Új hozzászólás Aktív témák
-
FefeeX
veterán
válasz remington2 #19 üzenetére
annak ellenére, hogy a terra novát is végignéztem, egy napon sem lehet említeni a Heroes-zal és a Prison Break-kel... De hát eltér az izlésünk... És én nem a hype miatt néztem...
-
Anász
tag
Kíváncsi leszek, mit hoznak ki belőle. Egy rendes lezárás jó lenne.
"Tetris is an inventory management survival horror game from the Soviet Union"
-
gyuszaa
őstag
Imádtam ezt a sorozatot nagyon, tőlem aztán bármilyen formában jöhet.
-
tDr1v3r
veterán
válasz DiamondBack #25 üzenetére
Ugyanazt akarják eljátszani minta Netflix a House of Cards-al.
De persze ez pletyka, szóval nem feltétlen valós...
disznóvágás, nepotizmus, pálinkagőzös hedonizmus | intelhüttö (c) Tirexi, szívünkben őrzünk örökre <3
-
sad_Vamp
őstag
Ez aza sorozat ami úgy nagyjából egy X-men kópia volt? Az tényleg eléggé gáz volt.
“When the flaws of the system are exposed, it is usually the irritant who gets cast out.”
-
Wolverine
félisten
válasz remington2 #19 üzenetére
Nos, az első évadban a Heroesnak megvolt a nézettsége ahhoz, hogy simán meghosszabbítsák. A Terra Nova azonban borotvaélen volt ebből a szempontból, és mivel nagyon drága volt megcsinálni, ezért elkaszálták.
Egyébként a Heroes első évada jó is volt, a záró részig. Azt elbaltázták."I'm the best there is at what I do, but what I do best isn't very nice." (Wolverine) / "Hello, I'm the Doctor. Basically... run." (a 11. Doktor)
-
remington2
senior tag
Felesleges lenne újrakezdeni. A Heroes egy eszméletlenül rossz sorozat volt, amolyan 12 egy tucat kategória, minden évben jön 2-3 hasonló kaliberű újonc, azzal a különbséggel, hogy némelyiknek az elkészült részeit sem adják le, vagy ha le is vetítik, az első évadban elkaszált "volt benne szufla, csakhát" sorozatok végtelen panoptikumába kerül. Az a csoda, hogy 4 évadot húztak rajta a nézettségi mutatóival, de nem volt mese, már kezdettől fogva egy szénnéhájpolt gigamegaszupersorozat volt, nem lehetett egyszerűen lelőni, hiszen az komoly presztizskárokat okozott volna. Hasonló übergigamegahype sorozat volt a szökés is, és az első évad utána az is úgy pukkant ki, mint egy érett barack. Ebben a korszakban, néhány évvel ezelőttig a tévék @ sorozatkészítők hajlamosak voltak elképesztően, és logikátlanul belehajtani magukat a saját maguk csapdájába a szuper túlreklámozásokkal, amelyek miatt nem lehetett egy-egy sorozatot csak úgy lelőni, ha az egy-egy csatorna zászlóshajójának számít. Azóta a helyzet kicsit változott, ma már bármit lekaszálnak, pl. a Terra Novánál már Spielberg neve sem volt elég, az überhype mellé, úgy lőtték le, hogy füstölt. Elnyomtak egy könnycseppet, a távolban felsírt egy ET, és mentek tovább.
Szerintem felesleges egy bukott sorozathoz láncolniuk magukat, azzal az erőforrással, amivel az MS rendelkezik, új ötletekre, azok kidolgozására és felfuttatására is futja.
[ Szerkesztve ]
They see me trollin' / They hatin' / Patrolling they tryin' to catch me ridin' dirty . . . :D
-
dejaris
addikt
Rossz iranyban probalkoznak. Minden orszag baratok koztjet kene xbox exkluzivva tenni. Tarolnanak
-
Wolverine
félisten
Ez minden évben így van: vannak újoncok, amelyekből a megrendelt részek sem kerülnek adásba és vannak olyanok, amelyek hosszan tartani fognak...
"I'm the best there is at what I do, but what I do best isn't very nice." (Wolverine) / "Hello, I'm the Doctor. Basically... run." (a 11. Doktor)
-
zuzu000
őstag
Pont most néztem meg újra az egészet. Kétségtelen örülnék a folytatásnak, mivel elég elvarratlan szálakat hagytak a végén.
-
Kvelstadt
veterán
tényleg volt egygyengébb időszaka a sorozatnak de én örülnék a folytatásnak. kedvenc sorozatom volt akkoriban.
ja meg elkaszálták. beraktak egy másik sorozatot ami addig se bírta mint a heroes...."Én jókor dodgeolok, a boss üt rosszkor!"
-
S-eye
senior tag
Azt hittem a sorozatot folytatják, nem pedig játékot akarnak
Annak ellenére, hogy a vége felé esett a színvonala, én szívesen néztem volna még a Hősöket. -
tDr1v3r
veterán
Ha az a minőség lesz mint az utolsó 2 évadban, akkor nem...
disznóvágás, nepotizmus, pálinkagőzös hedonizmus | intelhüttö (c) Tirexi, szívünkben őrzünk örökre <3
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD RADEON RX 6700 XT PowerColor Red Devil
- Új Lenovo ThinkPad P16s Workstation Érintős LAPTOP -50% 16" Ryzen 7 PRO 6850U 32/1TB 680M 4GB FHD+
- Bontatlan Lenovo ThinkPad P16s Workstation LAPTOP -50% 16" Ryzen 7 PRO 6825U 16/512 RADEON 680M FHD+
- MSI RTX 3060 Ti VENTUS 2X OCV1 LHR
- Razer Blackshark v2 Pro Wireless White
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest