Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
madgie
titán
válasz ToniSoprano #297 üzenetére
Sok-sok sor és a lényeg: user error. Én tudom, hogy nekem kevés lenne a 16-os (androidon elég). Ha sóher vagyok és ott akarok fogni az áron? Akkor tudjam be a saját hibámnak.
A milyen hangulatom van rész meg nálam úgy alakulna szifonon, hogy munkába menet előtt reggel már tudom, milyen hangulatom van. Úgyis leülök a gép elé megnézni
a torrentet, akkor bepipálom, mit szinkronizáljon fel a telefonra (wifin) és mire indulok, azok ott vannak a kütyün offline. És nem, nem akarom az összes zenémet a telefonon tartani, akkor még a 64 gigás modell is csurig lenne. Persze megértem, ha másnak az a fontos, hogy mindene fent legyen a kütyün. Nekem elég, ha online elérek minden otthoni zenét, filmet, sorozatot bárhonnan, ahol van wifi (és nagyrészt olyan helyeken vagyok). Ezeket offline tartani 1 terás telefon kéne[ Szerkesztve ]
-
Arcképgyáros
válasz aprokaroka87 #300 üzenetére
Szerintem nincs kőbe vésve, hogy most kell megvenni 240-60-80-ért (vagy mennyi az ára) vagy, hogy újan. Én sem venném meg annyiért.
-
ToniSoprano
addikt
(I)"Úgyis leülök a gép elé megnézni a torrentet, akkor bepipálom, mit szinkronizáljon fel a telefonra (wifin) és mire indulok, azok ott vannak a kütyün offline. "(/I)
Csak ezzel már rendesen merült is a telefonod a szinkronizálással, mp3 letöltéssel kb 5 %-ot teljesen feleslegesen. És az emberek többsége reggel munkábamenet nem ül le a gép elé szerintem van más dolga is."És nem, nem akarom az összes zenémet a telefonon tartani, akkor még a 64 gigás modell is csurig lenne." Lehet de akkor majd veszek egy 128 Gb-os micro Sd-t kb 11.000 Ft, a régi 64 Gb-osat beteszem a tabletbe, vagy odaadom szüleimnek. Ez annyira bonyolult dolog? Szerintem ez nem rossz dolog, szerinted én akkor nem vagyok trendi emiatt? De a lényeg, ha mindent on-line kell használnod, akkor sokkal gyorsabban kb 50%-kal gyortsabban merül az akku ami azért elég gáz . Erről jó lenne egy teszt, ha mindent online/felhőből használsz vagy pl. térképeket, zenék egy részét, képeket telón használsz, akkor mennyi a különbség akku, nem? Emiatt kuncsorognak mindig töltőért az Iphonos-ok!
-
Arcképgyáros
válasz aprokaroka87 #303 üzenetére
Hidd el akinek kéne annyiért is megvenné.
ToniSoprano: Ezt a töltöttség dolgot úgy mondod, mint ha más platformokon más lenne a helyzet. Amúgy meg nem kell megvenned az iphonet nem mondta senki. Meg szerintem egy ember azért tudja mennyit bír a telefonja
[ Szerkesztve ]
-
ToniSoprano
addikt
válasz aprokaroka87 #303 üzenetére
Nyugi nem lenne drága, nagyon brutálisan csökkentek a Micro Sd árk az utóbbi időben. most egy jó minőségű, márkás, gyors class 10-es 128 GB-os micro SD 10 év garanciával 11 ezer Ft most, de lesz ez még jóval olcsóbb is az árak csökkenését nézve. Itt vannak az árak, szinte mindenki innen rendel most, én 3 micro SD-t rendeltem tőlük a 99,6%-os pozitív értékelést nem nagyon tud más felmutatni az Ebay-en, legmegbízhatóbb eladó akivel találkoztam idáig: [MICRO SD árak]
(egyébként az árak azóta is csökkentek 5%-kal mióta én pár hónapja megvettem azokat)Ebből kindulva 1 TB-os micro sD akkor lenne kb 100-150 ezer Ft lenne, de arra tényleg nincs igény most jeleleg még telók sem támogatják, de korábban a 128 Gb-ra sem volt még változik a világ, változnak az igények.
[ Szerkesztve ]
-
aprokaroka87
nagyúr
válasz ToniSoprano #306 üzenetére
szerintem nincs is még 1TB-os micro sd kártya
meghát mobiltelefonok sem nagyon támogatják,csak max a 128gb-at -
Arcképgyáros
válasz aprokaroka87 #307 üzenetére
Ha 1tb-os telefonok lennének akkor meg mindenkinek 2 tb-os kellene. Ennyit erről.
-
aprokaroka87
nagyúr
válasz ToniSoprano #304 üzenetére
pl mobilnet esetén az ilyen nagy gyártok igazán megléphetnék már azt hogy leülnek a szolgáltatokkal és akik ilyen drága pénzen vett kütyüt vesznek,bizonyos határig 8,16,32,64gb a felhő tárhely használatát ne számolják bele az adatforgalomba ha az illető fizeti a mobilnet költségét.
-
ToniSoprano
addikt
válasz -secret- #308 üzenetére
Ez baromság, de ha nincs igény rá akkor miért van most 128 Gb-os Iphone, és korábban miért nem volt?
Nem azért nőtt a programok mérete, a IOS mérete is nőtt, és sokkal több programot használunk mint korábban? Itt van a jó link, a micro SD árakra: [MICRO SD ÁRAK] Szerinem aki 16 GB-ost veesz 2015-ben az kicsit álomvilágban és, vagy csak azért veszi, mert sajnálja kifizetni a 30-40 ezer Ft-os felárat a 64 Gb.-os verzióra, ami egyébként kb 3-4 ollár többlet költség az Applenek a gyártásban. Pedig eladásnál is kb megkapná a felárat. De aki ilyet vesz megérdemli... Én csak erre akartam felhívni a figyelmet.aprokaroka87: de akkor is ha mindnet online, felhőből kell használnod akkor sokkal jobban merül az akku, szerintem kb 50%-kal jobban. Ezt is vedd figyelembe azért. Szerintem nem optimális mindent felhőből használni, pl. volt egy 2 Milliárd Ft-os vékony kliens (felhőszerű működés) szofverfejlesztés , utólag látja mindenki vastag kliensben a fejlesztés sokkal jobb lett volna: stabilabb, és olcsóbb is és maga a program működés is sokkal gyorsabb lett volna. A felhő nem mindig a legoptimálisabb mindenre. De ti tudjátok.
[ Szerkesztve ]
-
aprokaroka87
nagyúr
válasz ToniSoprano #310 üzenetére
valószinű hogy akik megengedhetik maguknak a 16gb-os modellt az a 64 és 128gb-os modellt is megengedheti,persze ár/érték arány az kb 1-2 pont.
De ha valaki végig gondolja erről szól a történet,ráadásul megveszed az eszközt és bármi olyan történik vele kidobtad a tárhelyet is vele. -
ToniSoprano
addikt
válasz aprokaroka87 #312 üzenetére
Ezért jó és rugalmas dolog a micro SD, ha sérül az eszköz átteszed másik telóba, vagy tabletbe egyszer kell megvenned. 10 év garancia van rá pár évig még lehet használni azért. És ha nem tudod eldönteni a vásárláskor mekkora tárhelyre is van szükséged, legfeljebb kicseréled nagyobbra, a régit beleteszed egy másik eszközbe pl. fényképezőbe, tabletbe, vagy odaadod rokonnak, szülőknek akik örülnek neki.
-
Arcképgyáros
válasz aprokaroka87 #312 üzenetére
Fejezd már be! Dehogy dobtad ki. Icloud szinkron bekapcsolva akkor mindent felment neked felhőbe (5gb van ingyen). Zenéket nem menti, az ott lesz a gépeden ahogy rászinkronizáltad, ennyi a történet. Meg csinálja a telefon naponta a biztonsági mentést amit akármikor lementhetsz egy másik iPhonera. Nem vész el semmi.
Ha meg olyan fontos adatok vannak valaki telefonján, akkor az nem egy helyen fogja tárolni.
[ Szerkesztve ]
-
aprokaroka87
nagyúr
válasz -secret- #315 üzenetére
ugye nem érted?
ha eleve a micro sd-n van a tartalom,csak át kell raknod a másik készülékbe
nem kell hozzá internet,sem pc,csak a kezed....az bibi hogy ilyen drága eszközöknél sokszor pont egy filléres micro sd foglalaton sporolnak,adják 40 ezer forintért drágábban bánja a fene,de legyen meg a lehetőséged...nem muszály bele raknod a micro sd-t
Ott van pl a LG V10 64GB mellé ott a micro sd foglalat,ha akarod használod,ha akarod nem[ Szerkesztve ]
-
Oppenheimer
nagyúr
válasz aprokaroka87 #316 üzenetére
Szerencsére a micro SD ki fog halni a telefonokból. Rendkívül error prone, és még lassú is. Sokkal lassabb, mint amit egy UFS2.0-s háttértár.
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.lovemap.lovemapandroid
-
legiaap
félisten
Na most akkor menjek be én is monden droidos topikba trollkodni szerintetek?
[link]How are U today? Just kidding...I don't care!
-
Hallosz
senior tag
***rem***
Csak úgy mondom, a méret összehasonlító fotóknál az elfordított készülékekről készített kép semmitmondó, pláne úgy hogy a kisebb van elöl, nagyobb hátul. A perspektivikus hatás miatt
Ha lehetne kérni az ilyen képeknél, használjuk a jól bevált alapelveket: merőleges, párhuzamos, azonos kezdőpont. Köszönöm, köszönjük
***rem***Az Iphone 6s elismerésre méltó technikai, és marketing bravúr!
Aki élni tud a lehetőségek tucatjaival, de rádiót nem akar hallgatni, bizonyára ezt veszi meg.
Akinek elengedhetetlen az "énképéhez", szintén megveszi.Az összes többi, pedig telefont vesz magának.
[ Szerkesztve ]
-
aprokaroka87
nagyúr
válasz Oppenheimer #317 üzenetére
jó ez tény viszont,akkor meg adják reálisabb áron
-
bagkri01
őstag
Bevallom én nem értem mi van ezekkel a mobil cégekkel ( nem csak az apple-el, samsung, sony, htc stb).Negyedmillió feletti telefonok és baromi sokan megveszik itthon is ( ennnyit a válságról). Szép és jó az összes csúcskészülék, de ennyit enyik sem ér. Nekem egy szaros meizu m2 note-m van és bőven elég bármire, belekerült szaros 55 ezer forintba.
samsungI600>tmobile pulse>nokiaE52>se xperia mini>nexus s>acer liquid gallant duo>JiayuG3>WayteQTalk5H(MIUIbyKelzsoca)>Xiaomi Hongmi 1S>lumia 535>Lenovo A6000>Meizu M2 Note
-
Ed Parker
nagyúr
válasz ToniSoprano #297 üzenetére
Nem tudom ki hogy van vele, ma a felhők korszakában egyszerűen felesleges a 64gb.
Mindkét iPad 64gb viszont az összes telefonom 16-os volt, mivel nincs szükség nagyobb tárhelyre.
Ugye a dropbox eleve minden képet videót eltárol. Zenére spotify vagy iTunes mappa ami szintén felhőből játszik, de ha minden kötél szakad akkor az otthoni szerver. Vagy bármelyik rádió app.
Szoval nekem a következő sem valószínű hogy 64gb lesz, az ipadek is csak magazinok miatt nagyobbak.
Ja és ehhez persze kell egy gyors korlátlan mobilnet, az meg van, -
r3dsnake
nagyúr
válasz aprokaroka87 #268 üzenetére
Akinek nincs mobilnetje, ne vegyen okostelefont mert nem er semmit ugy. Ha pedig nincs okostelefonja, ne az 1"-os nokia kepernyon akarja a nyaralas kepeit nezegetni. Total eletszerutlen pelda volt.
-
Ed Parker
nagyúr
válasz turbulencia8 #326 üzenetére
Szerencsére erre vannak már csúcskompaktok kb ugyanannyiért mint egy iPhone, picivel nagyobb szenzorral, jobb optikával, korlátlan tárhellyel és annyi akksival amennyit nem sajnálsz venni hozzá.
De ez megint csak az én nézőpontom. -
bagkri01
őstag
Ne panaszkodj, régebben sokkal durvábbak voltak az iphone, samu galaxy topikok, ez most elég kultúrált....még
samsungI600>tmobile pulse>nokiaE52>se xperia mini>nexus s>acer liquid gallant duo>JiayuG3>WayteQTalk5H(MIUIbyKelzsoca)>Xiaomi Hongmi 1S>lumia 535>Lenovo A6000>Meizu M2 Note
-
ToniSoprano
addikt
válasz Ed Parker #323 üzenetére
Ja csak ha mindent on-line használsz ,felhőből, felhőbe töltesz fel pl. képet zenét, akkor kb 50%-kal jobban merül a telefonon, ugyanolyan használat során ez sem számít neked?
És bemagyarázod magadnak a dolgokat, szerintem ha lehetne bővíteni microSD-vel az Iphonod akkor első lennél aki a legnagyobb micro SD-t vennéd meg a boltban ilyen árak mellett
Samu class 10 micro sd Class 10 UHS-1 10 év garanciával:
- 16 Gb 1700 Ft,
- 32 GB 3100 Ft
- 64 GB 5700 Ft.
Most mondd tedd a szívedre a kezed, mondd meg őszintén, ha lehetne bővíteni az Iphone-t microSD-vel, nem rohannál a boltba a 64 Gb-os microSD-t megvenni?Az összes Iphone-os ismerősöm akik rendesen használják a telójukat és 8-10 GB-is havi mobilnetük van, ők is azt mondják a 16 GB, ami valójában 14 GB ma már a vicc kategóriába tartozik, az nem szabad megvenni, ha nem csak telefonálásra használja a telóját. De vedd csak 16 GB-osat hidd el eladhatatlan lesz 1-2 év múlva, de te tudod.
[ Szerkesztve ]
-
Overcome85
tag
válasz Ed Parker #323 üzenetére
Pontosan ugyanezt akartam írni!!
Telekommunikációban dolgozom nagyon sok éve és rengeteg féle mobilom volt már de vhogy mindig vissza térek az apple termékekhez.Hülye dolog de a specifikációkon túl vhogy élmény használni.
Valóban fura ,hogy mennyire nagy a fikázás a 16GB miatt.Mindenki fejlődésről beszél és képesek lennének 128GB-nyi adatot egy szappanban tárolni??
Minden fontos képre,file-ra és videóra ott a felhő.A telefon "klónozására" ott az iCloud ami amúgy nevetséges áron bővíthető.
Zenére ott a Spotify.Ha azt el kezded egyszer használni semmi mással nem akarsz zenét hallgatni.
Az üzemidő meg vicces mert gyötröm szegény telót de nekem még 2 napot is elmegy iOS9 óta.
Fénylepező teszteket is mindig furcsállom mert tele van a környezetem csúcs kategóriájú droidokkal és vhogy mégis az iPhone képei a legszebbek általában bár tény ,hogy az S6 odavág ezen a fronton.
Az ,hogy miért mennyi pénzt lehet el kérni a kereslet határozza meg.Amíg hajlandóak vagyunk kiadni egy telefonért ennyi addig bizony ennyibe fog kerülni. -
bagkri01
őstag
válasz Ed Parker #328 üzenetére
Vagy inkább feleannyiért és azért abban van optikai zoom, optikai képstabi, széles látószögű lencse stb.
-
aprokaroka87
nagyúr
válasz r3dsnake #324 üzenetére
igazábol van akinek azért nem ajánlom a mobilnetet,mert egy névjegyet nem tud felvenni a telefonba,akkor az szerinted hogyan boldogulna az internettel?
eggyik kedvencem az volt amikor eggyik ismim felhív hogy szeretne nekem valami képet küldeni bluetoothon,és erre megkérdezi hogy hogyan kell,mindezt kb 50km-es távolságból
-
r3dsnake
nagyúr
válasz ToniSoprano #310 üzenetére
Az iOS es a programok merete csokkent. A lokalis tarolas meg hulyeseg, raadasul a Spotify nagyon jo playlisteket general, igy nem kell az agyonhallhatott, megunt zeneimet magammal vinni. Raadasul ott vannak a mixek is Podcast-kent. Filmhez pedig itthon fut a Plex szerver, ami a legjobb megoldas erre.
-
r3dsnake
nagyúr
válasz aprokaroka87 #333 üzenetére
Ezeknek a bluetooth is pont ugyanolyan hasznalhatatlan. Igy plane semmi ertelme ennek az ervelesnek.
-
ToniSoprano
addikt
válasz r3dsnake #334 üzenetére
"Spotify nagyon jo playlisteket general, igy nem kell az agyonhallhatott, megunt zeneimet magammal vinni"
Ezért teszek ár 2000-3000 ezer számot, a kedvenc együtteseitől, így biztos a legjobb playlistet generálja.Nem?
és ha zenét hallgatok harmad annyi aksit zabál az sem mindegy mellesleg és nek kell háromszor annyi mobilkeretet venni azért hogy rosszabb minőségben hallgassam ugyanazt. Emelett persze van amikor jó a spotify, csak sokkal rosszabb a minőség ez kicsit zavar, de tényleg van amikor csak rányomok a latin musicra, vagy sleepy morningra. Nem mondom hogy ez rossz dolog. Pl. Waze-ben azzal ,hogy offline térképeket használ, alig merül az akku, alig kell töltőre dugnom autóban. És van amikor gyalogosan navigálok akkor sem mindegy pl.És pl GPS térképek, külföldre mész mi a helyzet, ott hogy halgatod a spotify, online térképeket hogy nézed?
A filmeket nem ezen nézem tableten vagy TV-n ebben igazad van.De mégegyszer mondom a legfőbb érv a teljesen felhő alapú működés ellen hogy feleslegesen szívja a mobilnet keretet, és szerintem 50%-kal jobban szívja az akkut, mintha nem kel mindent netről töltögetni.
[ Szerkesztve ]
-
r3dsnake
nagyúr
válasz aprokaroka87 #337 üzenetére
Egeszsegere. Vegyen 5ezres nokiat, fulhallgato-antennaval. Igenyes dolog.
-
Ed Parker
nagyúr
válasz ToniSoprano #330 üzenetére
Nem számít, ugyanis nem a telefont buzerálom egész nap, ha meg zenét hallgatok kocsiban ott evidens hogy van töltő, melóban meg iskolában van wi-fi.
De te miért próbálod a magad buta szokásait rám erőltetni, mikor évek óta vígan így használom az iOS rendszert?
A töknek kellene sd kártya
Elhiheted hogy gyors net mellett nincs szükség fizikai tárhelyre, az iCloud is csak 99c 50gb, azon azért pár fotó, zene elfér.Ja tényleg eladhatatlan, eddig mindet eladtam, pedig van egy ideje már 64gb-os.
Próbálj nyitni a világra,nem mindenki techbuzi, sokan elvannak hidd el bőven 16gb-on, ez a vásárlói kör fogja megvenni a használt 16-ost.Ami meg a külföldi offline navigálásról kérdeztél, még 2009-Ben megvettem az igo teljes Európa térképet, rendszeresen frissítik, amikor utazok felrakom és végig utazok egész Európán
De ha ennyire remegsz az akksiidő miatt, vannak ma már kiegészítő külső egységek vész esetére 1500mA-től felfelé igény szerint.
[ Szerkesztve ]
-
ToniSoprano
addikt
válasz aprokaroka87 #337 üzenetére
Én is pl. munkahelyen a rendes rádiót hallgatom a telefonról halkan a háttérként ha egyedül vagyok a szobában, lehet elavult vagyok, és köcsög emiatt és nem elég trendi.
"A tényleg eladhatatlan, eddig mindet eladtam, pedig van egy ideje már 64gb-os, akkor ha 16 GB-os" mindenre elég miér vettél 4-szer akkorát, akkor mégsem volt annyira elég? Most 150-ért van hírdetve a neten az Iphone 6,most kb 80 ezer bukó kb. fél év alatt annak aki megvette és le akarja cserélni jobbra, gratulálok. Pedig még nem is volt meg az árcsökkentés, az Iphone 6-nál.
[ Szerkesztve ]
-
kameraman77
tag
Alapjában rossz a megközelítés.. 230 ezerért nem 32GB-ot akarok,hanem 5-10 évvel ezelőtti technológiákat! Amit nem kapok meg ennyi pénzért! Komolyan kapok érte egy zárt rendszert, korlátozott fájlátviteli képességeket, korlátozott (bonyolított) külső tároló használatot és közepes kamerát! Pont Ti, akik lényegében megéltétek a mobilok fejlődését azok, akiktől elvárná az ember, hogy kiállnak és azt mondják, hogy ez sz.r.. ez miért nincs benne, ha nincs benne, akkor sz.rt sem ér!
és itt nem arról van szó, hogy egy apróság hiányzik! egy 2015-ös úgymond high end készülék nem tud sms-értesítést? nem tudok adatot mozgatni szabadon platformok között? Nincs normális (értve ezalatt alsórecsegepusztán is található) USB támogatásom (OTG), nincs megfelelő kameratámogatás (stabilizáció), az akku nem cserélhető (igen ez számít, és visszalépés), nem vízálló, ami nélkül ma már csúcsmodell szerintem nem létezhet. Aztán ugye a 4K.. bővíthető memória nélkül sz.rt sem ér, tehát használhatatlan (mivel cserélhető kártyára azért férne.. de így előbb-utóbb betelik..(és azért megnézném, hogy felhőbe mentesz 4K videókat tömegével..) NFC korlátozott... Üzemidő bortányosan kicsi ennyi pénzért... és nem fikázom a telefont,csak reálisan felmértem,hogy bizony komoly hiányosságai vannak még 5 éves telefonokhoz képest is! Igen csúcsmodell, de ennek ellenére nem érdemel számomra tetszettet sem, hiszen komoly visszalépés pl annak aki mondjuk egy 3-4 éves telefonról is váltana ami nem Iphone. Érdekes ezt soha nem vizsgálja senki, hogy milyen impact érheti azt a felhasználót aki stabilan megszokott szolgáltatásokat már rendszeren és vált erre a csúcskészülékre. Mennyivel bonyolultabb az adattovábbítás, adathordozás, adatkezelés (akár csak egy mp3-as fájl kezelése is).. és valljuk be nem túl felhasználóbarát ha összevetjük más rendszerekkel.. akár egy régi Symbiannal is!
Nyilván stabil a telefon, ebbe belekötni botorság lenne, és a technikai megoldásai is első osztályúak (összeszerelés, anyaghasználat stb..) de azért lássunk már nyitott szemmel, itt nagyon komoly visszalépések vannak még mindig, ha valaki egy ilyenre vált más - nyitottabb rendszerről!Persze a kereslet-kínálat törvénye simán működik, és amíg el lehet adni, addig el is fog menni! Ez így helyes, ebben hatalmas az Apple, brutális jól építi fel a hétköznapi termékeit is (És végülis a marketing lényege ez, hogy érzelmi kötődés alakuljon ki, hogy "valakinek" érezd magad (jó értelemben) amikor egy ilyen terméket birtokolsz. A csoporthoz tartozás mindig is erős marketinges eszköz volt, és az Apple ezt maximális szinten műveli!
. "Az Apple a világ Fila táskája" - ahogy egy haverom mindig mondogatja! Nem jobb, mint a többi, de jó akcióval viszi mindenki![ Szerkesztve ]
-
r3dsnake
nagyúr
válasz ToniSoprano #338 üzenetére
A spotify 320-as aac-t hasznal, ami sokkal jobb az ugyanilyen bitrataju mp3-nal. Ha valaki kulfoldre megy, addig letorlik a tobb giganyi jatekot. Egy orszag terkepe Here maps-ben nem olyan nagy. Raadasul ha kulfoldre mennek az lenne az elso dolgom, hogy veszek egy ottani feltoltos simkartyat par giga adattal.
Amugy gondolom az a 2-3 ezer zene mind rendesen tagelve van, mindegyiknel albumborito es jol kitoltott artist/album, evszamokkal, stilusra bontva. Ha nem, akkor eleg igenytelen megoldas.
-
aprokaroka87
nagyúr
válasz ToniSoprano #342 üzenetére
az fm rádió szerintem nem elavult dolog,csak nem annyira trendi
meg ha van lehetőség akkor van internetes rádió,azért ott sokkal több adó van -
r3dsnake
nagyúr
válasz kameraman77 #343 üzenetére
Teljesen lenyegtelen dolgokat soroltal fel. Sms-t senki se hasznal, az nfc-nek meg onnantol van ertelme, hogy az Apple moge allt es valami ertelmeset kezdett vele. Azota van szeles korben hasznalva. Es a symbiannal jossz, mint felhasznalobarat? Az mar akkor is egy kaosz volt, amikor nem voltak ertelmes rendszerek.
[ Szerkesztve ]
-
ToniSoprano
addikt
válasz aprokaroka87 #345 üzenetére
De én pl. a juventust, Class FM-t hallgatom a munkahelyen, nekem ez a jó és az emberek többsége is ezt hallgatja és nem dől a kardjába. Azér hogy ezeket hallgassam a munkahelyen miért kell 1-2 GB-tal több mobilnetet megrendelnem? és közben persze rendesen szívja az akkut a folyamatos letöltögetés is.
r3dsnake: megint annyira begyepesedett vagy ha elolvasod a hozzászólást, van aki arról panaszkodott, hogy az NFC-t beléptetésre, azonosításra használják a munkahelyen. E nélkül nem tudna dolgozni, és a cégen belül a vásárlás, elszámolás is ezzel megy. Emiatt nem tud Iphonet venni mert ezt nem tudja. Ez akkor hülyeség?
Erre nem kaptam választ, kéerem őszintén válaszoljatok:
Samu class 10 micro sd Class 10 UHS-1 10 év garanciával:
- 16 Gb 1700 Ft,
- 32 GB 3100 Ft
- 64 GB 5700 Ft.
Most mondjátok meg őszintén, ha lehetne bővíteni az Iphone-t microSD-vel, nem menne a boltba a 64 Gb-os microSD-t megvenni, vagy megrendelni? [MICRO SD ÁRAK][ Szerkesztve ]
-
bagkri01
őstag
válasz kameraman77 #343 üzenetére
Mit fogsz Te itt ezért kapni, de azt kell mondjam minden egyes szavával egyetértek.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest