Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ateszpapa
addikt
Már megvan
[ Szerkesztve ]
-
Treff
aktív tag
válasz jofiucska #11447 üzenetére
Nincs semmi értelme.
Én ugyanígy jártam július végén.
Rá 1 hétre 3 emailt is kaptam a <donotreply@phonelookout.com> címről, hogy ilyen címeken volt a telóm:
- near 214 Norfeld Blvd at 10:45 AM (Elmont, USA a gugli szerint)
2 nappal később:
- near 911 N Court St Visalia at 4:41 PM (ez Californiában van)
4 nappal később:
- near 35 Rue Bonaparte at 11:45 PM (ez meg Párizsban)alatta egy lilnk View Location, ami a https://phonelookout.com/find/Nk3JS címre irányít. Ez viszont az Apple oldalára visz.
Nos hogy nálad is felbukkant ilyen, eléggé elgondolkodtató. Gyárilag fake-el az Apple, hogy vegyél újat? Honnan tudja a phonelookout.com, hogy elhagytad a telód? És még számtalan kérdés felmerül
[ Szerkesztve ]
-
Pösti
csendes tag
Sziasztok, sok év android után én is áttértem. Nagyon tetszik, igaz van pár hiányosság nekem. A mobilnetet csak a menüből lehet kapcsolni? Nincs gyorskapcsoló? Vagy nem merítiaz aksit, ha folyton megy?
[moderálva]Felhívom a figyelmed, hogy szakmai topikban tilos hirdetni!
[ Módosította: Qru ]
-
Ngtx
aktív tag
Amíg Magyarországon tartózkodom addig éjjel nappal minden nap megy folyamatosan az internet rajta. Ha wifin vagyok akkor is megy a háttérben. Nem vettem észre,hogy romlott volna az üzemidő!
A kötelezőt amire képes a telefon azt mindig hozza!Ha adhatok tippet akkor csak 3G-t használj és ne 4G-t. Az meríti nagyon gyorsan a telefont ha ugrál 3G-4G között mikor mész erre arra. Mióta így használom legalább nyertem 1 óra üzemidőt!
apple user
-
Richie86
senior tag
válasz FIREBLADE78 #11455 üzenetére
Ha jól tudom az iOS 10 meg fogja oldani a problémát. Igaz, gyorskapcsoló nem lesz rá, de a 3D touch segítségével, ha erősebben nyomod a beállítások ikont, feljön majd az adatkapcsolat ki-be kapcsolás opció.
-
Benex
senior tag
Sziasztok! 7 év android után , fejlesztés miatt , beszereztem egy iphone 6s-t. Gondoltam beköszönök ide , lesz sok kérdésem , első az lenne , hogyan tudom kikapcsolni, hogy értesítésnél a kijelző ne villanjon fel(rezgés+hang elég)? Előre köszönöm szépen a segítségeteket
S23 Ultra | Sony A7 IV
-
XFishboneHUN
senior tag
Sziasztok!
Mostanában egy érdekes dologra lettem figyelmes, ha mondjuk facebook-on keresztül nyitok meg videót, hang van, de kép nincs! Más is tapasztalta már ezt esetleg?
Xbox GT: X FishboneHUN | PSN: XFishboneHUN
-
SzPeti87
tag
válasz XFishboneHUN #11469 üzenetére
Nálam megy rendesen.
-
Ateszpapa
addikt
Minden rendben, amit eddig néztem, azt lejátszotta.
-
Gomba
senior tag
-
Lefty
addikt
Power+home ujrainditast probaltal? Nalam is ok.
-
kinguci
csendes tag
válasz nbukta77 #11430 üzenetére
Szia!
Elsősorban tőled kérdeznék, de természetesen bárki tanácsát szívesen fogadom.
Váltanék... s7ről 6s-re. Négy hónap alatt nem tudom megszokni a samsungot, pedig próbálom hiszen a világ legjobb telefonja állítólag Iphone 4 és 5s után merészen váltottam, főként a kamera miatt, merthogy az s7-ben a legjobb. Rengeteget fotózok, nincs is baj a képekkel, gyönyörűek, gyorsan reagál a kamera,de ha vakuzni kell az maga a halál, belassul. Az 5s jobb volt, gyorsabban lőtte a képeket.
Az ujjlenyomat olvasó nálam katasztrófa, sokszor nem ismeri fel, már ki is iktattam. A méretét sem tudom megszokni, tudom ez egyéni probléma, de akkor is Ha hívnak zsebből, farzsebből kivéve önállósítja magát,hiába óvatosan próbálom megfogni vagy elutasítja a hívást vagy idő előtt felveszi.
Kismillió tesztet és videót megnéztem, azokon egyértelműen jobb az s7 kamerája. Mindkettőt használva te mit gondolsz erről? Van lényegi különbség?
Az ios is hiányzik a maga egyszerű kezelhetőségével, ott minden kéznél volt. -
19_OsY_81
aktív tag
Sziasztok!
Lassan egy hete használom a kicsikét (cégemtől ezt kaptam) és tetszik (androidról jöttem).
Egyetlenegy dolgot nem tudtam még beállítani, ez pedig az alkalmazáson belüli vásárlás engedélyezése. Ezt hogy tudom megtenni?
Ha engedélyezem a korlátozésokat, akkor ez az opció továbbra sem állítható sajnos.Vásárolni már tudtam, csak alkalmazáson belül nem megy.
Amit még nem tudok aktiválni az a biztonsági mentés, pedig van 50 GB iCloudom.
Köszönöm.
G.
iPhone 12 Pro, Apple Watch S5, iPad 2018, Apple TV 4K
-
metaldog
aktív tag
Sziasztok
Most vettem meg a telót androidról váltottam. Az lenne a kérdésem hogy csv filba mentett telefonszámokat pl google drive-bol hogy tudom beimportálni a telóra?
-
Lazika
senior tag
Sziasztok!
Ios 10 betat használok, és néha elmegy ugy a hang, hogy nem hallanak emberek. Ha ujdrindítom a telefont van hang. Azt nem tudom, hogy a betanak köszönhető -e vagy pedig ez hardver hiba lehet -e? Köszi
MacBook Pro 16 & Samsung Galaxy S24 Ultra
-
kinguci
csendes tag
válasz FIREBLADE78 #11481 üzenetére
A 7 nincs a lehetséges opciók között, köszi
-
nbukta77
addikt
válasz kinguci #11474 üzenetére
Szia. Ejszakaiban biztos, hogy jobb. Nappali kepeknel en nem vettem eszre kulonbseget. Igaz nem vagyok profi fotos. Ha van kerdesed privatban keress nyugodtan. Leirom szivesen a tapasztalataimat. Csak itt nem akarok szemetelni. Ha viszont tobben is kivancsiak szivesen valaszolok a kerdesekre a masik oldalrol is.
„ Az a penz amit nem koltesz el az olyan, mintha nem is lenne “
-
tylerddd
veterán
-
tylerddd
veterán
válasz metaldog #11486 üzenetére
A gmail fiókban weben ki lehet exportálni a kontaktokat csv-be, amit az icloud.com-on importálsz. Szerintem ez a legegyszerűbb megoldás, anno én is így csináltam. Esetleg a készüléken beállítod a gmail fiókot és azt, h abból húzza a kontaktokat. Én az előbbit javaslom egyébként.
[ Szerkesztve ]
Csak egészség legyen, meg térerő!
-
bocitanya
csendes tag
Sziasztok!Egy barátom így járt:
Szóval: biztonsági mentést csináltam az iPhone 6s típusú telefonomról a laptopomra, majd gyári visszaállítás után akartam visszatölteni a mentett adatokat a file-ból a telefonra. Csakhogy a valamikor beállított (nem is emlékszem, hogy valaha tettem volna ilyet...) jelszót elfelejtettem/nem tudom, így a készülékemen tárolt minden adatom elérhetetlen számomra.
Az apple saját file-ját titkosítottam....azt semmiképp nem lehet feloldani -
nagy@gmx.com
tag
Olyan valóban létezik, ha szeretnék élni a 14 napos elállás jogával, akkor előtte az Apple termékmenedzserével kell egyeztetnie az üzletnek?
(Extreme Digital) -
metaldog
aktív tag
Sziasztok
Olyan lehetőség van pl a clash of clans-t androidon nyomtam hogy 6s-en onnan folytassam és ne kezdjen újat és ne apple id-val keljen belépni? -
lugosi
MODERÁTOR
válasz nagy@gmx.com #11494 üzenetére
Hát én még ilyet nem hallottam.
-
tylerddd
veterán
Ehhez semmi köze szerintem az Apple-nek, néhány kivétellel jogszabályilag minden interneten vásárolt terméknél él a 14 napos elállás. Lehet, h húzza az időt a bolt, szerintem kötelesek visszavenni, te pedig a lehető legjobb állagban visszaadni.
Csak egészség legyen, meg térerő!
-
B-L-A-C-K
titán
Ilyen nincs, ha neten rendelted, bármi indok nélkül fogod és vissza viheted/vissza küldheted (teljesen hiánytalanul ahogy megkaptad), és kötelesek visszafizetni neked a vételárat, ezt viszont nem azonnal kötelesek, nem tudom pontosan de valami ~4 héten belül. Az hogy utána kivel hogy egyeztetnek az már az ő dolguk, de neked ezt nem kell megvárni.
Én is csináltam már ilyet TV-nél amit az Extreme Digital-nál vettem, igaz ott pixelhibás volt, de 1 miatt nem cserélték volna, akartak adni egy másikat amibe bele is mentem, de ott meg észrevettem újracsomagolt volt, így mivel neten rendeltem szépen elálltam tőle, azaz az árát visszakértem.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ukrajnai háború
- 3D nyomtatás
- Milyen monitort vegyek?
- Hálózati kábelek és szerelésük
- Hardcore café
- Apple Watch
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- Okos Otthon / Smart Home
- Asztali használathoz tervezett, masszív kapacitású külső SSD a Team Grouptól
- További aktív témák...