Új hozzászólás Aktív témák
-
zolaas
senior tag
Hát én bf2 nem szerettem.
Ezt a tf2-t meg toltunk lanon, azt úgy rákattantunk, hogy 2 napig szinte csak az ment. Mekkora poénok voltak(vannak) benne. Lángszórós pali, mikor felemeli a szórót és artikulálatlanul ordít, illetve teljesen elegánsan próbál táncizni. Na meg a kém...mekkorákat röhögtünk egymáson Mondjuk, ha ez tényleg ingyenes még jobb lesz. NEkem is anno vga-hoz adták TF2-t. De pénzért tuti nem vettem volna meg. Így kipróbálva egy pár ezrest azért megér. Ingyen meg tuti lesz.
Már nem Sürgős!!! De, moziplakátokat keresek !!! :D
-
Daath
csendes tag
taram tam-ta ram-tam!
-
K3NZO
senior tag
Nekem nagyon tetszik, nagyon nagy bf2-es voltam, még a gépemet is eladtam mert már károssá vált számomra, most gyűjtök egy új gépre mivel várom a bf3-at .
Én biztos kipróbálom, hátha tényleg szórakoztató lesz és nem azon fog múlni, hogy ki mennyire ismeri a bugokat a játékban
"Per aspera ad astra"
-
Pocak89
senior tag
Nekem a látottak alapján bejövős játéknak tűnik. Ha nem lenne ingyenes akkor valszeg engem sem érdekelne, de így
Video games ruined my life!!! Good thing I have two extra lives
-
illusiON
őstag
válasz Darth_Revan #6 üzenetére
na, ezt mondjuk nem tudtam, meg eszembe sem jutott mert vga-hoz járt TF 2 úgy már persze más a dolog azért .. majdmeglássuk
( : no woman no cry : )
-
feka007
veterán
Nem tűnik rossznak, vehetjük ajándéknak, amivel a BF3-ig ütjük el az időt.
[ Szerkesztve ]
-
illusiON
őstag
a battlefield folytatásnak már van topicja, ez nem az csak 1 tré próbálkozás a valve teamfortress 2 közösségek elhódítására de TF2ről szerintem nem fog senki sem áttérni erre, esetleg kipróbálják, új volt még ez a cartoon fps ötlet ahhoz hogy sikeresen legyen még1.. szerintem.. de majd úgyis meglátjuk, ha lesznek benne poénok nem lehet olyan rossz
( : no woman no cry : )
-
jubilleum
senior tag
nem tünik méltó battlefield folytatásnak
-
zolaas
senior tag
tiszta team fortress 2, ahogy nézem. Ökörködni jólesz Lanon
Már nem Sürgős!!! De, moziplakátokat keresek !!! :D
-
DavideX
aktív tag
érdekes
Új hozzászólás Aktív témák
- Új Lenovo ThinkPad P16s Workstation Érintős LAPTOP -50% 16" Ryzen 7 PRO 6850U 32/1TB 680M 4GB FHD+
- Bontatlan Lenovo ThinkPad P16s Workstation LAPTOP -50% 16" Ryzen 7 PRO 6825U 16/512 RADEON 680M FHD+
- MSI RTX 3060 Ti VENTUS 2X OCV1 LHR
- Razer Blackshark v2 Pro Wireless White
- Hibátlan állapotú & Garanciális Samsung Galaxy Z Fold 4 (512/12GB) + Gyári S-pen tok
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest