Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
Flashy
veterán
az elsőnek 22 értékelése van, az értékelőinek nagy része már nem regisztrált user. ez biztos csaló.
a másiknak nagyon sok eladása van, de valami miatt nagyon sok német nyelvű negatívja lett 1 hónapon belül. ebben a legérdekesebb hogy majdnem minden vásárlója német ha megnézed az értékeléseit, nagyon sokféle terméket árul, akár lehetne olyan hogy tényleg szerzett egy ládányi Mi Band 2-t olcsón, de az is lehet hogy a sok pozitív értékelést azért gyűjtötték, hogy egyszer elkezdjék az usert csalásra használni. innentől te döntsd el, megéri-e a kockázat. szerintem nem, mert 5-6 ezerért biztosabb helyen is van.
-
-
szpali
addikt
válasz KamuMazsola #7599 üzenetére
Erről van szó, csak 1 fokkal frissebb verzió
(Feleségemnek reggel ajánlotta fel a Play, az ő Xiaomi telefonján frissítettem és töltöttem fel az APKmirror-nak)iPhone 13 Pro/Mi13 || MBP M1 Pro 14 || Philips 55OLED805 | Denon X2400 | Wharfedale Diamond 240+220C+220+10.GX || Signum Z28NEL & Bertone Cabrio Z18XE
-
Keem1
veterán
Ha valakinek csak a gyári pánt jött be (mint nekem is), EU Stockon most olcsóbb, mint a Banggood kb. 2500 forintos ára.
Figyelem, igazából csak akkor éri meg, ha mást is veszel, mert itt nincs ingyen szállítás. Ennek ellenére biztos lesz olyan, akinek megfelelő lehet.
[link][ Szerkesztve ]
-
ThePoweR
senior tag
válasz andrisbandi #7594 üzenetére
Nos, felraktam a Mi Fit 3.1 verzióját amit szpali linkelt. Csinált egy firmware frissítést és most megint működik a pulzusmérés. Remélem nem hal meg megint egy idő után.
-
Sanki
addikt
Szerintem ez viszonylag jó ár most:
Xiaomi Mi Band 2 - Kupon: LENNY3
Ár: 16.99.$
Gearbest -
Sanki
addikt
-
BLC
tag
Sziasztok!
Egy kis segítséget pontosabban tanácsot szeretnék kérni.
Lassan egy hónapja boldog tulajdonosa vagy egy Mi Band 2-nek. Szeretném a napi rutin mozgáson túl is használatba venni az eszközt.
Sajnos a Mi Fit alkalmazás teljességgel alkalmatlan az aktív sport mérésére. Ezt az alábbi mozgás együttesre értem: futás+ugrálókötél+ellipszistréner vagy ugrálókötél+saját testsúlyos erőelemek, stb.
Ezeket nem tudom lekezelni a fent nevezett alkalmazással. lásd.: pulzusszám, elégetett kalória, stb.
A program tevékenység szekciójában a Futás, Futópad, Kerékpározás, Séta, mérése van csak megjelölve.
Tehát a kérdésem:
Milyen programot tudok használni az előzőekben ismertetett mozgásformák mérésére? (-Mi Band 2 szerintem minden tevékenységet letudna képezni, dokumentálni.-)
Pulzusmérésre a Mi Band Tools-ot használom, de biztos vagyok benne, hogy lenne más lehetőségem is...Előre is köszönöm a segítséget, tanácsot.
-
erikke17
őstag
Sziasztok.
Legfrissebb MiFit van fent, de valamiért SMS értesítések nem jönnek meg Band2-re.
Mit próbáljak meg? Leválasztani majd appot újratelepíteni? Azóta kekeckedik mióta ez az új dizájnos mifit van.
Előre is köszi
||Wot / WarThunder - Erixx93|| Steam - erixx18 ||Xbox Series X - Erikk24 || BMW R1200GS || Opel Astra F X16XEL|| BMW E39 530d 142kW||DJI Mavic Pro||
-
-
KamuMazsola
őstag
Nos megfejtettem. Neked a Xiaomui store-os verzió van, nekem meg a Google play-es. Nem tudom, hogy van-e jelentős különbség, de egyelőre hagyom, mert működik. Ami meg jó, azt nem kell megjavítani! Azért köszi az infót és a választ!
(Amúgy a karperecem kínai kiadás.)[ Szerkesztve ]
Üdv.: KamuMazsola
-
szpali
addikt
válasz KamuMazsola #7622 üzenetére
Nekem is Play-es van feltelepítve.
iPhone 13 Pro/Mi13 || MBP M1 Pro 14 || Philips 55OLED805 | Denon X2400 | Wharfedale Diamond 240+220C+220+10.GX || Signum Z28NEL & Bertone Cabrio Z18XE
-
SH4D0W2011
őstag
Mikor meglett a Band 2 és a teló, én is a Play áruházból telepítettem a Mi Fit-et, amit nemrég linkeltél frissebb telepítőt, nekem simán felment rá.
(#7620) erikke17: Egyszer nekem is csinálta ezt, az sms-hez tartozó engedélyeket kikapcsoltam, majd vissza, aztán jó is lett. Egy próbát megérhet.
[ Szerkesztve ]
-
ede006
csendes tag
Sziasztok!
Szemeznek én is egy ilyen kütyüvel, de lenne egy-két kérdésem. Letöltöttem a mi Fit appot, de nem egyértelmű minden iphone 6s-sel. Az első kérdés az lenne, hogy hívás SMS notifikacio működik-e illetve, hogy ebresztesre úgy általában használható-e? Nagyon köszönöm a válaszokat. Ios 10.x van fenn, de mar tovább nem fogom frissíteni soha.
Szép napot kívánok Nektek!
-
kmarci25
veterán
Próbáld meg a Notify&Fitness app-ot. Az edzés menüpont alatt kb kismillió választási lehetőség van (a sétától, a takarításon át a szexig - nem vicc ). Hogy ezek között mi a különbség azt passzolom, de vannak ilyen lehetőségek.
"There must be some way out of here" / Said the joker to the thief
-
Janusz001
őstag
Én kipróbáltam a futópados tevékenység részét az aplikációnak, folyamatos pulzusmérés azért elég közel mért edzés közben a mellpántos Sigma órámhoz viszonyítva.
Amit viszont megfigyeltem, hogy a ne lógjon a karpánt a csuklón, mert akkor hajlamos volt agyament értékeket kiírni. -
BLC
tag
Köszönöm mindenkinek a választ.
-
sharp4
őstag
Firmware frissítés jött. Milyen javítást tartalmaz?
Magyarország legnagyobb Xiaomi közössége:https://www.facebook.com/groups/622368221279940/?ref=share Apple Iphone 13 Pro & Ipad Air 5 Tesla Model 3 LR
-
vottokar
senior tag
Tegnap este frissített a Mi Fit. Azóta nem indul el. A telefonomon "Unfortunately, Mi Fit has stopped" üzenet fogad. Örülök, mert így nem tudok ébresztési időpontokat állítani. A hívásértesítő rezgés az megjön szerencsére.....
Mit tudok tenni ez ügyben? A telefont újraindítottam, sajnos nem segített..."Hát te meg ki a tö*öm vagy, hogy bundában szeded itt a málnát?"
-
andrisbandi
őstag
válasz vottokar #7640 üzenetére
Elvileg a régi app törlése után kell az újat telepíteni.
- Maradhatnak a régiből olyan parancsok, amik bénítják az újat.Pl lehetséges megoldás;
- Beállítások\alkalmazások telepítése\
minden pántos poginál;
"kényszerített leállítás"
"adatok törlése"
"program eltávolítása"
- Teló újraindítása
- Playes Mifit telepítése -
vottokar
senior tag
válasz andrisbandi #7643 üzenetére
Sajnos az alkalmazásadatok törlése nem segített. Felraktam az összefoglalóban linkelt xiaomimarketből a régen működő 3.0.5-ös APK-t. Ez elindul, csak nem találja a Mi Band-et.
Mindegy, most dolgoznom kell, később nekifutok még....."Hát te meg ki a tö*öm vagy, hogy bundában szeded itt a málnát?"
-
vottokar
senior tag
válasz vottokar #7644 üzenetére
Miután nem talált karperecet a 3.05 , letöröltem, telefon restart, majd az ajánlás szerinti Google Play-ból installáltam a 3.1.0-át. Így is az alapból idézett hibaüzenet fogadott..
Ezt is letöröltem, telefon restart, apk-ból vissza a 3.0.5. és ezután szinte azonnal megtalálta a karperecet.
Van már öröm és boldogság. Az újraindítás is kellett neki. Úgy néz ki, hogy minden működik. (legalább is amit én használok)
Majd arra kell figyelnem, hogy nehogy engedjem frissülni."Hát te meg ki a tö*öm vagy, hogy bundában szeded itt a málnát?"
-
jambiyya
őstag
válasz Dluinet #7618 üzenetére
Hopsz, ezt eddig nem vettem észre és nem is tudtam róla. 4 van a családban, kettő ilyen kettő olyan. Mind global meg international (vagy mi a szösz) volt 23 dolcsi körüli árért, így igazán fura a dolog (2 külön rendelés volt).
Működésben nem látok különbséget még most sem, hogy figyelek rá. -
LallerHUN
tag
-
bdavid94
tag
Sziasztok, még augusztusban rendeltem egy miband 2-t ebayről meg is jött minden szuper volt eddig, tegnap este vettem észre, hogy beázott a kijelző előtt látszottak is a vízcseppek nézegettem és a szélén látszik, hogy a műanyag fekete fólia szerű anyag a kijelző mellett fel van szakadva, ez mennyire jellemző hibája ezeknek az eszközöknek vagy csak én szívtam meg vele? Azért is égető a kérdés mert elgondolkodtam, hogy lehet megérné beszerezni egyet ebből a gearbestes akcióból
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
-Kérdés előtt kérlek olvasd el a topik összefoglalót!
-Hirdetni Hardveraprón lehet, a topikban nem!
- Apple iPhone 15 Pro & Pro Max Fine Woven
- Xiaomi 120W szupergyorstöltő adapter Gyári Új 12hó jótállással/számlával
- Eredeti Gyári Apple 20W PD gyorstöltő adapter 12hó jótállással/számlával
- DJI Osmo Mobile 2 kézi stabilizátor mobilokhoz
- Apple Airtag 4 Pack Bluetooth Nyomkövető, Bontatlan, Új, 4 Darabos Csomagolás, 1 Év Apple Garancia
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest