Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
idntknow666
tag
válasz tylerddd #12449 üzenetére
Én voltam,hiába néztem utána rengeteg helyen,én 99%-ban olyan válaszokkal találkoztam hogy esztétikai hibával az Apple nem foglalkozik,így ez sem garanciális hiba.Hiába vigyázok rá takarítom a tokot rendszeresen így néz ki kb mindenhol :
Ezt eltekintve pedig külön érdekesség hogy karc egy darab nincs rajta....
-
tylerddd
veterán
válasz idntknow666 #12451 üzenetére
Fórumokon mondták, h ezzel nem foglalkoznak vagy bevitted valahová és elküldtek?!
Csak egészség legyen, meg térerő!
-
action294
csendes tag
válasz idntknow666 #12453 üzenetére
Ismerek személyesen olyat aki bevitte és megbeszélte, cserélik. Ez gyártási hiba.
-
Rob700
senior tag
válasz B-L-A-C-K #12435 üzenetére
Nekem Nillkin Nature átlátszó szilikon tok van. Szinte semmit nem ront a telefon küllemén és nagyon elégedett vagyok vele. Max két hetente leveszem és alaposan kimosom és a telefont is mikroszálas kis kendővel áttörlöm. Nekem május óta van meg a a telefon de makulátlan.
[ Szerkesztve ]
iPhone 12 128GB Black
-
-ZsoLi-
tag
Sziasztok ilyet használ valaki???
Esetleg vélemény?
https://www.ebay.com/itm/272241595032 -
B-L-A-C-K
titán
válasz idntknow666 #12451 üzenetére
Ez jó hogy nem garanciális hiba, de érdekes nekem sose néz ki így a telefonom, pedig tokban használom.
-
idntknow666
tag
válasz B-L-A-C-K #12460 üzenetére
Érdekes módon nekem sem nézett még,sőt a sima 6s sem,de láthatod nem én vagyok az egyedüli Élőben jobban látszik konkrétan fehér foltokban kopik a cucc,ha lenne egy két marék homok a tokban illetve az aszfaltnak dörzsölgetném akkor azt mondanám oké,de így hogy mint egy hímes tojásra vigyázok 4hónap után ne nézzen már ki így...
[ Szerkesztve ]
-
D4ni
őstag
Lenne egy kérdésem : Apple music, biztonsági mentés visszaállítás után megvannak a zenék de nem offline. Most komolyan egyesével kellene végig mennem a zenéken és rákattintani a kikúrt kicsi felhőkre?
"Fujigama? Nem ismerem ezt a márkát. - Csak kívül Fujigama, belül Sony "
-
action294
csendes tag
válasz -secret- #12464 üzenetére
Nem értek egyet, a tapasztalatom mást mutat. Ha nem ismerik el az azért van, mert vannak emberek, akik egyértelmű gyártási hibát saját maguktól származtatnak. Az iPhone 5 Slate Black kopása is anodizációs probléma volt, és mivel nem féltek a vásárlók ütni az asztalt cserélték is mindet. Hozzátenném a mindennapi kopás nem egyenlő az említett problémával.
[ Szerkesztve ]
-
action294
csendes tag
válasz -secret- #12466 üzenetére
Igazából azt akartam mondani, hogy a mi, tulajdonosi felelősségünk visszavinni ezeket ahogy van, mert így fogják elismerni, máshogy nem. Én ezzel a jogommal továbbra is élek, de ez mindenki saját döntése. Én ennyi pénzért nem nyugszom bele ilyen problémákba, és ezt a gyártó/forgalmazó felé nyíltan kommunikálom.
[ Szerkesztve ]
-
B-L-A-C-K
titán
válasz action294 #12463 üzenetére
Itt az a gond magától nem jön le a festék, az hogy tokban használtad, és alá bement a dzsuva amivel nem törődtél megfelelően az nem garanciális kérdés. Kocsidon lesz kőfelverődés majd lefestik neked ingyen? Nem. Nekem rengeteg iPhone telefonom volt már és magától egyik sem karcolódót/kopott meg, gondolom nem véletlen...
[ Szerkesztve ]
-
xors
senior tag
Jött nekem is egy KOUZI áttetsző szilikon tok ebayről, a csomagolásán meg is lepődtem, mint valami díszdoboz a 200Ft -os tokhoz.
A tok elmegy, mondjuk szerintem a kamerát nem védi, hiába van ott megvastagítva az anyaga. Kicsit olyan mint egy nejlonzacskó
Maradok a Caseual bőr toknál -
Bjørgersson
félisten
Sziasztok!
Néhány nappal ezelőtt kaptam négy iPhone 6S-sel készített fényképet, amelyekben szerepeltek GPS adatok. A gondom pedig az lenne, hogy ezek egyik napról a másikra eltűntek. Az egyik képet szeptember 14-én, a másik hármat pedig 17-én készítették, a GPS adatok közül pedig csak a magasság maradt meg, a szélesség és a hosszúság eltűnt. Normális ez?
[ Szerkesztve ]
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Samsung Galaxy S9, Fractal Design Define C, Kefine Delci HiFi IEM, Donner Dobuds ANC TWS eladóak: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
dawez
tag
Több év android után én is csatlalozom egy 6s el
-
beverly
tag
sziasztok!vadiúj 6s itunessel nem kommunikál!5s jól működött!ötletek?win 10
[ Szerkesztve ]
-
Paca2
senior tag
válasz beverly #12482 üzenetére
Nekem minap jött ez elő, driver újra telepítés... (Nálam régi 6s-t nem ismerte fel) syncios se
[ Szerkesztve ]
Kindle Paperwhite 2. 2013. nov. | HP Probook 450 G3 2016. febr. | iPhone 6s 2016. ápr. | Opel Crossland X 1.2 110LE 2018. nov. | Apple Watch 7 2022. aug. | iPhone 13 2022. szept. | Apple MacBook Air M2 13.6" 2023. okt.
-
Paca2
senior tag
akinek gondja volt vele:
sikerült már vkinek megoldania a "ropogó", "furán kattogó" home gomb problémát?
az alkoholos tisztítás működik?
hihetetlenül rombolja a minőségérzetet...
(meg írta még vki, h a készülék hátulja is kattan egyet ha kézbe veszi megnyomja kicsit...)
Kindle Paperwhite 2. 2013. nov. | HP Probook 450 G3 2016. febr. | iPhone 6s 2016. ápr. | Opel Crossland X 1.2 110LE 2018. nov. | Apple Watch 7 2022. aug. | iPhone 13 2022. szept. | Apple MacBook Air M2 13.6" 2023. okt.
-
-
Paca2
senior tag
Néztem csak fura h azon a kis résen kijön a por de megpróbálom
-
tylerddd
veterán
válasz B-L-A-C-K #12476 üzenetére
Nem manók voltak. Viszont mondtam, h egy hónap alatt kb. 3-4 alkalommal le volt szedve. Ha a tok miatt lennének a karcok, akkor a foltok számából kiindulva durván tele kellett lennie kosszal, ami meg kizárt. A tok maga elég jól is zár, a kameránál sem tudott bemenni a kosz. A készülék alja a kimondottan foltos, az alma logó körüli területen semmi.
Be fogom vinni, legfeljebb elküldenek.
[ Szerkesztve ]
Csak egészség legyen, meg térerő!
-
B-L-A-C-K
titán
válasz tylerddd #12490 üzenetére
Ezek a pont szerű kopások a hátlapon a toktól van (vagyis az alatta bekerülő por miatt), tudom mert millió ilyet láttam (de már említettem)...Az hogy neked a kamera körül miért olyan úgy hogy nem is érte a tok arra tényleg nem tudok válaszolni, viszont magától ugye ez se keletkezhet csak úgy, mivel képtelenség.
De igen, ettől függetlenül vidd be, semmi vesztenivalód.
[ Szerkesztve ]
-
mazsiii92
aktív tag
válasz tylerddd #12490 üzenetére
Ez már csak kukacoskodás, de ha már tokot tettél rá, akkor egy matt vagy bármilyen fóliát is tehettél volna hátulra.
Tudom, hogy a te pénztárcád meg a te telefonod meg minden, de ez (a hiba??) elkerülhető lett volna. És ha már amúgy sem látszik a telefon a tok miatt, akkor elfért volna egy fólia is rajta.
Én megértem a gondodat, meg ennyi pénzért elvárható lenne, de B-L-A-C-K véleményét is osztom, hogy ez inkább user gondatlanságból van.
Ja és elolvastam a legelső ezzel kapcsolatos hsz-től az egész beszélgetést, de ezzel visszamenni szerintem eléggé "érdekes". Kívánom, hogy cseréljék neked, de én inkább egy fóliát javasolnék hátulra, ha cserélik, ha nem, hogy ne legyen csúnyább vagy ismét csúnya.
Egyébként nem ismerem az Applet abból a szempontból, hogy most csak a hátulját vagy a készüléket cserélnék-e, azt sem tudom, hogy csak a hátulját lehet-e cserélni, de azt is gondold át, hogy jól jársz-e azzal, hogy esetleg egy refurbished telefont kapsz a sajátod helyett. Nekem legalábbis nem kellene.
iPhone 15 Plus , Watch Ultra 2 , Beats Studio Buds+, R7-5700x+4070+32G
-
Paca2
senior tag
válasz mazsiii92 #12492 üzenetére
Én tettem rá hátlapi fóliát, és úgy tokba, és ahol nincs fólia elszíneződött, kopott, mittomén, vagy fordítva... -_- pl apple logó körül ahol lyukas volt a fólia, v a fólia szélén kissé... Xpro fólia (xprotector)
Van olcsón vhol 3 részes nem lyukas fólia? Nem üveg! Köszi!
[ Szerkesztve ]
-
Paca2
senior tag
válasz B-L-A-C-K #12494 üzenetére
Ez a hátlapi fólia 3 részes, nem látom rajta.
Mert egybe üveg fólia hatra nem feküdt fel, sima egybe fólia tapad rendesen?
[ Szerkesztve ]
-
-
bandi0000
nagyúr
sziasztok
Gondolkodok, hogy áttérek a sötét/világos oldalra Masszív androidos vagyok, és nem is maga a droid miatt, hanem egyszerűen minden gyártónak a csúcsmodelljeinek vannak hibái, hol kisebb hol nagyobb
szóval elsőnek is itt mi a helyzet? 6s-en gondolkodok, bár árba már majdnem itt a 7, elsősorban üzemidőre lennék kíváncsi, és hogy vannak e széria hibák esetleg bugok amik megkeserítik az életünket?
a másik amit nem értek, értem hogy az iphone egy külön kategória, de a 16 gigás modellt megkapnám 160 ért elő fizuval, a 32 gigás meg már 200, 40k-val több a dupla hely miatt, ez most miért? tud valamivel többet?
Xbox One: bandymnc
-
XFishboneHUN
senior tag
válasz bandi0000 #12499 üzenetére
A 7-esnek egy kicsivel nagyobb az akksija, ezáltal az üzemideje is kicsivel jobb. Széria hibáról én nem tudok, de a többiek hátha írnak valamit.
A nagy androidos szabadság után, itt úgy fogod magad érezni, mint egy börtönben bezárva és korlátok között, de lesz egy atomstabil rendszerű és profi tudású telód.
a másik amit nem értek, értem hogy az iphone egy külön kategória, de a 16 gigás modellt megkapnám 160 ért elő fizuval, a 32 gigás meg már 200, 40k-val több a dupla hely miatt, ez most miért? tud valamivel többet?
Tud-e valamivel többet? Persze, pontosan plusz 16 giga flash memóriával többet. : D
Xbox GT: X FishboneHUN | PSN: XFishboneHUN
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs