Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
fzoli86
tag
kezd lemenni az ára:
[link] -
fzoli86
tag
Sziasztok, nálam a pulzusmérésnél 1 órával el van csúszva a kiírás a ténylegeshez képest. 15:08-kor mértem és ő 16:08-ra irja...az összes mérés el van csúszva
[ Szerkesztve ]
-
fzoli86
tag
válasz Black_Raven #5827 üzenetére
neked is 2.4.2 verzió a szoftver? Sőt most nézem, nekem kis sem jelzi appból a mérést, bekapcsolja a band-en a zöld fényt, de nem mér....
[ Szerkesztve ]
-
fzoli86
tag
válasz Black_Raven #5829 üzenetére
akkor nem bízom benne h javitja a következő verzió
-
fzoli86
tag
válasz Black_Raven #5831 üzenetére
Ha valaki beszél angolul jelenthetné, hátha javítják...
-
fzoli86
tag
-
fzoli86
tag
köszönöm a leírást, elküldtem és ezt kaptam vissza:
亲爱的小米运动用户,您好:
感谢您抽出宝贵的时间提交反馈。
您反馈的内容,我们已经记录下来并将作为产品优化的有效参考。在今后的使用过程中有任何意见或建议欢迎您随时来信。
小米运动客服translate:
Dear Millet Sport User, Hello:
Thank you for taking the time to submit your feedback.
Your feedback on the content that we have recorded and will serve as a valid reference for product optimization. In the future use of any comments or suggestions welcome you at any time letter.
Millet sports customer service[ Szerkesztve ]
-
fzoli86
tag
válasz Black_Raven #5858 üzenetére
Szerintem holnapra ki lesz javítva....
-
fzoli86
tag
Megjött a play-re a 3.0.2.
-
fzoli86
tag
válasz gyulavezir #5900 üzenetére
valszeg fokozatosan teszik ki, korábban én is láttam, h valakinek már megjelent play-ben...Neked még várni kell...
-
fzoli86
tag
Ez kicsit furcsa, egy korszerű aksi 300 ciklust el kell viseljen 15-20%-os kapacitasvesztes mellett. Ha 1 éves a band és hetente tölti valaki, az akkor is csak 52 ciklus. Persze ebből kiindulva siman el tom kepzelni h az ebben lévő akkumulator valami gyorsabban romló fajta, mert üzletileg örökéletű lenne.
Nalam hozza a 20 napot vegig szinkronnal és egy raklap pulzusmeressel...[ Szerkesztve ]
-
fzoli86
tag
-
fzoli86
tag
Basszus, ma megkapta a mi fitem valaki testsúly adatit...2016.07. ig latom visszamenőleg Ez milyen bug? Sajatomra beallitottam 1* es azota hozza sem nyultam...
-
fzoli86
tag
válasz gingerbalm #6209 üzenetére
lehet, h használ lépéshosszt a magasságból...
-
fzoli86
tag
Akkor meg is van a ludas, a korábbi szaunázás betett az illesztésnek és most folyt be. Én nem olvastam a használatit, de nincs leírva max hőmérséklet? Szauna minden elektronikai terméknek halál!!!!! Minden anyagnak más a hőtágulási tényezője és egy azon anyag különböző hőmérsékleteken is különböző mértékben tágul...
[ Szerkesztve ]
-
fzoli86
tag
válasz Black_Raven #6288 üzenetére
pontosan
-
fzoli86
tag
válasz Black_Raven #6462 üzenetére
Mi van ha besz@rik a teló? A process elvégezhetetlen...
Akkor földhöz kell csapnom a band-et is?[ Szerkesztve ]
-
fzoli86
tag
válasz Black_Raven #6467 üzenetére
Igen ezt többször olvastam én is. Ezért is kérdeztem. Persze az accunt a logikus.
-
fzoli86
tag
Fólia bemutató:
Bal oldali:[link]
5-ös csomagban jött, szét kell tépkedni őket. Óvatosan mert sérülhet. Kisebb mint a jobbos és elsőre levegősnek látszik de egy idő után rázsugorodik a fólia és eltűnik a buborék. Kicsit gumis tapintása van a band kijelzőjének tőle.Jobb oldali:[link]
2-es csomag, külön vannak választva, nem kell tépkedni. Sokkal merevebb, simább a tapintása és keményebb. Sajnos nagyobb és nehezebb felhelyezni, mint látszik levegős is lett és félrecsúszott picit. -
fzoli86
tag
válasz Black_Raven #6475 üzenetére
Pönge! THX a fáradozást.
-
fzoli86
tag
válasz Black_Raven #6803 üzenetére
való igaz...
-
fzoli86
tag
válasz Degeczi #7244 üzenetére
Okes, de a jelölés azt jelenti, h belemerítheted korlátozott ideig és mélységig. Vagy túl óvatosak, vagy valóban alacsonyabb védettsége van és abban bíznak, h nem feszegetik a felhasználók a határokat. De a dobozon lévő jelölés védi a vásárlót. Az is lehet, h marketinges irta a leírást a honlapon... Véleményem szerint a fogyasztóhoz eljuttatott leírás felülbírálja a honlapot. Vagy amit jobban el tudok képzelni, h tisztában vannak azzal, h az emberek ökrök és ha leírják, h vízbe meríthető x mélységig, félreértené a vásárló és miért ne lehetne tovább...nyomást nem látja a jóember.
Az persze jó kérdés, h mivel és h bizonyítja a gyártó a mélytengeri merülést. Szerintem csendben cserélnek minden beázott készüléket, mert nem éri meg kivizsgálni, persze nincs rálátásom a statisztikákra.
[ Szerkesztve ]
-
fzoli86
tag
válasz Silentfrog #7249 üzenetére
A fogyasztóvédelem honlapja is ezt írja:[link]
Mondjuk ez az elállás joga és nem garancia.
Utána kéne valahol nézni, h ha tudod igazolni az átvétel napját valamivel, lehet érvényes a gari. Bár itt azt írja, ha számlát nem ad abban az esetben, viszont kaptál.Jótállásnál az átvétel számít, ítt azt írják:[link]
Bár roh@dtul nem egyértelmű itt nekem semmi...
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
-Kérdés előtt kérlek olvasd el a topik összefoglalót!
-Hirdetni Hardveraprón lehet, a topikban nem!
- Szólánc.
- Java programozás
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Fotók, videók mobillal
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Videó stream letöltése
- Asszociációs játék. :)
- Két MSI alaplapban is leégett az AMD új Ryzenje
- Milyen videókártyát?
- Akciófigyelő: Most kell bringát venni? A OneSport akciósan kínál két biciklit is
- További aktív témák...
- Apple Airtag 4 Pack Bluetooth Nyomkövető, Bontatlan, Új, 4 Darabos Csomagolás, 1 Év Apple Garancia
- Apple iPhone 16 Pro Max, Uniq Fekte Bőr tok, Magsafe, bontatlan, új!
- Apple iPhone 14 Pro Leather Case bőr tok - Midnight, Umber
- DJI Osmo Mobile 2 kézi stabilizátor mobilokhoz
- Eredeti Gyári Apple 20W PD gyorstöltő adapter 12hó jótállással/számlával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs