Hirdetés
- PlayStation 5
- EAFC 25
- Call of Duty: Black Ops 6
- Azonnali játékos kérdések órája
- Hosszabb videón a hamarosan megjelenő Tempest Rising című RTS (PC)
- Elfelejtettem egy játék címét
- Alkoholista nevelde
- STAR WARS Zero Company címmel érkezik a Bit Reactor és a Respawn közös játéka
- World of Tanks - MMO
- Mozgásban a Cronos: The New Dawn
Új hozzászólás Aktív témák
-
Laslow
senior tag
válasz
#86564352 #1234 üzenetére
Én elolvastam az öszes Tippek tartalmat, frissítés után az újakat is, a weboldalukon is olvastam a tudnivalókról, és a fórumokban is kérdeztem/olvasgattam/keresgéltem. Átnéztem a telefon összes beállítási lehetőségét, valamint az összes gyárilag fent lévő appot megnyitogattam, hogy lássam, mik azok, és kb mit tudnak. Szóval az alapvetően elvárhatókat megtettem, hogy megismerjem a telefonomat.
Amikor majd pár év múlva valamiért telefont fogok cserélni megint, elsősorban Android vonalon fogok nézelődni. Sok dokgot utálok az iPhone-ban. Például a tárcsázója időről időre felbosszant, annyira nehézkes a működése a régi Androidos tárcsázómhoz képest. A billentyűzetét is utálom. Arra például még nem jöttem rá, hogy ékezetes betűket tartalmazó jelszót hogyan lehet a gyári billentyűzetén begépelni (biztos van rá mód, de keresgélés helyett mindig inkább beírtam valami sima mezőbe, majd vágólapról beillesztettem a jelszót kérőbe...). Az is nagyon bosszant, hogy ha bármire rákeresek az App Store-ban, a kijelző nagy részét valami szponzorált tartalom foglalja el, és lentebb kell görgetnem a releváns találatért. A Kamera alkalmazás gyorsindítása is lassú és nehézkes, mert sokszor nem sikerül elsőre - Androidon a dupla bekapcsológombos módszer egyszerűen jobb. De egyébként meg szép a lezárási és a kezdőképernyő, azokat szeretem.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Lehet, hogy a következő generációs iPhone-ok között már nem lesz mini verzió. Pedig ez a telefon pont az, ami után folyamatosan sír egy hangos közeg.
- Samsung Galaxy S24+ 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 512GB Black Titanium - 1ÉV GARANCIA- Kártyfüggetlen,94% Akkumulátor, IV52
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 512GB Blue Titanium - 1ÉV GARANCIA- Kártyfüggetlen, 96% Akkumulátor, IV51
- Oppo Reno7 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 101 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090 (ELKELT)
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad 110 - Intel N3710 I 4GB I 256GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6150 (18c/36t, 2.7/3.7GHz), 512GB RAM,10G, H740p 8GB, áfás
- Apple iPhone 12 64GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest