Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
-
g1ml1
csendes tag
Sziasztok,
Lenne két kérdésem:
1. Lehet visszajelzést (rezgést) beállítani valahogy, valahol, hogy ha hívást kezdeményezek és a másik fél felveszi a telefont akkor rezegjen egyet?
2. Ha ne talán tán az oldalsó fizikai némító gomb meghibásodna, rosszul működne, akkor valahol vissza tudom nézni, hogy a telefon néma, vagy hangos módban van? Vagy csak úgy fogom észre venni, hogy hívnak és nem csörög csak rezeg??Előre is köszönöm a válaszokat!!!
-
-
-
Viper26
nagyúr
Egy hete jelezte a 10.1-et, eddig nem érdekelt annyira, de most már érdekes lett.
Mondjuk nálam azt mondja béta, de hogy miért?iPhone 15 Pro | Garmin epix™ Pro
-
RazoR
veterán
Az nem jelent sok jót, ha 34%-nál kikapcsol a telefon ugye???? Battery Life 18% elhasználódást ír.... Nem tudom számít-e de kint voltam a szabadban. Jó hogy 21-én járt le a gari!
-
Tibee86
nagyúr
Szolgáltatók is hivatalos viszonteladók, így él a szavatosság. Vidd be bármelyik apr szervizbe. Ha esetleg el akarnának hajtani, hogy nincs már rá garancia hivatkozz a kötelező szavatosságra, mert sajnos a hazai apr-ek szeretik -szeretnék- hülyézni nézni az embert.
[ Szerkesztve ]
-
FIREBLADE78
addikt
Na,megint elkezdett szórakozni az akksi. 30-ig van még garim,holnap be is adom. 9,30-kor vettem le töltőről,3 kor lemerült. 1 óra rádió ment,néha net,2 hívás.
Macbook pro retina 2013 late, ájfon 14 pro, BMW i4
-
mr.tamasbiro
őstag
A 10.1-es nálam legalább 2 óra pluszt hozott.
Két napja van fent.
Ez így már megfelelő. -
törölt tag
Sziasztok!
Olyan kijelzőhiba létezhet, hogy a kijelző bal oldala picivel sötétebb mint a jobb? Nagyon minimális a különbség, az is lehet, hogy a szemem szórakozik velem. -
törölt tag
Rájöttem a múltkori forrósodás és merülés okára...a nyomorult Flickr okozza. Ahogy elinditom, 1 percen belül érezni, hogy elkezd forrósodni.
-
jilian
addikt
Szerintetek mennyi a reális ára egy 6S-nek?
Mármint, mennyiért tudnám eladni?
2 tok, egy bumper, nuglas 3D üveg, makulátlan, júliusig gari? -
lugosi
MODERÁTOR
Azért bizniszelgetés irányába majd ne kanyarodjunk már el.
-
bok92
addikt
Le volt némítva a teló, de a messenger mégis jelzett...
-
FIREBLADE78
addikt
Voltam telenorban leadni a telót. kaptam egy s advance erőműt. 1 perc után kiborított. Hívni akartam mutert azt erre lefagyott az egész és még pénzt kérnek 1 ilyen hulladékért.
Macbook pro retina 2013 late, ájfon 14 pro, BMW i4
-
törölt tag
válasz FIREBLADE78 #13039 üzenetére
Telenornál legalább adnak csere készüléket!
-
lugosi
MODERÁTOR
válasz FIREBLADE78 #13039 üzenetére
Egyszer én is kaptam egy olyan cserét. Inkább nem használtam.
De a lényeg, hogy az android minden szegmensben jelen van. -
nbware
senior tag
válasz FIREBLADE78 #13043 üzenetére
ááá, hamar jelentkezne nálad a facebook mentesség tünetei, ráadásul az ismerőseid azt hinnék meghaltál
Lenovo y720, Samsung S8, Iphone 7
-
lugosi
MODERÁTOR
válasz FIREBLADE78 #13043 üzenetére
"hátha normális ember leszek"
Micsoda válaszokat lehetne erre tolni kérem szépen, a troll énem szeme csillog...
-
Lacko84
aktív tag
Üdv. Ma olyat produkált a 2 hete aksi problémával cserélt készülékem hogy hívást szerettem volna indítani de csak sistergett! Találkoztatok már ilyen problémával?? Mi lehet a gond? Csináltam róla videót amin hallható de nem tudom hogy tudnám ide beilleszteni?!
Iphone 6S - Lg 50LB650V - Lg NB300
-
akos86
aktív tag
Telenornál 150-körül kapni i6s-t blue m csomagban ,megéri megvenni ha hosszú távra tervezünk vele kb 3év? Számomra fontos a gyors rendszer sok gps, fb, net, youtube miegymás.
[ Szerkesztve ]
3dfx, gone but never forgotten...
-
akos86
aktív tag
az előző hsz-ről lemaradt.
Milyen akku idővel lehet kalkulálni nem folyamatos nyomkodás mellett?
[ Szerkesztve ]
3dfx, gone but never forgotten...
-
Lacko84
aktív tag
válasz FIREBLADE78 #13049 üzenetére
Ma csinálta akárhányszor telefonálni szerettem volna. A telekomos csaj azt tanácsolta szerviz előtt próbáljuk meg egy újraindítással hátha elmúlik,ami után elmúlt de akkor is idegesít hogy valamiért csak csinálta és lehet újra előjön! Mi lehetett?
Iphone 6S - Lg 50LB650V - Lg NB300
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest