Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
axlfsi
veterán
"Egyébként akik úszás közben is használják, nem zavaró, hogy a víz folyamatosan bekapcsolja a kijelzőt? "
Ezt mar en is meg akartam kerdezni; engem zuhanyzas kozben idegesit, hogy valtogatja a funkciokat. Hol eppen pulzust mer, hol orat mutat, de ki-be kapcsolgat (mondjuk, emiatt le/föl venni nem fogom, no de na).
˜”*°•.˜”*°• 𝟚𝟘+ é𝕧𝕖 𝕒 𝕜ö𝕫ö𝕤𝕤é𝕘 𝕥𝕒𝕘𝕛𝕒 •°*”˜.•°*”˜
-
axlfsi
veterán
En csukott szemmel alszom, nem szokott zavarni!
Ami pedig a zuhanyzast illeti, tobben is irtatok, "ha a gatyam leveszem, ezt miert nem?" Igazatok is lehet, de megsem; miert vegyem le, ha egyszer: 1 vizallo, 2. nem zavar egyaltalan a tisztalkodasban (azaz, nem leszek tisztabb, ha leveszem elotte), 3. legalabb egyuttal a karperec is meg lesz mosva (igen, bizony sok kosz eri, izzadtsag, stb, ahogy a karoramat is rendszeresen tisztitom - igaz, azt nem zuhany alatt).[ Szerkesztve ]
-
axlfsi
veterán
válasz TommyX_ #2462 üzenetére
Olyan nem, de volt mar hetvege, hogy ugyan be volt allitva, de egyaltalan nem reagaltam ra (es ha az asszony nem mondja, hogy rezgett, de le se szartam, azt mondtam volna, hogy nem ebresztett ).
Ezt elkerulven a hetkoznapokban, en azt alkalmazom, hogy harom ebresztest allitok be, par perccel eltolva egymastol - jo esellyel valamelyiket megerzem
-
axlfsi
veterán
Evek ota hasznalok Mi Band-et, valamennyi verziom megvolt. Most eloszor tortent velem olyan, hogy toltorol miutan levettem, a telefon nem latta (legalabbis, most vettem eszre). Probaltam parositani, de nem sikerul. Sehogyan sem. Visszaleptem regebbi Mi Fit alkalmazosokra, eltavolitottam a parositast, de utana sem sikerult.
... erdekes, mert a telefon BT menubol latni az eszkozt (habar csatlakozni mar nem tud).Letezik valami okossag, amivel eszhez lehet teriteni?
-
axlfsi
veterán
válasz andrisbandi #6035 üzenetére
Ezt tudom, nem is parositottam, csak megneztem, hogy a telefon elvileg latja-e es ugy tunik igen, mert megjelenik a lathato eszkozok listajaban...
7.1.1 android˜”*°•.˜”*°• 𝟚𝟘+ é𝕧𝕖 𝕒 𝕜ö𝕫ö𝕤𝕤é𝕘 𝕥𝕒𝕘𝕛𝕒 •°*”˜.•°*”˜
-
axlfsi
veterán
Addig eljutottam, hogy a "Bluetooth 4.0 Scanner" alkalmazással kiolvastam mi a MAc cime, de hiaba, pl. Notify Fitness for Mi Band-del sem tudom MAC cim alapjan parositani... nincs hibauzenet, se semmi, csak egyszeruen nem csatlakozik...
-
axlfsi
veterán
Fasza! Eddig nekem fel sem tund, hogy ennyire megbizhatatlanok lennenek. Illetve, nalunk is van tobb a csaladban, regebbiekbol is es egyikkel sem volt eddig gond.
A vicc az egeszben az, hogy mint BT eszkozt, megtalalja a telefon, de ugyebar, nem ugy es ott kell csatlakoztatni (nem is lehet mellesleg), hanem a Mi Fit-bol...˜”*°•.˜”*°• 𝟚𝟘+ é𝕧𝕖 𝕒 𝕜ö𝕫ö𝕤𝕤é𝕘 𝕥𝕒𝕘𝕛𝕒 •°*”˜.•°*”˜
-
axlfsi
veterán
válasz andrisbandi #6042 üzenetére
-
axlfsi
veterán
válasz #04441088 #5634 üzenetére
Olvastam a kalvariadat a Mi Band-del kapcsoaltban. Azaz, pont, hogy egy valamit nem ertek; januarban azt irtad, hogy vegulis szarras tapostad egy kemenytalpu cipovel, aztan meg kalapaccsal elegyengetted, ... majd par honapra ra, hogy tobb mint fel evig nem volt jo, most elokotortad es lass csodat, csatlakozott...
Erdekeld, hogy akkor pontosan mi is tortent (es ha ez utobbi az igaz, - nem is lapitottad ki kalapaccsal -) mikent sikerult ujracsatlakoztatni?
... ne pontosan itt tartok. MINDENT kiprobaltam, amit csak lehetseges es eselytelen. Par napja meg mukodott, pontosan nem tudom miota nincs kapcsolatban a telefonnal, de tegnap toltore tettem, mert lattam, hogy lassan lemerul. Ma reggel bepattintottam a szijba, elmentem dolgozni, majd napkozben figyeltem fel ra, hogy nincs kapcsolatban a telefonnal, ... es azota sem.
-
axlfsi
veterán
Tudtok ajánlani korrekt áron belföldi forrást esetleg nem lelakott, olcsó használtat? Köszi!
-
axlfsi
veterán
-
axlfsi
veterán
válasz andrisbandi #6270 üzenetére
Nekem ez sem segített. Új MiBand-et kellett vásárolnom...
-
axlfsi
veterán
válasz andrisbandi #6275 üzenetére
Pedig elhiheted nekem. Sot, egyik ismerosommel is tortent mar hasonlo, csak neki par nap mulva egyszeruen "eszhez tert" az eszkoz.
Minden letezot kiprobaltam a parositassal kapcsolatban, de mindhiaba. Mi Fit jelszavam nem felejtettem el egyszer sem, nincs miert ujat kerni.
... vegul vettem egy masikat es azt gyonyoruen csatlakoztattam a Mi Fit fiokomba, illetve, hiba nelkul csatlakozott a telefonommal, ellentetben a regivel, ami egyik toltes utan, egyszeruen mar nem volt hajlando csatlakozni.˜”*°•.˜”*°• 𝟚𝟘+ é𝕧𝕖 𝕒 𝕜ö𝕫ö𝕤𝕤é𝕘 𝕥𝕒𝕘𝕛𝕒 •°*”˜.•°*”˜
-
axlfsi
veterán
válasz Black_Raven #6277 üzenetére
Hard reset? Mármint mit, a telefonomat?
-
axlfsi
veterán
Hello!
Szerintem semennyire. Ez nem arra valo. Egyebkent igen, rogzit telefon nelkul is (par hetet biztosan), de a lepesszamokkal aligha leszel szerintem okosabb. Egy korrekt mellpant+telefon es meg van oldva a monitoring (en a Decaban kaphato BT-s pantot vettem, hibatlan es 10 kornyeke csak).
-
axlfsi
veterán
válasz Black_Raven #6503 üzenetére
Bizony, fel kell tolteni! Nekem is volt mar, hogy teljesen lemerult, egyaltalan nem mukodott. Toltore tettem es feltoltottem. Az azert nem szabalyszeru, hogy ha lemerul, mar fel sem lehet tobbe tolteni, mint egyes esetekben megrotent korabban...
-
axlfsi
veterán
válasz Black_Raven #6699 üzenetére
Ez pontosan így van. Lehetne akár 666A töltőáram leadására képes, 5V-os töltőnk is, a csuklópánt csak annyit vesz fel magának, amennyit a töltésvezérlő elektronikája szabályoz/enged.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
-Kérdés előtt kérlek olvasd el a topik összefoglalót!
-Hirdetni Hardveraprón lehet, a topikban nem!
- Google Pixel 9 Pro XL, fekete gyári szilikon tok! Új, bontatlan, sose használt.
- Apple Airtag Leather Key Ring kulcstartó - Új, csomagolás sérült
- Eredeti Gyári Apple 20W PD gyorstöltő adapter 12hó jótállással/számlával
- ALLDOCUBE iPlay50/ALLDOCUBE iPlay50 Pro tablet tok, szürke - ÚJ
- Apple DUPLA C töltőkábel eredeti , 12 hónap jótállással!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest