Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
siskad
őstag
Sziasztok! Vettem egy 6s-t. Olyan gondom van vele, hogy pl. 30%-ról lemegy kb. 2 perc alatt 23%-ra és aztán nagyon sokáig 23%-on van majd aztán kezd el újra merülni. Gyári visszaállítás óta 1 töltés volt, elképzelhető hogy kell neki még neki egy kis idő, hogy beálljon?
-
SoldierL
senior tag
Megjelent a 11.3! És reggelig nincs wifim csak 4g-m 😡
-
_seth_
veterán
válasz SoldierL #18854 üzenetére
Paromnak 84%ot ír és azt, hogy csucsteljesitmenyre képes, nekem pedig azt írja, hogy szerviz mivel nem tudja felmérni az akku állapotát... előző tulaj cserélt benne akkut amit a többi progi 100%nak ír. Ilyenkor milyen teljesítményt állít be magának az ios?
Intel i7 13700KF - Gigabyte B760 Gaming X - Crucial DDR5 PRO 2x24 GB - Gigabyte RTX 4060 Gaming OC - Crucial T500 PRO 1TB + P5 Plus 2TB - TP-Link Archer TX50E - Zalman Megamax 600W - Gigabyte C301 RGB Black - Arctic Liquid Freezer III 360 RGB Black - SAMSUNG Odyssey 49" C49HG90DMRXEN
-
_seth_
veterán
válasz SoldierL #18856 üzenetére
Alapvetően egyetértek, ugyanakkor érdekelne, hogy akkor most mire is képes a telefonom
Intel i7 13700KF - Gigabyte B760 Gaming X - Crucial DDR5 PRO 2x24 GB - Gigabyte RTX 4060 Gaming OC - Crucial T500 PRO 1TB + P5 Plus 2TB - TP-Link Archer TX50E - Zalman Megamax 600W - Gigabyte C301 RGB Black - Arctic Liquid Freezer III 360 RGB Black - SAMSUNG Odyssey 49" C49HG90DMRXEN
-
Rivaul
addikt
Valahogy lehet teljesítmény prioritást adni programoknak? Játszok egy online játékkal és nem vagyok megelégedve a sebességével. Nagy ritkán úgy megy ahogy kéne de legtöbbször nem. Semmi nincs a telefonomon csak az alap appok meg ez a játék és annyi.
Eladó egy zöld kaméleon….Nem,sárga! Inkább piros! Most barna….Ez k**va jó!…… NEM ELADÓ!!!
-
SoldierL
senior tag
Frissítettem én is. Nekem Plus-om van, közel 2 éves és 88%-ot ír. Ja és a telefon k@rva gyors lett egyből érzik.
-
vendingo
veterán
Nekem a 2+ éves telefonra 88%-ot ír, ennek ellenére továbbra is az a bajom, hogy iszonyat gyorsan merül.
Többen is mondták, hogy majd a 11.3 hoz javulást a gyors merülésre, de hiába vártam rá. 1 órája keltem, 20%-ot merült (Net+ pár perc játék). Vissza is dugtam töltőre a telefont, nehogy estére lemerüljön, most ráérek tölteni.Jövő hónapban el is adom a telefont, többet nem lesz iphoneom, pedig szinte az összes készülék megvolt 3GS óta az i6s-ig.
Amúgy időjárás widget megjavult, meg nem akadozik annyira, cserébe reggel már 2x kifagyott fekete képernyőre a böngésző.
Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!
-
vendingo
veterán
válasz Rage47 #18864 üzenetére
Nem az akku rossz! 9.3-al használtam a telefont, semmi baja nem volt, amíg fel nem lett rakva a 11.2. Konkrétan majdnem feleződött az üzemidő. 1 hónapja még másfél napot lazán elment, jelenleg estig alig bírja ki.
Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!
-
mateus
senior tag
Hogyan lehet megoldani, hogy a mostanában hozzáadott névjegyek feltöltődjenek a gmail vagy cloud fiókba?
Mindkettő aktívra van állítva, mégsem húzzák be az új névjegyeket, és nem érhető el máshol, csak a telefonon..
Köszi a segítséget. -
tylerddd
veterán
válasz mateus #18866 üzenetére
Nálam az iCloud megy, kipróbáltam: ahogy beírtam egy számot, felmentem PC-ről az icloud.com-ra, már ott volt a szám. kb. 20 mp alatt. Ahogy néztem a telót, olyan sok mindent nem is lehet igazából állítani: vagy kéred a kontaktok szinkronját, vagy nem. Készülék újraindítása esetleg, telefonon ki-belépés az icloud fióknál ... talán ...
[ Szerkesztve ]
Csak egészség legyen, meg térerő!
-
anderledani
őstag
Sziasztok!
6S-em van, és már 11.2-n is azzal a problémával szembesültem FOLYAMATOSAN, hogy (én Safariból használom a facebookot) ha Facebookon rákattintok egy linkre, pl oldal neve, aztán visszalépek egyet (pl swipe-olással) akkor újratölti az egész oldalt (ezesetben a hírfolyamom) és nem tudom onnan folytatni a böngészést, ahol abbahagytam. Tehát: ez olyankor fordul elő, ha NEM nyit új lapot a Safari a link megnyitásához. Nem csak facebookkal csinálja. Az újratöltés úgy történik hogy visszalépek-swipe-olok és 1-2mp-ig meg van fagyva az oldal, majd átmenet nélkül újratöltve jelenik meg.
Most pedig, az ios 11.3 telepítése után ez már katasztrofális méreteket öltött, ott tartok hogy kib@szom az ablakon, mert miután visszalépek, azon kívül hogy újratölt az oldal, utána nem reagál a kattintásokra, csak görgetni lehet. home+power restart volt, a 11.3-at és szerintem a .2-t is iTunes-al tettem fel.iPhone 13 Pro 128GB << iPhone XS 64GB (2019.03-2021.10) << iPhone 6S 64GB (2016.02-2019.03) << Samsung Galaxy Alpha (2015.10-2016.02) << Xiaomi Mi3 64GB (2014.11-2015.10) << Sony Xperia SP (2013.11-2014.11) << LG Optimus Black (2011.12-2013.11) << Nokia 6303 << Sony Ericsson V630i << Alcatel OT757
-
tylerddd
veterán
válasz anderledani #18869 üzenetére
Rápróbáltam, az első vissza-swipe-nál csinálta, de aztán nem. A FB app egyébként nem csinál ilyet!
-
juhaszroli
tag
Sziasztok!
Olvasgattam vissza, és látom, hogy sokaknál probléma még mindig az akksi, gyors merülés, stb. Olyat is láttam, hogy elpártolnak az almától. Nekem most májusban lesz 2 éves a 6S-em, és nekem is hónapok óta merül, egy napot nem bírok ki, csak átlag alatti használat mellett, csak a mobilnet képes leszippantani a zsebembe 40%-ot, úgy, hogy elő sem veszem. Akadásokról nem is beszélve.
Azokhoz szólna a kérdésem, akik cseréltek akksit, hasonló probléma miatt, hogy ezek javultak-e? Próbáltam választ találni, de sok eltérő véleményt olvastam, nem is feltétlen ezekre a problémákra.
Telefont még nem szívesen cserélnék, droidra pedig nem pártolnék át. Megvárnám az idei felhozatalt, és úgy gondolom, ebben az a legjobb alternatíva, hogy "csak" egy akksit cserélek.
Köszönöm!
[ Szerkesztve ]
-
vendingo
veterán
válasz juhaszroli #18871 üzenetére
Próbáltam utánaolvasni én is a dolognak, de nem jártam sikerrel.
Azt tudom, hogy amíg nem tettem fel a 11-es frissítést, addig másfél napot ment el a telefon. Frissítést követően azonnal intenzív merülésbe kezdett a készülék.Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!
-
leslieke
Jómunkásember
Ott nem csak akksi gond van, ha zsebben ennyit merül.
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az első háromnak fáj az ára!
-
Rage47
veterán
nekem javult az egész telefon. csekkoltam a cpu sebességet és az is állandóan maxon van most már. sokat segített az akksi csere
-
Blue meth
senior tag
Üdv!
Automatikus fényerő ki van kapcsolva, mégis állandóan állítgatja magát a fényerő. Hogy lehet azt teljesen kiiktatni?
-
mateus
senior tag
Akksicsere előtt szeretnék egy rendszer mentést készíteni.
Feltelepítettem az iTunes-t a laptopra, de amint rádugom a készüléket, azt írja, hogy "Az iTunes nem tudja olvasni az iPhone tartalmát. Lépjen az iPhone beállítások Összegzés lapjára, és az iPhone gyári beállításainak visszaállításához kattintson a Visszaállítás gombra".Mi lehet a baj? Legfrissebb iTunes és iOS van. Valami más alternatíva esetleg?
Köszi előre is. -
mateus
senior tag
válasz univerzita #18880 üzenetére
Ezen az adott laptopon még nem volt felrakva itunes, a képeket syncios-al másoltam át mindig, ezért se értem mi a probléma, azt gondoltam simán tudok mentést csinálni.
A cloud-os biztonsági mentés teljesen egyenértékű az itunes-ossal? Az lenne a lényeg, hogy minél kevesebb dolgot kelljen újra vissazállítgatni egyesével az akksicsere miatt.
Erre a 3utools-ra még ránézek, köszi az ajánlást. -
univerzita
addikt
válasz mateus #18881 üzenetére
Aszt nemtudom hogy olyan mint iTunes -al de ki tudod választani hogy miről legyen mentés. Beállítások -baloldalt a neved alatt a iCloud majd jobboldalt iCloud. Itt Tárhely kezelése,megnyitod.Ott lesz Biztonsági mentések ( ha még nemcináltál iCloud-ba akkor nem lesz adat hogy mekkora.Megnyitod és itt ki lehet választani mikről legyen mentés. De úgy emlékszem Syncios -al is lehet mentést csinálni.
-
Real_Necro
veterán
Sziasztok!
Szeretnék egy kis segítséget kérni. Gyári alapra kell helyezni egy céges 6S-t, mert nyugdíjazás miatt új kollégához kerül a készülék. Mit kell tenni, hogy biztonságosan nullára legyen gyalulva?
Köszönöm
„Az, ami törvényes, az ugye nem lehet etikátlan. Ez etikátlan, ezért lehetne törvénytelen, de ami nem törvénytelen, az nem is helytelen. Ha helytelen lenne, törvénytelen is lenne.”
-
shteer
titán
-
tylerddd
veterán
Érdeklődnék, hogy valaki használja-e az i6s-t ilyen vagy ehhez hasonló dupla SIM-es megoldással?! Működik a dolog? Hardveresen ugye megoldható, ha azt vesszük, de az iOS mit kezd a két SIM-mel? Telepíteni kell valamit gondolom? Ez a telepítendő cucc iOS verziófüggő-e? Tehát ha kijön egy újabb frissítés, akkor attól a SIM-es megoldás működik tovább? Köszi!
-
lugosi
MODERÁTOR
válasz tylerddd #18886 üzenetére
Ha végignézem a videót akkor abból ugye az derül ki hogy az adapter egy sim kártyát szimulál, aminek a "sim applikációja" engedi a váltást a két kártya között. Ha jól látom a videóból akkor természetesen csak az egyik kártya lehet egyszerre aktív, azaz bármilyen duál standby dolgot alapból el kell felejteni. Én hanyagolnám.
Azon kívül nem tudom hogy az imessage mit szól hozzá. -
Üdv.
A 11.5 jobb mint a 11.3?
Ha igen,akkor frissítem,vagy várjak még vele? -
-
-
-
Drbonci
aktív tag
A 11.3 jó,viszont nekem 11.4 béta van,azt senkinek nem ajánlom,merül mint a Titanic 🤣
-
-
Roland0224
senior tag
Sziasztok
Esetleg segítene az akkuproblémákon ha visszaraknék egy régebbi verziót? (Jelenleg ios 11.3)
Pl 10.3.3 avgy régebbit -
shteer
titán
-
leslieke
Jómunkásember
válasz Roland0224 #18898 üzenetére
Azt már nem tudod visszatenni.
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az első háromnak fáj az ára!
Új hozzászólás Aktív témák
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Android szakmai topik
- Okos Otthon / Smart Home
- iPhone 16 vagy Oppo Reno13?
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- iPhone topik
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Teszten a SteelSeries Apex Pro Gen 3 billentyűzet
- Filmvilág
- További aktív témák...