Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
scan
újonc
válasz Blue meth #18238 üzenetére
Hali! Ugyanaz a problémám reggel óta! A telefon hulla, fél percenként kilép, lezár a képernyő, melegszik mint állat. Egy óra alatt lement az akku 100-ról 30-ra. A Viber el se indul. Sík ideg vagyok. A telefon szinte új, 2 hónapja vettem a telekomnál. Mit csináljak?? Köszi
-
scan
újonc
Akkor jól meg szívtam ezzel a retekkel.. Hogyan tudok resetet csinálni? Köszi a segítséget!
-
Amarton
tag
Most voltam bent a Vodafoneban. Azt mondták, hogy iPhone esetén csak 1 év garancia van és 1 év szavatosság nincs. El sem fogadják a telefont egy év után.
Most akkor a Vodafone hivatalos viszont eladó vagy sem?http://kodolas.skoda-muszerfal.hu
-
tmskvcs
tag
Sziasztok!
Hogy tudom azt megoldani, hogy a telefon ne az Icouldba mentse a képeket és videókat, hanem a saját tárhelyére? A telefonom nem tud biztonsági mentést csinálni már.
-
Blue meth
senior tag
Ezek azért durvább tünetek, szerintem is vidd szervizbe. Egyébként nekem a gyári visszaállítás sem segített, pedig kétszer is reseteltem.
Most 2 napig "tünetmentes" volt, erre ma este hallgatom rajta a zenét, megnyitottam egy appot, aztán belementem zenelejátszóba hogy váltsak zenét erre lefagyott. Zene elhallgatott, nem reagált megint semmire a program. Aztán appkezelőben bezártam, újra megnyitottam és ugyanúgy az a képernyő volt, mielőtt bezártam, szóval be sem zárta.. de még mindig semmi reakció. Másodszorra sem, megint csak többszöri próbálkozásra javult meg. Sőt utána a képernyőt sem tudtam lezárni. aztán pár másodpercre rá megjavult, azóta viszont megint semmi baja, tökéletesen működik. És most mondta egyik ismerősöm, neki 11.1.2 van, fent, igaz az SE, de neki is totál megőrült a telefonja, fura dolgokat csinál. Szóval kezdem azt hinni, hogy az iOS a ludas.
Az a baj, hogy félek szervizbe adni mert annyira szart hall manapság az ember, nem szívesen adnám le napokig, aztán ki tudja mit kapok vissza, milyen állapotban...
[ Szerkesztve ]
-
Monyos
aktív tag
-
domojko
senior tag
Üdv! Ide is feltenném a kérdést. Az mitől van hogy a viber egy üzenetnél 2x jelez. Először jelez mikor kapom az üzenetet, majd akkor is mikor feloldom a kijelzőt. Ez eddig nem így működött. Én állítottam el valamit? Ha igen akkor mit?
6s 32gb iOS 11.2 -
Amarton
tag
válasz trobi28 #18264 üzenetére
Ez van a Vodafone oldalán:
Mennyi ideig tart a készülékek jótállása?
A legtöbb gyártó a kötelező 1 éves jótálláson felül plusz 1 év korlátozott gyártói jótállást ad a készülékekre.
Kivétel: az Apple termékekre minden esetben 1 év jótállás érvényes.http://kodolas.skoda-muszerfal.hu
-
trobi28
addikt
válasz tmskvcs #18279 üzenetére
A beállításokban vedd ki a fotók mentését ahogy írtam, utána töröld a legutóbbi mentést az iCloudból, ezáltal törlődnek a fotók a tárhelyről de a telefonodon megmaradnak (azt írod, hogy onnan nem törölted az eredeti fotókat).
Én a Google fotót használom erre a célra, korlátlan tárhely miatt szimpatikusBoldogok a tudatlanok, akiket nem terhel gondolat súlya!
-
trobi28
addikt
válasz Amarton #18277 üzenetére
Nagyon korrektül le van írva az oldalukon, de ahogy előttem is írták, a második évben szavatosság érvényesíthető.
Az alább idézett szöveget a Vodafone vásárlási feltételeinek leírásából idézem, amely megtalálható a weboldalukon
"Milyen határidőben érvényesítheti Ön termékszavatossági igényét?
Termékszavatossági igényét Ön a termék gyártó általi forgalomba hozatalától
számított két éven belül érvényesítheti. E határidő elteltével e jogosultságát
elveszti."Boldogok a tudatlanok, akiket nem terhel gondolat súlya!
-
scan
újonc
Sajnos bármit csináltam a telefonnal, semmi változás. Használhatatlan.. Holnap beviszem a telekomhoz. Gondolom elküldik szervizbe stb...Még annyi kérdésem lenne, hogy milyen cserekészüléket kell adjanak és körülbelül mennyi idő mire visszakapom a telefonom. Lehet, hogy eddig szerencsém volt, mert nincs ilyen téren tapasztalatom. köszi
-
fabri07
aktív tag
A garanciában cserélt készülékek nem függetlenek? Mert akitől venném neki Telenoros.
-
fabri07
aktív tag
Akkor jó csak annyira kételkedek az emberekben.
-
fabri07
aktív tag
Megkerdezhetem mire kell figyelni az ilyen vásárlásnál? IMEI számot leellenoriztem, utánvéttelel jönne.
-
fabri07
aktív tag
Ez nem használt, hanem bontatlan új, de személyesen nem tudom megnézni
-
fabri07
aktív tag
Te vennél így láthatatlanba?
-
trobi28
addikt
válasz Drughi #18296 üzenetére
Aktiválással még nem lehet függetleníteni, csak ha szolgáltató feloldja a korlátozást. Az hogy a készüléket ki kellett cserélni meghibásodás miatt, az még nem ok arra, hogy feloldja a szolgáltató, annak meg van a menete.
fabri07: "Te vennél így láthatatlanba?" Ezt kitől kérdezted?
Egyszerűbb lenne, ha válaszként írnád annak, akitől kérdezel....[ Szerkesztve ]
Boldogok a tudatlanok, akiket nem terhel gondolat súlya!
-
fabri07
aktív tag
!
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Formula-1
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- PlayStation 5 Pro teszt
- Elektromos autók - motorok
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- BMW topik
- Ukrajnai háború
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Android szakmai topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest