Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gsx-rr
veterán
válasz Pálin(t)ka #3327 üzenetére
Miben mutatkozik meg a legalabb 2x-es sebességnovekedes?
[ Szerkesztve ]
-
Rage47
veterán
válasz Pálin(t)ka #3361 üzenetére
nekem az tűnt fel, hogy fura módon már a weboldalak betöltése is már csak pillanat - az 5s képes volt gondolkozni valamin néha
[ Szerkesztve ]
-
nederlanden
senior tag
Gyorsabb,jóval pörgősebb,neten ahol az ipad air2 és az i6plusszunk is gondolkodik,ez rendesen "berobban",akku szerintem jobb kb.5h készenléttel min.a sima 6-nál,csak ezek a darabos megakadások ne lennének itt-ott😡
A mozgás csökkentést mindenképp használnom kell mert anélkűl nagyon gagyi sokszor..[ Szerkesztve ]
"nem alszik sem éjjel sem nappal,folyton gomolyog a füstje.Nemzedékeken át pusztán marad.SOHA SENKI NEM JÁR ARRA ""
-
B-L-A-C-K
titán
2x sebességet miben veszel észre? Mert én nem nagyon érzek ennyit sehol sem.
-
spawn21
veterán
-
SonyNex7
senior tag
válasz Pálin(t)ka #4729 üzenetére
Igen,úgy megy a hang a kihangosítóra.
-
pergabb
senior tag
válasz Pálin(t)ka #4728 üzenetére
Ez számomra is egyértelmű volt
Az viszont nem, hogy mivel élőben nem úgy látni mint egy hosszú záridős képen full sötét szobában, ezért együtt lehet vele élni, azaz megtehetem, hogy kitolom gari végéig, várok 11 hónapot és használom, aztán bemegyek és akkor kérek egy új készüléket. Garis lesz akkor is, ha most cserélik akkor 11 hónap múlva is, szóval .... ki tudja
Amúgy pedig az én színlátásom érzékeny, lehet más észre sem venné, régen is volt egy rakás telefon, aminek a kijelzője foltos volt a ragasztás miatt. Anno samsung galaxy s2-nél az összes készüléken lehetett látni. -
szjoci
őstag
válasz Pálin(t)ka #10676 üzenetére
Töltőfej biztos hogy jó, kipróbáltam másik telefonnal és működik vele. Most kiméricskéltem a kábelt (nincs másik sajnos) és az is jónak tűnik. Mindegy, megy vissza a gazdájának.
[ Szerkesztve ]
-
szjoci
őstag
válasz Pálin(t)ka #10686 üzenetére
Ja nem, egy ilyen értékű telefonba nem nyúlok bele. Szívességből megnéztem amit tudtam, de ennyi. Ha egy 13 éves lánynak tudtak venni a szülei egy ilyen telefont, minden bizonnyal összekaparják majd a szerviz árát is. Több mint valószínű hogy az akksi nagyon lemerült és nem indul el a töltés.
[ Szerkesztve ]
-
Tibee86
nagyúr
válasz Pálin(t)ka #11078 üzenetére
Szerkeszthetnéd a hozzászólásaid, vagy most 3 oldalon keresztül egyésevel válaszolsz ( vagyis inkább offolsz) mindenkinek?
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S21 FE 5G, 6/128GB, Ajándék tokkal, Független, Dual, 1 Év Garancia! Gyönyörű, fóliás!
- ÚJ aktiválatalan Apple iPhone 16 Pro Max 256GB ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- ÚJ aktiválatalan Apple iPhone 16 Pro 128GB ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- Samsung Galaxy A16 5G
- Iphone 16 Plus 128 GB Független 2025.10.17 Apple Garis
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest