Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
Keem1
veterán
-
Keem1
veterán
válasz Viktor0610 #5188 üzenetére
Persze, én is így csináltam.
-
Flashy
veterán
válasz Viktor0610 #5252 üzenetére
valószínűleg nem lehet állandóra tenni a kijelzőt, nem emlékszem ilyen beállításra, de azt gyanítom, hogy ez alacsony szinten a firmware-ben rögzített dolog, szóval nem is lehet.
a gombbal váltogatható funkciókat a gyári progiban ki lehet kapcsolgatni, ha jól emlékszem az idő az egyetlen kötelező, szóval ez viszont oké.
-
Flashy
veterán
válasz Viktor0610 #5254 üzenetére
nem, csak ki-be kapcsolható a kézemelés érzékelés, illetve DND mód ideje állítható (éjjel ne világítson ha mozgatom a kezemet).
-
beg
veterán
válasz Viktor0610 #5256 üzenetére
Nálam kb. 10m 2 fallal megspékelve.
[ Szerkesztve ]
You are the result of 3.8 billion years of evolutionary success, act like it. Sarcasm is the body’s natural defense against stupidity.
-
sysrq
őstag
válasz Viktor0610 #5259 üzenetére
Nekem meg futásnak számolja, meg kellene neki manuálisan adnom és megtanulja?
Vagy a mifit már úgy küldi neki az adatokat és ott kellene belepiszkálni?
[ Szerkesztve ]
Keresek Thermalright 1150 lefogatót
-
loosht
senior tag
válasz Viktor0610 #5263 üzenetére
Szerintem félreértelmeztél valamit. Számol a band lépés alapján egy távot, és van egy valós táv, amit megmérhetsz valamivel (pl. GPS-szel). A kettő közötti különbségre gondolt. Én egy kirándulás után néztem meg és elég pontosnak tűnt. Elméletileg érzékeli, hogy ha futsz és talán akkor máshogy számol, mintha sétálnál.
[ Szerkesztve ]
-
juhasz26
csendes tag
válasz Viktor0610 #5263 üzenetére
Igen, a kérdés arra vonatkozott, hogy egy fix hosszú távnál, mekkora lehet az eltérés. Mondjuk százalékosan vagy bármilyen adatokkal bizonyítva
-
loosht
senior tag
válasz Viktor0610 #5269 üzenetére
Nem tudja, becsli. Nézd meg, hogy mekkorát lendítesz a kezeden amikor kicsit és amikor nagyot lépsz!
-
Rimuru
veterán
-
csipuka
senior tag
válasz Viktor0610 #5290 üzenetére
En probaltam asszony fem szijat. Keskeny, elegge noi.
Maradtam a muanyagnal.
Nki bejon a fem. -
janosibaja
őstag
válasz Viktor0610 #5290 üzenetére
Hát a fémszíj még nem érkezett meg, de koromfeketéből rendeltem, ahogy a mostani bőrszíjam is fekete. Szerintem max attól lehet "csajos" - de ezen nehéz segíteni -, hogy az egész karpánt eleve olyan kicsi, keskeny. De szerintem mivel fekete, és férfiholmival viselem, senkiben nem merül fel a heteroszexuálus beállítottságom megkérdőjelezése.
[ Szerkesztve ]
-
Flashy
veterán
válasz Viktor0610 #5417 üzenetére
igen, és lehet hogy én vagyok túl öreg, de régen a fórumot (meg a levelezőlistákat meg egyáltalán az emberektől kérdezés bármilyen módját) nem a Google meg az angol szótár helyett használtuk. amikor én voltam egyetemista, ha a levlistán valaki olyat kérdezett, ami megtalálható lett volna bárhol a neten, elsőre warning, másodikra kitiltás valamennyi időre, akkor is, ha "csak" angolul lett volna megtalálható.
-
félisten
válasz Viktor0610 #5558 üzenetére
Ja értem, de különbség nem nagyon van vagy igen?
-
Tiger.
nagyúr
válasz Viktor0610 #5589 üzenetére
Rengeteg értesítés jon rá.
Sokszor vagyok távol a telotol, olyankor ugye a karkötő keresi a telefont ami igénybe veszi.
De annyi elég gondolom hogy a pebble time ilyen használat mellett 3napig szokta bírni.
Raktam már olyat is gél amikor alig vettem igénybe i5sen volt kb 30napig bírta.[ Szerkesztve ]
Intel I7 4790 3.6gh/Geforce Rtx 2060S /Alienware 2014/lenovo legion 5 pro /Creative SB ZxR /16gb ddr3/ Htc One/Iphone 16 Pro Max/ Creative Gigaworks S750 7.1/ Z5500/ Apple Iphone 5S.
Új hozzászólás Aktív témák
-Kérdés előtt kérlek olvasd el a topik összefoglalót!
-Hirdetni Hardveraprón lehet, a topikban nem!
- Apple Pencil 2nd Gen., Bontatlan, Új, 0 Perces, 1 Év Gyári Apple Garancia
- Apple Airtag Leather Key Ring kulcstartó - Új, csomagolás sérült
- Apple iPhone 14 Pro Leather Case bőr tok - Midnight, Umber
- Eredeti Gyári Apple 20W PD gyorstöltő adapter 12hó jótállással/számlával
- ALLDOCUBE iPlay50/ALLDOCUBE iPlay50 Pro tablet tok, szürke - ÚJ
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest