Hirdetés
- Elindult a Marathon zárt alfa tesztje
- GTA V
- Nintendo Switch
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- PlayStation 5
- Nintendo Switch 2
- Rövid előzetest kapott a Mandragora: Whispers of the Witch Tree
- PS Vita / PlayStation TV
- The Division 2 - Jövő hónapban jön a Battle for Brooklyn DLC
- Old Skies teszt
Új hozzászólás Aktív témák
-
KrAt
veterán
Valamilyen szinten tudok angolul (1 éve tanulok heti 2 alkalommal nyelvsuliban, év vége felé meglehet a közép nyelvvizsga) de ha van magyar szöveg (szinkron nem kell) akkor egyrészről tanulnom is sokkal könnyebb, másrészről ellenőrizni is tudom, hogy jól értem-e
Pár napja voltam egy konferencián, ahol az egyik előadó angol nyelvű volt, ott is fordították, de a 70%-át értettem angolul, amit mondott, de a fordítás kellett
-
Lenry
félisten
válasz
#65675776 #97 üzenetére
SPOILER!
mert a "zuhanok 4km-t és túlélem két, a lábamra erősített műanyagdarab segítségével" az teljesen reális
jó persze ki lehet magyarázni, hogy azokat direkt erre találták ki, de a "benzinné változtatjuk a véred" típusú kísérletek után simán elképzelhetőnek tartom, hogy beinjekciózták vákuum és extrém hideg ellen is
(#98) Doki16 tavaly kapott egy patchet az első rész, amiben megváltozott a vége úgy, hogy egy robot visszavisz a komplexumba a robbanás után.
-
törölt tag
SPOILER!
Azért érdekes, hogy a végén Chell életben marad... Fizikai képtelenség...
-
Lenry
félisten
válasz
Winner_hun #95 üzenetére
ez igaz, és egyébként én sem vagyok ellenére a magyar feliratoknak, sőt, nagyon örülök mindig, amikor van, csak nagyon le tud lombozni, amikor olyan, mintha egy Google-fordított szöveget odaadtak volna egy ált. sulis ötödikesnek, hogy nézze még át anélkül, hogy tudná mi ez, aztán mehet aranylemezre.
tehát pl teszem azt, a "you"-t nem fordítom minden alkalommal többesszámba, ha tudom, hogy a megszólított egyedül van az egész komplexumban, de ezen kívül is volt benne pár olyan leiterjakab, hogy a fejem fogtam de sajnos idézni most nem tudok.
-
Neoteric
addikt
[SPOILER]
Végigtoltam én is.. hát nekem ez volt az első Portalom, szal annyira nem vagyok tisztában az előzményekkel, de sajnálom h Wheatley végül rossz fiú lett. Bírtam a fejét nagyon.
[/SPOILER]Qrva jó játék. El is kezdem az első részét mindjá' !
-
Hát ez k*rva jó játék! Végre valami olyan, ami le is köt, nem unom meg. Robothaverunk szövegei meg állati!
Pici spoiler, ha az elején jársz:
"Kapj el járomra jó? 1...2...3... mégse mégse" én itt totál rákészültem!
erre meg ledobja magát 1nél...
-
KrAt
veterán
Ha jól értelmezem, akkor az egész játék felirata magyar, minden poénnal, stbstb?
Mondd, hogy igen
-
Ice!?
őstag
átállítottam magyarra a steamet. így már a játék is magyar lett.
köszönet.
-
Ice!?
őstag
hi.
külön, csak magyar feliratot honnan tudnék szerezni?
-
Killberk
aktív tag
Nah, végigvittem én is. W-t sikerült elsőre kilőni, szal...
Szerencsére nem lett rókabőr a folytatásból, sőt, meglepően jók az újítások is. Remélem lesz ehhez is sok egyedi pálya, mert alapjáték szokás szerint elég rövid volt és csak vége felé voltak érdekesebb feladványok.
Zene szerintem kicsit visszalépés első részhez, az nyugisabb volt, most meg állandóan "pörgött, cincogott", nem éppen gondolkodást segítve elő.
Nemtom lesz-e 3-dik rész, de kíváncsi lennék, hogy abba mit tudnának még belerakni. -
westlake
félisten
magyarral is akarok multizni.. dobjon ram privatot az, aki hajlando erre
-
UnSkilleD
senior tag
coop nagyon fasza csak kevés pálya és rövidek
-
Doki16
addikt
Egyszemélyes játékban van egy olyan menüpont, hogy Fejlesztői kommentárok. Ha arra rámész akkor ki tudod választani a single és a coop pályákat a készítők a kommentálásával. Annyi az egész, hogy helyeként lesznek buborékok a pályán amire ha rányomsz elmondják, hogy miért így és miért ezért rakták össze a pályát
-
Doki16
addikt
Végig vittem másodjára kommentár módban. Szeretem ezt a variációt a Valve játékaiban, érdeke dolgokat lehet megtudni.
-
Gondar
tag
Na látom most, hogy már többen is végig vitték nem csak nekem tetszett ennyire.
-
UnSkilleD
senior tag
már végigtoltam 3-szor, jöhetnek a DLCk 5ezer darab pályával
-
Psych0
őstag
Hát... ez... kész...
Most fejeztem be, eszméletlen.
Wheatley dumái, a különböző hangulatú pályák. Az elszórt poénos feliratok stb. Valve-nél nagyon pihentagyúak a fejlesztők az biztos.Egyvalamit nem értek. Most a végén ki lett törölve a C-betűs karakter, vagy nem, mert a stáblistánál énekel GlaDOS hogy itt van.
Én meg naívan azt hittem a játék közben, hogy GlaDOS = C -
Lenry
félisten
válasz
Darth_Revan #68 üzenetére
a legjobb az elején volt. "várj, manuálisan felülírom ezt a falat" és bumm, szobástól átbasz a falon
-
Darth_Revan
veterán
válasz
Darth_Revan #67 üzenetére
áh, imádom ezt a figurát "meg kell hackelnem az ajtót, de nem megy amíg nézel" *elfordulok* -> puff, beveri az ablakot
Voltak kétségeim kezdetben, de Valve nagyot alkotott ismét.
-
Darth_Revan
veterán
Részemről a brit akcentusú robot, aki segít nekünk, 2011 legjobb mellékszereplője!
Akkor borultam le a székről, amikor horror történetet kezdett mesélni
-
Max_218
tag
Sikerült végigjátszanom , nemtalálok szavakat a végére ,te jó ég , kicsit beütött
azóta is nézem az ending videót jutubról.
Korrekt játéklett 9óra amit beleőltem , megérti minden pénzét. Coop is hátravanmég ,aztán szerintem újrajászom. Ez valami fantasztikus.
Habár egy Ep3.-as útalást vártam volna.
-
spammer
veterán
X360 verzióban nincs magyar felirat? Mert nálam angolul megy. Nem mintha nagy tragédia lenne, csak a PC verzióban van, azt hittem ebben is van.
-
lorcsi
veterán
én is elkezdtem játszani
elég érdekes game
még sosem játszottam hasonlóval (az első résszel sem) nem is tudtam mi történik mikor abban a konténerben rázkódtam a kis robottal a menynezeten...érdekes lesz ezzel játszogatni -
Gondar
tag
Srácok valaki tudna segíteni, keresek egy nagyfelbontású portal 2 logót. Azta képet amin csak a pálcika ember van dőlten. Csináltatok egy pólót.
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- LEGO klub
- Teljes stratégiaváltással megy neki az európai piacnak a BYD
- Riasztó topik
- Elindult a Marathon zárt alfa tesztje
- Retro teló rajongók OFF topicja
- Házimozi belépő szinten
- Hobby elektronika
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- További aktív témák...
- Apple IPhone 13 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G 256GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Apple IPhone 13 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy A32 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG UltraGear Gaming Monitorok: ÁPRILIS MADNESS -30%
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest