Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
_seth_
veterán
Rendelt mostanában valaki akkut a telefonhoz ebayről? Van olyan amelyiknek a teljesítményét ki tudja írni a telefon? Amivel vettem az csak annyit írj, hogy "Szervíz".
Intel i7 13700KF - Gigabyte B760 Gaming X - Crucial DDR5 PRO 2x24 GB - Gigabyte RTX 4060 Gaming OC - Crucial T500 PRO 1TB + P5 Plus 2TB - TP-Link Archer TX50E - Zalman Megamax 600W - Gigabyte C301 RGB Black - Arctic Liquid Freezer III 360 RGB Black - SAMSUNG Odyssey 49" C49HG90DMRXEN
-
Rage47
veterán
-
Djmarko
tag
Hát nálam 80%-os az akksi de borzasztó ahogy merül...Használom 10percig nem is csokken a százalék aztán a semmiből leesik 10%-ot.
Én azért használom a telefont rendesen de szerintem nem normalis hogy ilyet csinál és napi többször töltöm.Cserére érett az akksi vagy lehet más baja is van?
-
consono
nagyúr
válasz Rage47 #19905 üzenetére
Vicces dolog ez, nekem 85%-on van hónapok óta, de nem érzek semmit belőle. Ugyan úgy bírja, mint eddig, szerintem. Ki sosem kapcsolt még, de majd a télen kiderül
Born too late to explore Earth, born too early to explore the Universe. Born just in time to sit in front of the laptop and join a Teams meeting...
-
_seth_
veterán
válasz Rage47 #19903 üzenetére
És mi a teendő, ha már korábban cserélt valaki benne akkut, utángyártottra? Úgy mennyibe kerülne a csere egy gyarira?
Intel i7 13700KF - Gigabyte B760 Gaming X - Crucial DDR5 PRO 2x24 GB - Gigabyte RTX 4060 Gaming OC - Crucial T500 PRO 1TB + P5 Plus 2TB - TP-Link Archer TX50E - Zalman Megamax 600W - Gigabyte C301 RGB Black - Arctic Liquid Freezer III 360 RGB Black - SAMSUNG Odyssey 49" C49HG90DMRXEN
-
Norbi27
aktív tag
válasz _seth_ #19912 üzenetére
Hivatalos szervíz nem vállalja. Én kicseréltem az enyémben, de nem lett jobb. Aztán elküldtem egy hivatalos szervízbe. Visszafobták azzal az indokkal, hogy nekik akku csere után vissza kell küldeni a régi aksit az Apple-nem. De mivel azt nem tudom odaadni, így nem válkalhatják a cserét, még úgy sem, ha kifizetem a teljes árat. Eredeti Apple aksit pedig nem lehet máshol beszerezni állítólag
[ Szerkesztve ]
-
_seth_
veterán
válasz Norbi27 #19913 üzenetére
Szuper, kar, hogy már így vettem
Köszi![ Szerkesztve ]
-
nagykatano1
újonc
Sziasztok! Fogalmam sincs jó helyen járok-e. Itt annyi lehetőség van hogy szinte eltévedek... :-) Szóval a kérdésem az lenne, hogy a 6-os 6s tipusú telefonhoz vlami hangszóró, kihangosító - komolyabb teljesítményű - ami blututh-os és tölti is a készüléket, tudtok-e ajánlani. Néztem a hangprojektorokat, nem tudom azt lehet-e üzemeltetni telefonról... (Nagyon hozzá nem értő vagyok. A gyermekemnek szeretnék karácsonyra valami ilyesmit vásárolni. Természetesen az ár sem mindegy, és az sem gond ha használt.) Köszönöm a segítséget
Kata -
oszy
veterán
válasz nagykatano1 #19916 üzenetére
Kata! Kell venni egy powerbankot és egy bluetooth hangszórót.
Szinte ÚJ Seagway Ninebot F2 PLUS eladó ! !
-
mistvan68
tag
válasz nagykatano1 #19916 üzenetére
Szia!
Elég csak egy nagyobb akkuval rendelkező bluetooth hangszóró.(6000mAh-ás)
Az ellátja a powerbank feladatot is.Üdv.István
[ Szerkesztve ]
-
maathe
senior tag
Kb. 1 hete azt vettem észre, hogy a telefonom rendkívül gyorsan merül. Használat közben 1%-ot esett az akku töltöttsége 1 perc alatt, éjszakánként merült 60-70%-ot úgy, hogy semmi aktivitás nem volt a háttérben a rendszer szerint. Többször újraraktam a rendszert (12.1), de semmi javulás nem történt. Az akku kapacitása 88% volt. Bevittem egy hivatalos szervizbe, ahol mondták, hogy a diagnosztika szerint az akku állapota értékelhetetlen. Kicserélték, viszont a helyzet nem sokat változott. Most kb. 5 perc alatt esik 1%-ot használat közben, üresjáratban pedig 10%-ot merül egy óra alatt.
Az iOS-ben mindent kikapcsoltam, ami a háttérben húzhatja az akkut (Background App Refresh, Location Services stb.).
Van valakinek bármi ötlete, hogy mi lehet a gond?
-
Aaron14
őstag
Még mindig imádom ezt a telefont, de az akkumulátor és a 16 GB kezd kevés lenni. Tanácstalan vagyok, hogy XR vagy XS legyen.
[ Szerkesztve ]
Gránit bank ajánlókódért írj privát üzenetet. Most 50.000 Ft jóváírást kapsz új ügyfélként!
-
vrgn
csendes tag
Sziasztok!
Megéri kicseréltetni az akkumulátort. Egy hete voltam az Almárium Pronál, 9900-ért tettek bele gyári akksit. 92 százalékos volt a telefon eredeti akkuja, nálam nem bírt ki egy napot, igaz, hogy rendesen használtam, de nem extrém módon. A gyári új akkuval most olyan, mint új korában. Most lesz két éves a telefon, így szerintem még egy évig megtartom. Szóval cseréljetek bátran, érdemes, a 9900 forint pedig szerintem nem sok pénz érte.
-
Crafter32
őstag
Én újkènt vettem a 6s-t a partnerotól július végén. A Samsung A3 hoz képest egyenlőre nagyon jól bírja az aksi (kop-kop). Bár Facebook stb appokat direkt nem rakok fel. Egésznap lazán megvan, olykor a másnap reggeli 40 százalék is videó és játék nélkül.
Az IOS el sajnos nem tudtam megbarátkozni. Rengeteg alapvető fontosságú funkció nekem továbbra is nagyon hiányzik. Következő telefon biztosan android lesz. 6s nagy előnye számomra a szépsége és mérete.
[ Szerkesztve ]
-
veterán
Az MM-ben most 109 999,00 Ft.
-
Diokhan
addikt
válasz gyuri2008 #19928 üzenetére
Ha ez válasz valamelyik korábbi hozzászólásra, legyszives használd a “válasz” opciót, mert így nem lehet tudni, hogy mire írtad. Csak mondom...!
[ Szerkesztve ]
Azt nem tudom, hogy a harmadik világháborút milyen fegyverekkel fogják megvívni, de a negyediket biztosan botokkal és kövekkel. - Albert Einstein
-
Crafter32
őstag
Az jó ár nagyon. Használtan most tényleg nem ér akkor 80 al többet 🙁. Annyiért meg nagy bukó lenne eladnom😢
-
veterán
Érdemes frissíteni 12.1-re?
Ma vettem a telefont az MM-ben 12.0 van rajta. -
maathe
senior tag
-
Crafter32
őstag
Nekem 11.4.1 van a 6s-en. Első kézhezvételnèl utána olvastam hogyan lehet letiltani a frissítéseket. Nincsenek anomáliák, nincs hirtelen merülés, minek kockáztatni?!
[ Szerkesztve ]
-
gabenh
tag
Sziasztok most szereztem nagyon jó áron egy ilyen készüléket és a következő lenne a problémám:
Bejelentkeznék a régi iCloud fiókomba beírom a jelszavam majd utána a Kétlépéses hitelesítés miatt telefonszámomra akar egy sms kódot akar kiküldeni, na és azt a telefonszámot kb másfél éve nem használom teljesen új számom van azóta ezért nem tudok belépni iCloudomba....ilyenkor kuka az egész fiókom? csak mert van pár képem ott[ Szerkesztve ]
-
hentes555
senior tag
Sziasztok!
Utángyártott akksival a 3 órás SoT milyennek számít, a gyári akksival mennyit tud ez a teló kb.?
"Tiefe Brunnen muss man graben wenn man klares Wasser will"
Új hozzászólás Aktív témák
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Milyen monitort vegyek?
- Windows 11
- Dolce Gusto
- EA Sports WRC '23
- BestBuy topik
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- EAFC 25
- További aktív témák...
- Realme GT Master Edition 8/256
- Samsung Galaxy S21 FE 5G, 6/128GB, Ajándék tokkal, Független, Dual, 1 Év Garancia! Gyönyörű, fóliás!
- ÚJ aktiválatalan Apple iPhone 16 Pro Max 256GB ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- ÚJ aktiválatalan Apple iPhone 16 Pro 128GB ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- Samsung Galaxy A16 5G
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest