Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
fenyojoe
csendes tag
Sziasztok! Párom 6S-e most a téli hidegben kikapcsolgat a szabadban pár percen belül, 37-40%-on is akár. A maximális aksikapacitás jelenleg 91%, de új korában, iOS 9-cel is fordult már ilyesmi elő. Akkor ezek eszerint ez normális működésnek számít szerintetek?
iPhone 8 - iOS 14.8.1 / iPad Pro 9.7 - iPad OS 14.8.1 / MacBook unibody late 2008 - OS X 10.11 / Mac mini 2014 - mac OS 10.12
-
lugosi
MODERÁTOR
Ne bizniszeljünk szakmai topikban. (keresés/ajánlat egyaránt)
-
molnarpeter
nagyúr
válasz molnarpeter #21903 üzenetére
Alig pár hónap után beszereltem az új akkut és kijelzőt is.
-Akku:
Szépen írja is, hogy 100% az állapot, árhoz mérten mindenképp pozitívum. Szettben volt ragasztó és szerszám is, eddig bevált.
-Kijelző: Home gomb helye kissé mélyebb - ezt a támasztó lemez enyhe meghajlításával kiküszöböltem -, és talán egész minimálisan tud oldalra mozogni, de a két dolog közül ez fel sem tűnik. Proximity sensor és front kamera működik jól. Hideget is bírja. Egyedül a 3DTouch app switcher megnyitása lett nehézkes, de annak gyanúsan az lesz az oka, hogy tettem rá egyből védőüveget (masszív full cover darab), még nem próbáltam ki nélküle... -
Remus389
veterán
Le kellett szerelni hangszóró részt, és alá kellett "bekötni", ahogy 5:10-nél [link] (csak erről pont nincs fotó), bár az enyém nem teljesen olyan mint a videóban, de adta magát hogy hova kell helyezni az érintkezőt.
A telefon működik összerakás után, akkor világít ha a hangszóró megy, el kell inditani valami zenét. Olyat kellett volna venni ami akkor világít ha a képernyő is világít, csak az ebay-es leírás nem volt világosan megfogalmazva. Olcsó volt egyébként.
[ Szerkesztve ]
https://hardverapro.hu/apro/akg_k272_hd_kivalo_allapot/friss.html
-
Remus389
veterán
válasz #40993792 #22018 üzenetére
Árnyoldala ennek, hogy a hangszóró nem szól többé, sem videónál sem hívásnál, zenét persze lehet hallgatni fülhallgatóval, de a hangszóró nem szól többé, persze vissza lehetne csinálni. Hiszen azt az elektromos jelet amit eddig a hangszóró kapott, azt kapja most a logó, tehát zenénél vibrál. Ha leveszed a hangerőt a logó is elsötétül, hang persze nincs ugye. Raraktam ezt: [link] így a logó egyenletesen világít, kikapcsolt kijelző mellett is, VLC, van ilyenből másfél órás is, és akkor sokáig világít
Hát nem is tudom, úgyis a zsebembe szokott lenni és rezeg amit megérzek és úgyis fülhallgatóval hallgatok rajta zenét, ez van, a hangszóró nincs többé.
Ráadásul elég karcosan érkezett a logó, szerencsére 5 perc alatt autópolírral megoldottam
Van a másik féle ami akkor világít, ha a képernyő is világít: [link] nem tudom melyik a jobb, ettől viszont lemerül az akksi. Telefonálásnál viszont ez sem világít hiszen akkor a képernyő is kikapcsol, tehát annyira azért nem menő. Az én verziómnál azt nem tudom hogy futhat a VLC telefonálás közben, mert akkor világító logóval telefonálhatnék
Mindegy, nekem nem gond annyira hogy nem csörög, én olyan vagyok, akkor majd rezeg
[ Szerkesztve ]
-
TomPack
őstag
Sziasztok!
Távgyógyításra, vagy legalábbis távdiagnózisra valaki?
Fiam 6s-ében kb fél éve akksi lett cserélve.
Úgy vélem utángyártottat kaphatott, mert kb 10eFt-ot fizettem.
Most arra panaszkodik a fiú, hogy nagyon lassú lett a telefon, csak töltőn gyors.
Az akku kapacitás 100%-ot mutat.
Lehet, hogy mégis az akkumulátorral lenne a gond?
Ha igen, akkor hol érdemes cseréltetni benne?
(Budapest)Köszönöm hogy elmondhattam!
[ Szerkesztve ]
-
TomPack
őstag
válasz molnarpeter #22021 üzenetére
100%-os kapacitást ír!
-
fcbarca
őstag
És nem lehet valahogy ki X-elni hogy ne telepuljon az ios 14? Ma éjjel telepiteni szeretné
-
Remus389
veterán
-
Remus389
veterán
válasz lugosi #22034 üzenetére
Erre gondoltam én is, de nem habzott a szája és nem mozgott furán.
A kő mögé volt kiszórva ételmaradék, arra jött.
Nem félt tőlem, de hirtelen mozdulatokra azért kicsit elbizonytalanodott.
Még életemben nem láttam ezt a rókát. Biztos kiváncsi is volt.
-
guest666
aktív tag
Hi! Bocsi ha off.
Olyan kérdésem lenne, hogy Facebook értesítések (hanggal) érkeznek Iphone-ra)? Mert nekem ez fontos lenne, és Androiddal nem jön semmi, Laptop+Win+Chrome sem jön.
Állítólag iOS-en működik...
Tehát nem a Messenger üzenetekre gondolok, hanem értesítés (harang jel).
Köszi
Van egy jó régi cikk itt:
https://szifon.com/2013/08/13/facebook-ertesitesek-tweak-es-visszajott-a-hang/
Működik ez még? Tehát érdemes emiatt valami full olcsó használt IOS eszközt vennem? -
samir
tag
Üdv.
Valaki esetleg tudna segiteni?
A fiamnak van egy iphone 6s, cukorbeteg és ehhez egy guardian nevű program fut rajta ami a cukorszintjét méri egy szenzor segitségével, de este mikor már alszunk erőteljesen a safarin youtube-ozik, és teljesen leszivja az aksit, stb
hogy tudnám letiltani a safari böngészőt, vagy korlátozni hogy napi pár mega után letiltson?A Privát előny.
-
mtx1111
csendes tag
14.5 szépen muzsikál a telón.
-
lugosi
MODERÁTOR
válasz istvankeresz #22044 üzenetére
Igen, ebben gondolkoztam én is, majd hétvégén ha lesz rá időm.
-
Celtis
veterán
Sziasztok,
Láma kérdés. Hogyan lehet egy appot az adataival együtt teljesen legyalulni?
A feleségemnek van egy ilyen készüléke. Én nem vagyok járatos IOS-ben, de ma kénytelen voltam használni és belefutottam egy fura dologba. A Xiaomi mi home appot akartam nulláról újratelepíteni. Megtaláltam, hogy a beállítások/tárhely menüben lehet ezt megtenni. A törlést választottam, ami a leírás szerint az appot és minden tárolt adatot leszed.
Ehhez képest a törlés, majd az app újratelepítése után, semmit nem kellet beállítani, be sem kellet jelentkezni, már belépve indult el az app. Mintha mi sem történt volna, minden megmaradt. -
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest