Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
csipuka
senior tag
válasz kovbandi82 #6902 üzenetére
Igen megy.
-
-
bolcsodal
addikt
Üdv! Másnál is bepittyen a "malware alert" néha az MiFit alkalmazásnál? Comodo Mobile Security-t használok, ami néha kicsit paranoid.
Mindemellett azért tud furcsán viselkedni ez az app: [link]
They drew first blood....
-
AtiSnatch
aktív tag
Mi Band 2
09.08. 12:00 órától
16.99$
Kupon: harvest063C35i, 8210, V300, 6280, F480, 5800, N97, ArcS, Z1C, Z3C, XZ, Mate20pro --> X13
-
AtiSnatch
aktív tag
MiBand2 töltőkábel 0.10$ --- 26ft
C35i, 8210, V300, 6280, F480, 5800, N97, ArcS, Z1C, Z3C, XZ, Mate20pro --> X13
-
AtiSnatch
aktív tag
válasz gingerbalm #6910 üzenetére
jogos: MiBand 2
a harvestEU11 kóddal 14.99$
miband98 pedig 15.59$-re viszi le az árat.C35i, 8210, V300, 6280, F480, 5800, N97, ArcS, Z1C, Z3C, XZ, Mate20pro --> X13
-
Ármester
Hali!
Mi Band 2 leválasztása, az annyiból áll, hogy Mi fit-ben rámegyek az eszközre, és legalul párosítás megszüntetése?
Ezután lehet már másik telefonhoz kapcsolni?„És akkor csodálkozunk a rendőr vicceken! Mi ez, szerencsepatkó? Az! Eddig jó kabala volt. Nem gondolod, hogy egy kicsit hülyén néz ki egy magyar rendőr 1980-ban egy lópatkóval a kocsijában? A materialista világnézet nevében lefoglalom!”
-
Ármester
-
B-L-A-C-K
titán
válasz Black_Raven #6920 üzenetére
Én nem jelentkeztem ki, és ment úgy is másik készüléken.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz Black_Raven #6922 üzenetére
De mi hátránya lesz ha nem jelentkezek ki? Mert ahogy néztem semmi.
-
-
szpali
addikt
iPhone 13 Pro/Mi13 || MBP M1 Pro 14 || Philips 55OLED805 | Denon X2400 | Wharfedale Diamond 240+220C+220+10.GX || Signum Z28NEL & Bertone Cabrio Z18XE
-
HornedReaper
senior tag
Van valami alternatíva a gyári pánt "patentjét" lecserélni? Allergiás ismerőst az a pici alu bogyó kiütötte..
Esetleg más típusú TPU / szilikon pánt, amiben nincs alumínium? -
andrisbandi
őstag
válasz HornedReaper #6936 üzenetére
Leragasztani, lefesteni, pl körömlakkal....
Vagy 3D nyomtatós ismerős ha van, lehet tudna csinálni műanyagból -
lappy
őstag
válasz HornedReaper #6936 üzenetére
vagy őt lehetne még megpróbálni
Bámulatos hol tart már a tudomány!
-
nagyúr
válasz Roland0224 #6941 üzenetére
Semmi gond, 2-3 hét és megkapod, ez teljesen normális.
Egy kínai rendelésre simán számolhatsz 4-6 hetet.[ Szerkesztve ]
"Mindig is első szerettem volna lenni!" - II. János Pál pápa
-
kisharo
csendes tag
Sziasztok!
Kinek mi a tapasztalata, tartós vízben való használatról? Gondolok itt úszásra, 1,5-2 óráig való vízben használatra, persze ugye a medence két szélén mindig kinn lenne a kezem, tehát nem folyamatosan lenne víz alatt, hanem csak mondjuk 1,5-2 percig.
További kérdés: ha megszakad a bluetooth kapcsolat akkor méri közben a pulzust, majd amikor kapcsolódik leszinkronizál? -
GoZoL
senior tag
Sziasztok!
Ma kaptam meg az mi band2-őt és nem kapcsolódik a mi fit alkalmaáshoz. Próbáltam 2 mobillal egyikhez se kapcsolódik. Tinydealről rendeltem, lehet hogy hibás a karperec?
-
drmotto
őstag
Sziasztok
S7-tel van párosítva jelenleg a band2. Át szeretnénk költöztetni egy G5-re, de nem sikerül.
Az S7 látja a karkötőt, szinkronizál vele, sőt most firmware-t is frissített. A gond az, hogy nem tudjuk leválasztani. Minden próbálkozás végén azt írja ki, hogy leválasztás sikertelen. Illetve a fiókból sem tudunk kijelentkezni.
Mi lehet a probléma?
Új hozzászólás Aktív témák
-Kérdés előtt kérlek olvasd el a topik összefoglalót!
-Hirdetni Hardveraprón lehet, a topikban nem!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest