Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
galaxys80
veterán
válasz Drbonci #17203 üzenetére
Öntsünk, akkor tiszta vizet a pohárba. Az IOS 11 végleges verziója várhatóan ma 19 órakor fog érkezni.
Szeptember 12.-e óta pedig a GM verziója tehető fel.(#17205) -secret-
Biztos front van ma, mert ma már annyi zagyvaságot olvastam itt a fórumon, mint máskor 1 hét alatt.
[ Szerkesztve ]
-
-
talamasca
senior tag
Akinek fent a GM az készen is van!
UA. 😉“Black as midnight on a moonless night.”
-
tylerddd
veterán
Nálam is fent van, kicsit mintha jobban merülne a készülék.
Csak egészség legyen, meg térerő!
-
Lefty
addikt
Fent van nekem is, eddig pozitiv nagyon. Gyors.
-
Tdavid1994
tag
Én is telepítettem eddig nagyon gyors minden működik és szuper annyi, hogy ha a vezérlőközpontban kikapcsolom a wifit vagy a bluetooth-t attól függetlenül még a beállítások-ban is ki kell állítani, hogy teljesen ki legyen kapcsolva.
Az akku tényleg mintha kicsit jobban merülne szerintem is de ez is be állhat még eddig azt mondom, hogy megérte frissíteni.
[ Szerkesztve ]
-
jazzkifli
tag
válasz Tdavid1994 #17223 üzenetére
Akkor a vezérlő központban nem elég kikapcsolni a wifi-t és a BT-t?
Aláírás
-
őstag
Azt nem értem, mi a fenéért kellett megszüntetni a 3d touch multi tasking-ot a 11-ben..
Szerintem kímélte a főgombot, most meg csak a duplanyomkodás maradt.
[ Szerkesztve ]
-
Rage47
veterán
azért éreztetik finoman, hogy lassan vegyél új készüléket, mert már vannak beröccenések
vagy csak kéne egy icloud backupból újratelepítés (?) -
Tdavid1994
tag
Na közben lehet, hogy rátaláltam, ha minden igaz a formátum váltás és az új formátum jelenleg csak a 7 és 7 plusra érhető el , a 6s is tudja olvasni de még jpeg-ben készít fotókat.
-
shteer
titán
Elvették a 3D touch alkalmazás-váltást
Szerk: hopp, látom többen kesergünk ezen
[ Szerkesztve ]
szerintem jónak tűnik..
-
Lefty
addikt
Hatterek kozott meg mar nincs ez az atmenet kek hatter, csak bolygo tenger virag meg ezek a szivarvanyos gagyisagok, enne is orulok.
-
Lefty
addikt
válasz FIREBLADE78 #17236 üzenetére
Amikor bal oldalt erosebben megnyomtad a kijelzot elojottek a futo alkalmazasok, ugyanaz volt, mint a dupla home gomb.
-
gergo5991
őstag
iphone 5s-hez képest mennyire lenne nagy előrelépés egy 6s 64gb? ugy tudom, de javítsatok ki ha tévedek, de a 6sben is még mindig ugyan olyan rossz az ujjlenyomatolvasó mint az 5sben (szinte használhatatlan). Ami miatt nagy előrelépésnek gondolnám én az a 2gb ram, a 5s-emben csak 1 van és állandóan kapom a figyelmeztetéseket hogy kevés a hely, ezt picit furcsállom is, mert ha neten sok képet betöltök azt tudommal a ramba kéne mentenie, nem tudom mégis miért irja ki hogy kevés a 16gb hely a telefonon.
-
SoldierL
senior tag
Hasít de nagyon 6s plus. De nem tudom elhinni, hogy a vezérlőközpontba nem lehet kitenni a gps-t??! Erre tudtok valamit?
[ Szerkesztve ]
-
Lefty
addikt
válasz gergo5991 #17239 üzenetére
Mar csak a kijelzot nezve is nagy elorelepes, a 2 gb ram jot tesz a multitaskingnak, foleg a safarinak. 32 gb szerintem legalabb erdemes, ha sok alkalmazast szeretsz tartani, illetve sokat fotozol. Az ujjlenyomat olvaso meg olyan rossz, hogy 100-bol 99-szer 0,1 mp alatt feloldja a telefont.
[ Szerkesztve ]
-
gergo5991
őstag
elég izzadós a kezem, 5snél sose mukodik nekem, 64gigás lesz, tudtommal 32es nincs
eloszor volt egy i5 32gigásam, onnan léptem 5s-re 16gigásra - na az durva volt, most meg csak 64 gigás lesz, de ahogy magam ismerem 512 se lenne elég nekem.Filmezni / sorozatot nézni mennyire élvezetes a nagyobb kijelzőn? vagy inkább felejtsem el?
[ Szerkesztve ]
-
bok92
addikt
Több értesítést miért nem lehet egyszerre törölni??! Megint egyesével kell eltávolítani?
-
Lefty
addikt
Ez is eleg furcsa, hogy ha lehuzom az ertesitesi savot, akkor az egesz zarkepernyo lejon a regi megoldas helyett.
[ Szerkesztve ]
-
bok92
addikt
válasz univerzita #17248 üzenetére
Ios11 alatt ilyen már nincsen...
-
Rob700
senior tag
Ha erősebben meg nyomod a törlést akkor nem dobja ki, hogy összes törlése?
A “vezérlő központban”, hogyan lehet állítani, hogy mik legyenek kint? Az alsó négy dolgot tudom, hogy a beállításokkal belül de pl a képernyő tükrözése menüpontot hogyan lehet eltávolítani és esetleg mást tenni a helyére?
iPhone 12 128GB Black
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest