Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
andrisbandi
őstag
Egy igazi előnye van; nem tudod elveszíteni belőle az érzékelőt.
Maga a Miband egy fém kapszulába van szorítva. A csukló felől egy kerettel.Hátrányai; nem érezni annyira a rezgést, sokkal nehezebb a gumis szíjnál, minden behatásra érzékenyebb a szilikon pántnál.
Szerintem ha csak egy szíjat használ az ember, akkor a gyári a legjobb.
Arra kell figyelni, h mindíg a csulkó felé kell kinyomni a Mibandot. Ott nem gond ha picit megnyúlik.Pl a Gearbest-en kapható normális bőr és fém.
-
Roland0224
senior tag
Arra van valami mód esetleg ,hogy amikor jön értesítés és rezeg a band és kijelzi pl ,hogy messenger akkor az ikon több ideig látszódjon? Mert mikor például pulcsi alatt van mire kiszedem pont eltűnik :/ . Vagy ne legyek telhetetlen igaz? 😊😇
Előre is bocsi a hülye kérdésért meg ha még adódna a jövőben 😁😂
Ja esetleg tippek&trükkök? Fogadok bármit[ Szerkesztve ]
-
Black_Raven
veterán
válasz Roland0224 #7202 üzenetére
Kapcsold be az előrejelzést is, akkor kétszer jelez. Az egyikről lemaradsz de a másodikat látni fogod(Mi Bandage)
.Someone I never forget..Cs&E..nice trip my dears.
-
Roland0224
senior tag
válasz Black_Raven #7203 üzenetére
Beállítottam de nincs változás :/ nem baj jó így is azért
Köszönöm szépen -
A Mi Band 2-nek milyen pulzus a felső határ amit mérni tud? Például a 300-as pulzust is gond nélkül méri, vagy ilyenkor hibát jelez, fals adatot ír ki?
-
-
MODERÁTOR
-
vegyszer
addikt
-
calamites
őstag
Sziasztok!
Adott egy Miband 2, és egy redmi 4x. Párosítani szeretném őket a mifittel, de mikor kiírja, hogy amikor rezeg a band, nyomjam meg, akkor megtörténik az értesítés, megnyomom, ki is jelez egy körben egy pipát, de nem történik semmi.
Újból csak akkor küld rezgést a teló, ha restartot nyomok.
A telefonon gyári globál van. A band régebbi és nyáron nem volt használva, most azonban feltöltöttük, működik is, de a kapcsolódás elakad. Van erre megoldás? Járt már hasonlóan valaki?
A bluetooth menüben leválasztva van a Band.
-
Black_Raven
veterán
válasz calamites #7211 üzenetére
Szia. A Beállitások>>Telepitett alkalmazások>>Telepitettnél megadtad a Mifit appnak az engedélyeket? Értesitéseknél ugyanott jelöld a Lebegő és Képernyőzárat is, meg a többit is utána Engedélyek+További engedélyek.BT menü nekem ilyen, de ezt ő csinálta, én csak az appban Párositottam.[kép]
[ Szerkesztve ]
-
calamites
őstag
válasz Black_Raven #7212 üzenetére
Egyéb engedélyeknél, és az alkalmazás engedélyeknél is be van pipálva minden. A helyzet ugyan az. Restart után megtalálja a teló a bandet, rezzen is, de hiába nyomom meg a gombot (Ami egyébként üzemel, tehát érzékel) nem csatlakozik.
-
Black_Raven
veterán
-
calamites
őstag
válasz Black_Raven #7214 üzenetére
Este megpróbálom.
-
kmarci25
veterán
Sziasztok! Pénteken érkezett a Mi Band 2, azóta használom. A párosítás sikerült, a Mi Fit app-pal működik, illetve telepítettem a Notify&Fitness appot is, megvettem a pro változatot, mert ez szimpatikusabb volt, mint a Mi Bandage. A problémám az, hogy a N&F gyakran elveszti a kapcsolatot, ilyenkor látom az állapotsávban, hogy nincs csatlakoztatva a Band, manuálisan csatlakoztatom, van hogy csak sokadik próbálkozásra sikerül. Próbáltam hagyni, hogy majd magától megoldja, ilyenkor azt látom, hogy egyik percben csatlakoztatva, a másikban nem. Ennek megfelelően az értesítések is csak kb. 50%-ban jönnek a Band-re. Szinkronizáció is csak sokadik próbára szokott sikerülni. Ilyenkor az általában segít, hogy kilövöm a Mi Fit-et és a N&F-t is, a bluetooth-t kikapcsolom, majd a Mi Fit-et indítom, az bekapcsolja a bluetooth szinkronizál, és ezután tudom a N&F app-pal is szinkronizálni.
Ez így normális? Így pl. az ébresztőben nem bízom... Egyet próbaképp beállítottam, persze nem jelzett, megint beállítottam egyet, arra már jelzett.
Van valami megoldás? Jó lenne, ha folyamatos kapcsolatban maradna a telefon és a Band.Szerk.: most próbáltam. Állapotsávban írja, hogy csatlakoztatva, felhívom a telefonomat, a karkötő nem rezeg. Ekkor már az állapotsávban az szerepel, hogy nincs csatlakoztatva. Majd 2 perccel később a karkötő elkezd rezegni...
[ Szerkesztve ]
"There must be some way out of here" / Said the joker to the thief
-
-
Jabby
őstag
válasz Black_Raven #7218 üzenetére
Feltelepítettem a Bandaget, első indítás után úgy "elvesztette" a karkötőt, hogy még a Mi Fit is csak egy uninstall-install után látta újra.
Ezek után részemről felejtős lett a Bandage, többet nem kísérletezgettem vele. -
andrisbandi
őstag
Ezek a titokzatos bluetooth hibák a teló energiatakarékos beállításai, vagy memóriafelszabadító funkciói miatt szoktak előfordulni.
Be kell tenni a kivételek közé a pereces programot, vagy minden említett takarékoskodó funkciót kilőni.Ha meg rootolt a teló, vagy futnak nem playes appok, akkor e telefon saját fórumában érdemes tájékozódni, lehet hozzáértőre lesz szükség.
-
Black_Raven
veterán
Milyen teló, milyen android? Én amikor felraktam a Mifitet szépen párositottam a pereccel, utána letöltöttem a Bandaget , bluetooth-t ki se kapcsoltam, szóval megnyitottam a Bandaget, jobb fennt ott a zöld pont nyilakkal, rákoppintottam, kiirta latja a Bandot és kész , utána beállitottam szépen ennyi. Azóta már vagy hússzor kicseréltem, de mindig így csináltam kész. Előtte belépsz a Mifitbe, visszagomb és be a Bandageba. Spotify&Fitness-el jó páran elégedetlenek, ahogy ítt olvastam, pont a kapcsolat vesztés miatt.
andrisbandi: pont ezért kérdeztem én is hogy milyen teló-milyen droid. Nem mindegy, nekem LineageOS összeomlott a 17.0Bandage frissitéstől. Irtam is a fejlesztőnek..v13.3-ig szuper a Bandage, az új verziók inkább 7-es droiddal jók, úgy vettem észre.
[ Szerkesztve ]
-
Jabby
őstag
válasz andrisbandi #7224 üzenetére
+ DarthFader:
Teló Redmi 3S 6.01 Androiddal.
Hasonlóan csináltam én is, eredmény ahogyan lentebb írtam.
Ezután elment a kedvem a kísérletezéstől, végül is elég a Mi Fit tudása, hogy érdemben használni tudjam a Band-et -
Black_Raven
veterán
Ha a 17.0-t vagy újabbat raktál, lehet van köze hozzá. Nekem is 6.0.1 omlott össze. Viszont 7.1.2 androiddal gyönyörűen fut. A Marsmallow-al a 13.3-as Bandage verzió szuper volt, Apkmirroron biztos megvan.
[ Szerkesztve ]
-
Jabby
őstag
válasz Black_Raven #7227 üzenetére
Köszi, ez ez az infó kiindulási pontnak jó lesz.
-
-
Zoly75
aktív tag
Nekem mifit és bandage van fent. Először a mi fit volt csak a telón, majd társítottam fele a mi band 2-t, majd felment a bandage. Első nap nem jöttek az értesítések, majd egy újraindítás után minden ok lett. Folyamatos bluetooth. Néha persze kikapcsolom, de az sem okoz semmi problémát.
Egyszer fordult eddig elő, hogy folyamatosan elvesztette a kapcsolatot a telefonnal olyan 5-ször. De minden szép és jó, semmi gond velük. -
kmarci25
veterán
Most már nekem is a MiFit és a Bandage van csak fenn. Az értesítések jönnek, bár néha eléggé logika nélkül. Nem a gyári sms alkalmazást használom, hanem a Handcent-et, a Hancent-et felvettem a Bandage-be, hogy jelezzen. Így ha sms-t kapok, akkor jön egy jelzés az sms app-ból, aztán jön a Handcent-es. A Notify-ban az tetszett nagyon, hogy megjelenítette a feladót is és az üzenet szövegének elejét is (sms-nél, viber-nél is).
Végigolvasgattam a fórumot tegnap ezzel kapcsolatban, és ezek után úgy gondolom, hogy lehet, hogy a telefonom a hibás. Lassan érik a csere, úgyhogy hátha egy új készülék megoldaná a gondot..."There must be some way out of here" / Said the joker to the thief
-
kmarci25
veterán
Igen, ezt megtaláltam, de ahogy írtam a Notify-jal úgy lehet megoldani, hogy kiírja a feladót is, és utána az üzenetet (Bandage-nél csak az üzenetet), illetve ha ezt választom pl. Viber-nél is, akkor ugyanazzal az ikonnal fog megjelenni.
Jó, tudom first world problem, , úgyhogy nem is rugózok rajta többet. (Főleg, hogy most érdekes módon a Notify is állandó kapcsolatban van... )
"There must be some way out of here" / Said the joker to the thief
-
Black_Raven
veterán
válasz kmarci25 #7236 üzenetére
Bandage mindig írja az üzenetküldő nevét, tehát ha a Telekom küld a kkor azt, név és szöveg. Messengerben is, a küldő nevét írja nem azt hogy messenger. Sms-nél szintén, írja a küldő nevét. Gmail is pl írja a privátüzenetnél hogy, Mobilaréna.
-
Zoly75
aktív tag
Lehet más ikon, csak akkor először megjelenik az ikon, majd jön a feladó, tárgy, szöveg.
Bár nem tudom ezek közül mennyi a fizetős része, mert én végül megvettem. -
Silentfrog
veterán
Szerintetek az hogy beázott a készülék azzal el lehet vinni garanciáztatni? A kijelzőn látszanak a vízcseppek. eléggé zavaró. Igazából nem volt vízbe merítve csak kézmosás stb alatt érte fröccsenő víz.
-
válasz Silentfrog #7239 üzenetére
Javítani nem lehet, kérdés, hogy kapsz e helyette másikat. Egy telefont megér.
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
Degeczi
nagyúr
válasz Silentfrog #7241 üzenetére
Nem jellemző, általában jól tűri.
De pontosan ezért óvnék az olyan tanácsoktól, h "ússz benne nyugodtan, nekem is bírja!", mert nyilván nem véletlen, h a Xiaomi nem vízállóként, csak cseppállóként hirdeti - így sajnos kicsi az esélye a garos cserének is. De egy próbát mindenképpen megér, mert a kézmosást, zuhanyozást a gyári specifikáció szerint is bírnia kellene, tehát a tiéddel vmi komoly gond lehet, talán kompletten kimaradhatott vmi tömítés. -
Degeczi
nagyúr
válasz fzoli86 #7243 üzenetére
A Xiaomi állítása szerint cseppálló, max kézmosás és zuhanyozás idejére:
IP67 splash resistant
Rinse hands or shower with Mi Band 2 without worry. Mi Band 2 is durable and resistant against water splashes, sweat, cosmetics, dust, and more. -
fzoli86
tag
válasz Degeczi #7244 üzenetére
Okes, de a jelölés azt jelenti, h belemerítheted korlátozott ideig és mélységig. Vagy túl óvatosak, vagy valóban alacsonyabb védettsége van és abban bíznak, h nem feszegetik a felhasználók a határokat. De a dobozon lévő jelölés védi a vásárlót. Az is lehet, h marketinges irta a leírást a honlapon... Véleményem szerint a fogyasztóhoz eljuttatott leírás felülbírálja a honlapot. Vagy amit jobban el tudok képzelni, h tisztában vannak azzal, h az emberek ökrök és ha leírják, h vízbe meríthető x mélységig, félreértené a vásárló és miért ne lehetne tovább...nyomást nem látja a jóember.
Az persze jó kérdés, h mivel és h bizonyítja a gyártó a mélytengeri merülést. Szerintem csendben cserélnek minden beázott készüléket, mert nem éri meg kivizsgálni, persze nincs rálátásom a statisztikákra.
[ Szerkesztve ]
-
Silentfrog
veterán
válasz fzoli86 #7245 üzenetére
Írtam nekik mailt és kértem engedélyt arra hogy a válaszukat itt is megoszthassam.
Most nézem hogy pont egy éve hozta a futár a karpántot. Viszont a rögzített bejegyzés a megrendeléstől több mint egy éves. Hát ilyenkor mi van? Amikor honlapon rányomtam a vételre az már több mint egy éve volt viszont napra pontosan egy éve kaptam meg a futártól. Így még nem jártam.
-
Degeczi
nagyúr
válasz fzoli86 #7245 üzenetére
Nem kell "mélytengeri merülés": az IP67 is túró, már úszást sem enged meg...
Valszeg egyáltalán nincsen semmi lényegi védelem, csak mivel mozgó alkatrész nélküli egyszerű eszköz (pl. egy órát sokkal nehezebb levédeni a gombok és a korona miatt), ráadásul rásimuló szilikontokban, úgy vannak vele, h ennyit jó eséllyel kibír. És általában így is van - de garancia nincs rá, h egy adott példány is jól fogja tűrni.
-
Silentfrog
veterán
válasz Silentfrog #7246 üzenetére
A megrendelés dátumát nézik nem az amikor megkapom. Ez fura mert volt hogy rendeltem egy terméket ami nem volt raktáron, hívtak hogy nincs de ha igénylem akkor küldik ha lesz. Egy hónap múlva hozták. Akkor ott csak 11 hónap volt a gari?
-
Silentfrog
veterán
Az Eustock átirányított a szevizbe ami a WayteQ Europe Kft. Felhívtam őket azt mondták hogy több tízezret eladtak pár darabot vittek még csak vissza beázással. Ilyen esetben is él a garancia, és cserélik a készüléket.
Megkérdeztem hogy kiírhatom e fórumba hogy ez a szerviz hivatalos álláspontja a beázás kezeléséről a válasz igen volt.
Sajnos én már kiestem pár nap miatt a gariztatásból de hátha valakinek segítség lehet!
Új hozzászólás Aktív témák
-Kérdés előtt kérlek olvasd el a topik összefoglalót!
-Hirdetni Hardveraprón lehet, a topikban nem!
- Fotók, videók mobillal
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Videó stream letöltése
- Asszociációs játék. :)
- Szólánc.
- Két MSI alaplapban is leégett az AMD új Ryzenje
- Milyen videókártyát?
- Akciófigyelő: Most kell bringát venni? A OneSport akciósan kínál két biciklit is
- Vezetékes FEJhallgatók
- Automata kávégépek
- További aktív témák...
- Apple iPhone 15 Pro & Pro Max Fine Woven
- Apple Watch Midnight Sport Band S/M, M/L méret 45mm - Újszerű
- Google Pixel 9 Pro XL, fekete gyári szilikon tok! Új, bontatlan, sose használt.
- 15 Pro 128GB Black Titanium
- Apple Airtag 4 Pack Bluetooth Nyomkövető, Bontatlan, Új, 4 Darabos Csomagolás, 1 Év Apple Garancia
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest