Hirdetés
- PlayStation 5 Pro teszt
- Máris elérhetőek a WarCraft sorozat első két részének remaster kiadásai
- PlayStation 5
- Call of Duty: Black Ops 6
- Xbox Series X|S
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Call of Duty: Black Ops 6
- Age of Mythology: Retold teszt
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- EAFC 25
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lacko84
aktív tag
Megmondom őszintén nagyon merült! Reggel 8-tól délután 3-ig lemerült átlagos használat mellett szinte teljesen és tölteni kellett napi 2x. Meg többször volt hogy 30-40%-nal kikapcsolt és csak töltőre csatlakozás után lehetett újra bekapcsolni.
Hova menjek vissza garancia ügyben? A helyi telekom üzletbe?
Iphone 6S - Lg 50LB650V - Lg NB300
-
Paca2
senior tag
Átlag használati idő kb 7-8 óra nálam (20%-ra merülve)
Kindle Paperwhite 2. 2013. nov. | HP Probook 450 G3 2016. febr. | iPhone 6s 2016. ápr. | Opel Crossland X 1.2 110LE 2018. nov. | Apple Watch 7 2022. aug. | iPhone 13 2022. szept. | Apple MacBook Air M2 13.6" 2023. okt.
-
Lall
veterán
Ez a sok akksi hibás 6S azért elég gáz. 1 év alatt nem kéne leamortizálódnia semmilyen akksinak, főleg nem egy felső kategóriás telefonban, de gondolom az Apple baszik rá.
Ide figyelj bájgúnár! Felőlem bájologhatsz akár a fákkal is, de mégis minek nézel te engem légypapírnak, hogy így tapadsz rám?
-
tylerddd
veterán
Én most ilyen Uniq Hybrid Bodycon Slim Case-t vettem, ez is nagyon patentül áll, jók a kivágások, kellemes a tapintása, alig vastagít a telón.
Csak egészség legyen, meg térerő!
-
Lefty
addikt
Ezeket az appokat felejtsetek el, semmire nem jok. Te magad is bizonyitod, hogy total megbizhatatlan, szerinted realis ha ket inditas kozott ilyen ~40% kulonbsegek vannak? Ha biztosra akarsz menni, akkor szervizben vizsgaltasd meg az aksit, egyebkent meg ha a mindennapos hasznalat soran nem erzel indokalatlan merulest, akkor nagy gond nem lehet.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest