírás vagy eladó gondolta azt hogy ez valamiért így működik passz.
Nem Apple féle gépről van szó.Csak szemet szúrt ez a leírás picit megmosolyogtatott.
~ Nincs annál lustább ember a világon ki egy csomagot nem képes feladni a mai világban.
-
cidalain
veterán
4th gen i5 brand gép alap 20k + memória + ssd, ez kb a reális
7th gen i5 dell lapost vettem nemrég ismerősnek 80-ért. ok az integrált videós volt. de olyan volt kívülről, mint az új, magyar világítós bill ráadásulrégebbi nyomtatóm elromlott, valami műanyag elfáradt, eltört, és nem ment a kocsi benne. szkennelni lehetett vele, ezért megtartottam. aztán egyszer szembejött valami tech akció az emagnál, és 11000 Ft-ért ingyen postával vettem egy wifis multifunkciós tintás nyomit. otthonra bőven jó. bár nem szkennel olyan szépen mint a 15 éves Photosmart (mondjuk nyomtatni sem nyomtat olyan szépen, de nem is cél a fotóprint)
[ Szerkesztve ]
>> GearBest Club Veszprém << >> https://www.facebook.com/gbc.veszprem <<
-
Cs1csó
félisten
válasz Krisztianby #115596 üzenetére
Tipikus grafomán, túlfejlett (rossz irányba) marketinges öntudat, a hasadba lyukat beszélő hozzáállás.
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 4 Pro CUH-7116B - 2db kontroller - 5db játék
- Új, bontatlan Macbook Air Retina M2 13" 2022 Gray, 8GB RAM/256GB SSD/magyar bill./apple garacia
- SONY WH-1000XM3 vezeték nélküli, zajszűrős fejhallgató - HIBÁTLAN ÁLLAPOT
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs