Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
XFishboneHUN
senior tag
Nekem is elbaszta a frissítés a telefont.....
Xbox GT: X FishboneHUN | PSN: XFishboneHUN
-
bok92
addikt
Hova érdemes vinni a telefont? iStyle? laptomom nincsen, csak iPad. Hétvégén leszek megint gépközelben, de addig az nem lesz oké, hogy nem jó a telefon...
-
Lefty
addikt
Nekem OTA siman felment az uj rendszer, minden ok. Egyebkent nagyon tetszik, porgosebb, mint volt, vegre torolhetek gyari appokat, meg van ertelme a menut balra huznom. Teljesen jo es kenyelmes, hogy a widgetek odakerultek, tok gyorsan meg tudok nezni hasznos dolgokat, fent meg csak ertesites, ez igy jobb.
-
EnDaN
tag
i6s+, OTA --> iTunes-t kér boldog vagyok
-
Rob700
senior tag
Nekem is haldoklik szépen... 19:05-kor elkezdtem a frissítést.. Ilyen 3-4órákat írt aztán kb 30perce kidobta, hogy iTunes... most ezzel szenved...
iPhone 12 128GB Black
-
Idiofil
aktív tag
Gond csak OTA frissítésnél van?
"Those who want respect, give respect"
-
SeatLeon08
tag
Én letörlöm az iTunes-t, aztán installálom az újat. Mivel nem akar frissíteni a régi.
Remélem jó lesz... -
FIREBLADE78
addikt
Hogyan tudom letiltani a töltést? Elkezdte,még az elején vagyok
Macbook pro retina 2013 late, ájfon 14 pro, BMW i4
-
madarasz92
őstag
Nekem is lehalt a telefon OTA-val.. Végig ment minden a végen csak az iTunes meg a kábel jött be.
Elkezdtem most gépről de még 80percet ir mire leszedi.[ Szerkesztve ]
-
Idiofil
aktív tag
válasz XFishboneHUN #11809 üzenetére
Egy ilyen cikket találtam, ~ 1 órája jelent meg, ez azt írja, hogy az OTA frissítésnél van gond.
-
Rob700
senior tag
Melyik a legfrissebb iTunes ami ios 10-re frissít? Nekem a 12.3.4.1 verzió van fent...
iPhone 12 128GB Black
-
Lefty
addikt
Erdekes, hogy ennyire valtozo. Nekem sima ugy volt OTA, amugy rettento gyors a rendszer.
-
XFishboneHUN
senior tag
Kábeles frissítés: "Az iPhone készüléke hibát észlelt, ezért a telepítés megszakadt....."
Naaaaaaagyszerűűűűűűűűűű........
Xbox GT: X FishboneHUN | PSN: XFishboneHUN
-
Rob700
senior tag
Köszi, én is most frissítem az iTunes-t... Éjfélre csak megszületik ez az ios 10....
iPhone 12 128GB Black
-
bigdady
nagyúr
Nekem most telt le az 50 perc most küzd vele hogy feltegye... újra
[ Szerkesztve ]
-
EasyLife
aktív tag
Sikerüüüült!
Wifin keresztül újjabb próba kb 15 pec alatt meg volt.
újjabb 5 perc mire sikerült letiltanom az icloud ot.... aztán 2 perc mire sikerült új jelszót kitalálnom.... de végre működik -
SeatLeon08
tag
iTunes-on belül helyreállítás résznél miért nem írja, hogy hol tart?
Meddig tartott, míg helyreállt? -
lugosi
MODERÁTOR
Úgy tűnik most már megoldódott a bug, elvileg most már lehet frissíteni:
Update: It seems this error is fixed, according to Apple. The company issued the following statement to BuzzFeed :
“We experienced a brief issue with the software update process, affecting a small number of users during the first hour of availability. The problem was quickly resolved and we apologize to those customers. Anyone who was affected should connect to iTunes to complete the update or contact AppleCare for help.
Aztán persze ki tudja. Én még lehet hogy a holnapi napot megvárnám.
-
Rob700
senior tag
válasz SeatLeon08 #11822 üzenetére
Jobb oldalt fent a keresési mező mellett van egy lefele mutató nyíl, arra kattintasz és kidobja mi az aktuális helyzet.
[ Szerkesztve ]
iPhone 12 128GB Black
-
FIREBLADE78
addikt
Hogyan lehet megàllítani a töltést? Ok h ne legyen wifin,de ha használni akarom?
-
lezu20
tag
Hello! Hol lehet kikapcsolni IOS 10 alatt ezt az erintés emeléssel képernyő bekapcsolás dolgot? Koszi
-
tylerddd
veterán
-
SeatLeon08
tag
Még 3 óra és lejön a software iTunes szerint...
7 óta itt ülök, telefon továbbra is tégla. -
Rob700
senior tag
válasz SeatLeon08 #11829 üzenetére
Nyugi én is 19h óta fent vagyok a szopó vonaton... elvileg már csak 60mp iTunes szerint... de dobott már ki hiba üzentet is... biztató...
iPhone 12 128GB Black
-
Idiofil
aktív tag
válasz FIREBLADE78 #11831 üzenetére
Most csinálom, eddig nincs gond. Legújabb iTunes, Win10, független 6sAz alma alatt a fekete csíkból kb a 10 %a hiányzik és araszol
[ Szerkesztve ]
-
szekra
addikt
Ismeretlen hiba lépett fel.. Ituneson se megy a visszaállítás.
-
Idiofil
aktív tag
Win10, legújabb iTunes, független 6s és minden rendben ment, kb 15 percet vett igénybe
-
FIREBLADE78
addikt
Holnap felrakom. Még jó,hogy macbookom van és nem kell szórakozni.
-
Rob700
senior tag
Én is végeztem iTunes-al... bő 2.5 óra alatt...
iPhone 12 128GB Black
-
NavySeal
senior tag
Sziasztok,
szintén zenész, kiirja fekete képernyőn, hogy csatlakoztassam az iTunes-hoz, de ott nem ismeri fel. Mit lehet tenni?
Több valamit, kevesebb semmit!!
-
Kishandris1
csendes tag
Itunes letöltötte az ios 10-et és 9006 hibakód!
Boldog vagyok.... -
lupus_l
aktív tag
válasz NavySeal #11842 üzenetére
Frissítsd az iTunes-t itunes.com -ról, nyomj egy újraindítást és utána fel fogja ismerni.
-
Paca2
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs