Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
mistvan68
tag
Sziasztok!
Pár hozzászólással korábban már volt róla szó.A 11-es frissítés óta folyton gond van a "hívó ID-m mutatása"
opcióval.Ha változtatok a 2G-4G beállításon,ha újraindítom valamiért a telefont,ha rossz a térerő és visszajön
állandóan ki és be kell kapcsolni az említett opciót,mert nem küldi el a számom híváskor a telefon.
Ez csak a 11 óta van,előtte nem volt ilyen.Nagyon bosszantó.
Nektek is csinálja ezt a hülyeséget?Az utolsó frissítés óta még jobban,mint az első 11-es hibajavítás után.11.0.3
van fenn.Üdv.István
-
Norbi27
aktív tag
válasz mistvan68 #17756 üzenetére
Szia
Ugyanilyen gondom van apám telefonjával. De az nem 6s hanem 6. Nekem azt javasolták a 6 fórumában hogy a Telokomnál kapcsoltassam be a hívószám küldést, mert valószínű valamitől kikapcsolódott. Ha megsem, akkor kapcsolják ki és vissza. Állítólag az megoldja. Azt is írták, hogy a másik 2 szolgáltatónál nem nagyon forful elő
-
revolver
aktív tag
Péntektől ingyen függetlenítik a Telekom-os telefonokat!!! (ha vki nem hallotta volna)
Az árnyék benned van , a fény csak kihozza!
-
tylerddd
veterán
Másnál van-e probléma az App Store-ral?! Nálam a 11-es frissítés óta azt csinálja, h ha frissítést jelez és rányomok az összes frissítése lehetőségre, akkor elkezdené a dolgot, de vagy pörög a töltésjelző az appnál vagy a stop jel megjelenése után áll és semmi a Store-ban. Wifi és mobilhálózaton is ez van, ha újraindítom a telót, akkor általában megoldódik és pikk-pakk leszed mindent.
Egyéb zavaró bug egyébként nálam nincs, tetszik az új rendszer.
[ Szerkesztve ]
Csak egészség legyen, meg térerő!
-
tylerddd
veterán
válasz mr.tamasbiro #17762 üzenetére
Hogy lehet abból kiesni?! Nekem úgy magyarázták a Telekom topikban, hogy ha lejárt a hűséged, akkor függetlenítik a készüléket, ha érvényes hűséged van, akkor meg nem.
-
tylerddd
veterán
válasz mr.tamasbiro #17764 üzenetére
Tudnád konkretizálni, h mi az az X év és X hónap? Mert gondolom akkor ez le van írva és te tudod, mert szerinted te egy hónappal esel ki.
Megjegyzés: nem csak iPhone-ra vonatkozik a függetlenítés, ahogy egyébként írod.
Azért érdekelne, mert mikor rákérdeztem a Telekom topikban, állítólag értetlenkedtem és oltott ott az egyik tag ezzel kapcsolatban. De csak ismételni tudom, h a vége az lett, h a lényeg: vagy lejárt a hűséged vagy nem az adott készülék esetében, teljesen mindegy, h mikor vetted és milyen típus. Ergo ha mondjuk lejárt hűséggel használsz egy i5s-t, azt is függetlenítik neked.
Ha valaki keni-vágja, akkor ne tartsa magában!
[ Szerkesztve ]
-
mr.tamasbiro
őstag
2015.oktober után jár az ingyenessé vagy november már nem tudom. De pont kiesek belőle. De ha tévedek az jó mert akkor én is függetlenítenem én is.
[ Szerkesztve ]
-
tylerddd
veterán
válasz mr.tamasbiro #17766 üzenetére
Akkor reméljük, h tévedsz, mert nekem 2015. októberi vásárlású a készülékem Igaz, nem sokra mennék a függetlenítéssel, mert nem adom el az i6s-t, másban pedig nem okozott hátrányt a függőség. Ha jövőre lesz valami értelmes árú iPhone X utód, arra benevezek majd, ez pedig a családban marad valakinek.
[ Szerkesztve ]
-
lugosi
MODERÁTOR
válasz mr.tamasbiro #17766 üzenetére
Én ilyenről még nem hallottam. Honnan van ez az infó?
-
lugosi
MODERÁTOR
válasz mr.tamasbiro #17772 üzenetére
Ha esetleg megtalálnád, vagy beugrik, hogy hol olvastad, akkor ha megosztanád, azt megköszönném.
-
oszy
veterán
-
tylerddd
veterán
"Fontos: a függetlenítés csak akkor díjmentes, ha a készülék vásárlásakor vállalt hűségidő már lejárt"
Ha ezt a mondatot vesszük, akkor elvileg nem kellene megkötéseknek lenni a vásárlás dátumát illetően. Ha lejárt a hűség ingyenes, ha még él, akkor kötbér, függetlenítés díja stb.
Holnaptól már egyébként is lehet csinálni. (22-e után elindítom a folyamatot) legfeljebb értesítenek, h nem vagyok jogosult rá, gondolom én.
@ NavySeal Jópofa az iPhone Green, viszont ha a szolgáltató függetlenül fogja adni a készülékeket (már úgy ad több típust elvileg), akkor részemről gyakorlatilag semmi előnye sincs, h hivatalos parnertől vagy GSM boltból vegyem olcsóbban. Hitelügyintézés nélkül elhozhatom részletre, az előfizetés meg egyébként is kell.
[ Szerkesztve ]
-
-
bylow
senior tag
Sziasztok srácok!
Rég jártam itt...Most viszont egy nagy kérdésem lenne!
Múlt héten frissítettem 11.0.3 -ra, és ez mintha nem tetszene a telónak... Mintha egyre többet gondolkodna mikor csinálok rajta valamit.
Másik hogy baromira el kezdett merülni. Ti vettetek észre aksi problémát a frissítés óta?
( hajnal 4kor le vettem a töltőről, 2X kb 6 percet Vibereztem rajta, most volt egy 20 perces beszélgetésem, és 17%-on van az aksi )
Vagy csak egyszerűen eddig bírta a gyári aksi ??? (akkor elég silány terméket készít már az Apple!)ByLow #
-
bylow
senior tag
-
mr.tamasbiro
őstag
Nem tudom én sem,hogy még vissza lehet rakni vagy nem mert eléggé szívja az akksit az asszonyé.
-
univerzita
addikt
válasz mr.tamasbiro #17783 üzenetére
Ha a fórumon vissza olvasol akkor valahol írták hogy honnan kell letölteni a 10.03 -mat és a iTunes -al kell vissza tenni.
-
-
mr.tamasbiro
őstag
válasz univerzita #17784 üzenetére
Ezt vágom csak azt nem,hogy még aktuális vagy nem.
-
tylerddd
veterán
Nálam néhány hete új akksi van benne és nagyon f***án teljesít. Reggel 6 óta megy és 84%-on van jelenleg, full fényerővel, push és 15 percenkénti fetch mellett, 4G-n használva. Persze ez az én felhasználói szokásaim mellett, de nekem alapból valami beb***ott az akkunak, brutál merült egy nyár végi nagyobb autózás óta, amikor folyamatosan szivargyújtós töltőről ment. Ezért is cseréltem.
Ugyanakkor furcsa, h nálam még ha új is, ilyen jól megy, nálatok meg elvileg jó akksikkal tönkre vágta az iOS11. Ezt mivel lehet magyarázni?! Ez a 30%-kal jobban merülés tényleg brutál.
-
oszy
veterán
válasz mr.tamasbiro #17788 üzenetére
ha az a kérdésed, hogy visszarakhatod-e még, akkor a válasz igen.
Szinte ÚJ Seagway Ninebot F2 PLUS eladó ! !
-
bylow
senior tag
Köszi srácok!
Próbálok akkor utána járni hogy megtalálom e...
Egyébként már azon is gondolkodtam, hogy ha az ember vesz egy új csúcskategóriás telót, ami gyors mint állat, nem engednénk neki az új frissítéseket, vajon akkor is lassulás lenne érezhető, ill. problémák?
Nekem a logikám majdnem azt mondja hogy akkor még két év után sem lenne ilyen érezhető, mert ugye mitől lenne lassabb! Ugyan úgy kellene pörögnie mint az első héten.
Vagy rosszul gondolom?
Azt érzem hogy direkt csinálják szoftveresen, hogy vegyél újabb "GYORSABB" készüléket!Most kérdem én: 2éve mikor többek közülünk meg vettük a 6S-t, rá nyomtunk szinte bármelyik ikonra, és abban a pillanatban meg volt nyitva az alkalmazás, akkor ezt hova lehet vagy kell gyorsítani ???
ByLow #
-
univerzita
addikt
Minden új frissítés több funkciót és információt tartalmaz ami mindig nagyob és nagyob igény elé teszi a szoftvert. Persze ha a két év alatt nem frissítetted volna a szoftvert akkor ugyan olyan gyors volna. Esetleg ha ki van iktatta a animáció akkor lehet hogy valamit gyorsul.
-
bylow
senior tag
"Nem jött be az iOS 11? Így térhetsz vissza iOS 10-re"
ByLow #
-
mr.tamasbiro
őstag
Na vissza raktam a 10.3.3.-at és beállítás újként.
Kíváncsi vagyok mit fog bírni. -
univerzita
addikt
válasz mr.tamasbiro #17796 üzenetére
Elég lesz hetente 1-szer elő venni a töltőt.
-
mr.tamasbiro
őstag
válasz univerzita #17797 üzenetére
Ha nem is hetente de 2 naponta.
10 óra készenlét volt és 45 óra volt a 10.3.3-mal.[ Szerkesztve ]
-
bylow
senior tag
-
oszy
veterán
válasz mr.tamasbiro #17796 üzenetére
Szerintem jobb lesz! Örülök, hogy sikerült!
Szinte ÚJ Seagway Ninebot F2 PLUS eladó ! !
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest