Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
tDr1v3r
veterán
válasz aprokaroka87 #976 üzenetére
Hány éves vagy?
disznóvágás, nepotizmus, pálinkagőzös hedonizmus | intelhüttö (c) Tirexi, szívünkben őrzünk örökre <3
-
veterán
válasz ToniSoprano #998 üzenetére
Aki BT fájküldésen,pontosabban a hiányán rugózik,az ismeri valójában a mostani okostelefonokat?Oprendszertől függetlenül?Wifin filemegosztás esetleg ismerős?Szerintem már elég rég tudják a telefonok...
Kicsit gyorsabb is mint a BT.Szerintem a Bt-t már csak külső eszközök csatlakoztatására rakják bele a telefonokba a gyártók,nem adat csere miatt.Az már más kérdés hogy maga az oprendszer(Android) támogatja ezt.Bocs ToniSoprano,nem válasz akart lenni!
[ Szerkesztve ]
-
aprokaroka87
nagyúr
neked nincs olyan ismerösöd,akinek olyan telefonja van amiben nincs wifi?
mert wifi javarészt csak az okostelefonokban van
pár nem okost kivéve...valamelyikben még egy nyamvadt 3.6mbps hsdpa moden sincs
nekem egy csomó ismerösöm van aki még nyomogombos telefont használ
de nyilván csak én vagyok így vele -
tDr1v3r
veterán
válasz aprokaroka87 #1003 üzenetére
Nem régimódi vagy, hanem gyerekes ezzel a mentalitással.
Attól hogy te használsz valamit, még lehetséges hogy más meg nem. Az ismerősi körömben senki se használja a BT fájlküldést, pedig nem csak iPhone van erre...
disznóvágás, nepotizmus, pálinkagőzös hedonizmus | intelhüttö (c) Tirexi, szívünkben őrzünk örökre <3
-
ToniSoprano
addikt
Nem tudom miért nekem válaszoltál, de szerintem is elavult technológia a BT fileküldés, én sem nagyon használtam mostanában.
Viszont a BT-n keresztüli internetmegosztás az baromi jó dolog, mert jóval kevésbé, szinte alig észrevehehetetlenül szívja az akkut és más nem látja az internetmegosztást, csak a BT-n párosított eszköz.
Én rendszeresen tabletre így a telefonról BT-n szoktam megosztani a mobilnetet pl. vonaton, vagy szabadban pl. Balatonparton. A BT 4.0-án azért elég gyors már a netmegosztás, ha jól tudom 24 Mbit/s-t és ez mobilnet megosztásra bőven elég.Ezt a BT-n keresztüli mobilnet netmegosztást pl. tabletre, tudja az Iphone? Mert ez elég hasznos dolog?
[ Szerkesztve ]
-
w333
félisten
válasz ToniSoprano #1007 üzenetére
BT wifi megosztás ... és az miért jó ?
Nem lenne egyszerűbb egy Wifi hotspot -t létrehozni ami gyorsabb
Mert ez elég hasznos dolog?
Pont olyan hasznos mint az NFC ... kb. 1X próbáltam és köszi szépen de soha többet, kicsit elmozdítod a telefont és már meg is szakadt az átvitel
[ Szerkesztve ]
iPhone 13 Pro Max & iPhone SE
-
norbi2010
őstag
Tudja.
-
^Boss
őstag
nekem az a tapasztalatom, hogy kell egy 3-4 nap az iOS-nek, mig belövi magát optimálisra, addig nekem is jobban merül. aztán szépen beáll. szóval akksitesztet nem tudom mennyire érdemes komolyan venni az egyes oldalakon ilyen téren. lehet az android is többet tud, ha már bejáratódott a rendszer, de iOS-en ez biztos.
-
ToniSoprano
addikt
Mert 3-ad annyit szívja az akkut, mintha simán csinálod az internetnetmegosztást a BT-n keresztül. BT-n kommunkáció sokkal kevesebbet fogyaszt, jóval optimalizáltabb, ha használtál életedben BT-vel párosított eszközt tudnád.
Én is meglepődtem a vonaton a tabletre oszottam 2 órán keresztül a netet BT-vel, szinte alig volt érezhető akkufogyásban ez a telón.
De ha Iphone is tudja az jó dolog, mert ez pl. sokszor kell, a BT fájlküldés tényleg nem fontos, nem tudom minek kell ezen lovagolni.
[ Szerkesztve ]
-
ToniSoprano
addikt
válasz aprokaroka87 #1012 üzenetére
Jóval kevesebbet fogyaszt, alig észrevehető így a netmegosztás a telefonon akkuidőben, én ha WIFI hotspotot csinálok nagyon szívja az akkut. De érthető is ez egy zárt rendszer csak két eszköz van párostíva nem szórja a jelet, és a BT-n nagyon ráfeküdtek az üzemidő optimalizálásra főleg 4.0-nál, ha olvasol cikkeket.
Lényeg a lényeg próbáld ki és szerintem magad is megdöbbensz a különbségen.
[ Szerkesztve ]
-
veterán
válasz aprokaroka87 #1004 üzenetére
Az én ismeretségi köreimben kb senkinek sincs már régi telefonja,csak okostelefonok vannak.Vagyis ez ìgy nem teljesen igaz,45-50+ korosztályban többnyire régi telefonok vannak,de szerintem a 90%-uk értetlenül nézne ha azt kérném hogy BT-n küldjön át nekem egy fényképet,szóval őket hidegen hagyja a bt,nem csak az hogy korlátozott e vagy sem.
Kevés ember van manapság aki a "butatelefont" rendesen kihasználja,elenyésző azok száma akik még ma is a régi technikával próbálnak boldogulni.
A többség vesz okostelefont ha kismillió funkcióra vágyik,vagy butatelefont,de ők szinte kizárólag telefon+sms miatt.
Persze ezek csak az én tapasztalataim,máshol máshogy mehetnek dolgok! -
Touch-ko
őstag
Erdekes a video. Fura, hogy a 6Plus gyengebben teljesitett a teszten mint a sima 6, annak ellenere, hogy joval kisebb az akksija..
-
veterán
Telefonról vagyok,normál nézetben és véletlenül az "új" helyett a "válasz"-ra böktem a vékonyka ujjammal!
Írtam is hogy "bocs,nem válasz akart lenni". -
ToniSoprano
addikt
válasz Touch-ko #1015 üzenetére
Ja ezek nem hiteles tesztek, nem tudom a nit is be volt e lőve egyformára pl. DE ha ugyanaz a rendszer van rajta valószínűleg rosszabb lesz kicsit 6S akkuideje, a kisebb akku miatt. Lehet még így is egész jó az akkuidő, csak kicsit rossz érzés akkor is. Bár majd meglátjuk ezek házitesztek csak.
Sokkal jobban szeretem azokat a teszteket, amik teljes lemerülésig mérnek, nem ilyen %-os időket mutatnak, szerintem azok a mérvadóak.
[ Szerkesztve ]
-
razzorr
őstag
A minap át akartam küldeni egy i-phone-ra egy videót,cirka 70mb. Amire az ájfónos azt mondta, hogy küldjem el neki az i-valamin, mondom az csak i-phone-ok közt működik. Én meg mondtam, hogy akkor nyomjuk át BT-n, na az neki nem jó, akkor mondom NFC-n, az meg pláne. Erre mondta, hogy miért nem mailben küldöm el,hisz az a modern technológia Biztos szeretné a mobilnet
-
Laca1212
őstag
Rendeltem egy ilyen kemény tokot.. Érdekes, hogy ennél külön hozza, hogy 6s-re jó. Ennél meg csak 6-ra. Mondjuk nem is egyforma a kettő(hátsó kamera körül a rés fekete keretes a 6-ra valónál), szóval nem elírás lehet.
A szilikon/puha tokoknál meg úgy írja, hogy i6/i6s-re ok.
[ Szerkesztve ]
-
joey04
titán
válasz aprokaroka87 #1003 üzenetére
jól tartod magad, egy húszast letagadhatsz
-
aprokaroka87
nagyúr
én pl csak idén 6 ismerösömnek állitottam be nyomogombos telefonra mobilinternetet
ebből 2 nyugdijjas...híreket olvas rajt,sport,időjárás ilyemi
Operaminivel megy is minden szépen
megmuttatam nekik és mostmár aktívan használlja az internet egy részét
én pl idősebbeknek inkább internetképes mobilajánlok...minthogy összefusson az okostelefonok "okos" dolgaival -
tDr1v3r
veterán
válasz aprokaroka87 #1006 üzenetére
Nem az a gyerekes, hanem az amiket ide írogatsz. Komolytalan, éretlen vagy azok alapján.
-
aprokaroka87
nagyúr
amúgy én annó kérdeztem kicsit komolyabbat ezzel a forcetouch megoldással kapcsolatban
máig nem kaptam rá eggyértelmű választ. -
Laca1212
őstag
Ez oké! Csak már megkérdeztem i6 topicban azt hiszem, hogy a KEMÉNY tok esetén is jó-e az i6-é i6s-re. Azt mondta mindenki, hogy jó. Akkor mégsem ezek szerint. Szilikon oké, hogy nyúlik annyit, az nem téma.
Sárgulás? Szerintem a márkás, normális, nem 500 Ft-os e-bayesek nem sárgulnak. De nem kell szilikon amúgy sem. Engem az zavar, hogy mindegyik oldalt "laza". Nyilván a szilikon mivoltából adódóan nem tud olyan merev lenni a két széle...
-
Laca1212
őstag
Berendelve 6s 64 GB, 1,5 év biztosítással íSTYLE-ból.
(#1033) w333:
2:28-nál látszik. Ez engem zavarna...[ Szerkesztve ]
-
w333
félisten
válasz #35104512 #1035 üzenetére
De az magától nem lifeg ... egy 0.3mm szilikon az igen "lifeg"
(#1034) Laca1212
Az nem Spigen Capsule tok én erről a tokról beszélek
[ Szerkesztve ]
iPhone 13 Pro Max & iPhone SE
-
Ateszpapa
addikt
Sziasztok!
Jelenleg Galaxy s4em van.
Régen volt iPhoneom (3gs ) azóta viszont droidot használok, de most elgondolkodtam h váltanom kéne újra iOsre.
Szerintetek jobban megéri a 6s a 6 hoz képest?
Néztem a T oldalán és elég drága a 6s.
I6 bol 64 gigasat is tudnák venni, szemben a 6s azt csak 16 ba.Nem izgat engem ez a 3d touch, viszont a kamera mennyivel jobb ?
Tudom, nekem kell majd eldontenem, de kíváncsi vagyok a véleményetekre, főleg aki eddig ia iPhonet használ.
-
Blyan
félisten
Trolloknak egy kis csemege...
[link]The ability to destroy a planet is insignificant next to the power of the Force.
-
Lirion
addikt
válasz tDr1v3r #1005 üzenetére
Vajon az nem gyerekes hozzáállás, hogy az ismerősi körödben senki nem használja, ezért fölösleges és nem kell a telefonokba?
Szerinted kinek lesz több oka bosszúságra, annak, aki használná, de nincs rá lehetősége vagy annak, akinek benne van a telefonban a funkció, de nem használja?
-
bagkri01
őstag
válasz batai15 #1018 üzenetére
Azért nem éppen, nfc-n simán megy át adat, de csak pár kilobájtos dolgokat, pl névjegyek, azonosító adatok, pl bluetooth hangszóró párosításnál.
samsungI600>tmobile pulse>nokiaE52>se xperia mini>nexus s>acer liquid gallant duo>JiayuG3>WayteQTalk5H(MIUIbyKelzsoca)>Xiaomi Hongmi 1S>lumia 535>Lenovo A6000>Meizu M2 Note
-
-
Laca1212
őstag
válasz Laca1212 #1034 üzenetére
Ezt írta vissza íSTYLE:
"Köszönjük a megrendelést, amint megérkezett a termék ismételten értesíteni fogjuk. Előreláthatóan 2-4 héten belül érkezik meg a kiválasztott modell.
Üdvözlettel / Best regards:"
Hátőőőőőőőőőőőőőőőő...
Viszont 16 GB-ből minden szín lesz 10.09-től. 64 GB-ből csak arany és rosé. Francba..tudtam rosét kellett volna rendeljek...
Új hozzászólás Aktív témák
- E-book olvasók
- Asszociációs játék. :)
- Milyen videókártyát?
- Apple notebookok
- Okos Otthon / Smart Home
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Projektor topic
- Realme 8 - az igazi nyolcas
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest