Hirdetés
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 7. nap: Control
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 6. nap: Dredge
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás Dark and Darker: Legendary Status
- Jövőre érkezik az új Agatha Christie: Death on the Nile játék
-
GAMEPOD.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
kisbalazs83
aktív tag
válasz kisbalazs83 #89141 üzenetére
Működik A Set Top Box ad tápot az antennának és a LOOP kimenetén összekötve a G30-on bejönnek a DVB-T csatornák. Nem kell a második távirányító
[ Szerkesztve ]
65JZ1000, 65PUS7506, 55OLED754, FTXF42D
-
KTTech
veterán
válasz kisbalazs83 #89138 üzenetére
Kaposvár az adótorony (valószínűleg, ez van legközelebb), a frekvenciák:
482MHz - multiplex E
562MHz - multiplex C
586MHz - multiplex A
674MHz - multiplex B
762MHz - multiplex DMindegyik horizontálisan van. A TV nem ad ki tápfeszt az antennának, ha aktív lenne, de általában egy darab drót elég neki antenna gyanánt, próbából.
www.kttech.hu //A szgépem/fényképezőm configja az adatlapomon
-
KTTech
veterán
válasz kisbalazs83 #89135 üzenetére
Elvileg tudnia kellene a DVB-T-t a G30-asnak. Gyári beállítás után kiválasztottad, mit szeretnél hangolni? Manuális hangolással mire jutottál? Melyik adótorony közelében van?
www.kttech.hu //A szgépem/fényképezőm configja az adatlapomon
-
junkpod
veterán
válasz kisbalazs83 #2917 üzenetére
köszi, közben én is megtaláltam, de legalább 15 percet nyomkodtam...
Box's don't touch!
-
junkpod
veterán
válasz kisbalazs83 #2882 üzenetére
Így mivel az ékezetes betűk hibája szolgáltató független, ezért szerintem a pana a hibás, hol lehet nekik szoftverfrissítést javasolni?
bandzsa: hát ez a csatorna sorrend szerkesztés egy rémálom a pana tv-n, nem is értem miért. ha átmozgatsz egy csatornát amikor fixálod akkor több mp is eltelik mire rögzíti az új listát...
[ Szerkesztve ]
Box's don't touch!
-
bandzsa
csendes tag
válasz kisbalazs83 #2870 üzenetére
A Vidanetes conaxnál tényleg 1000-től számoz, de gondolom mindenki átszerkeszti a listát, akkor meg olyan számot adsz a csatornának amit akarsz.
[ Szerkesztve ]
-
junkpod
veterán
válasz kisbalazs83 #2806 üzenetére
pr telecom a szolgáltató esetleg?
ország váltás csak teljes újrabeállítással lehetséges?Box's don't touch!
-
DM-Fan
Topikgazda
válasz kisbalazs83 #2870 üzenetére
Ez azért lett ilyen, mert más országbeállítást választottál. Megoldásnak egyébként teljesen jó, ha a kedvenceket, vagy egyéb más egyéni csatorna-összeállítást használsz.
Get Moded!
-
kisbalazs83
aktív tag
Megjegyzés: lehet hogy csak nálam "Vidanet Conax" lettek a csatornák 1000-től számozva. Ha másnál is ilyen, akkor használjon kedvencek csatorna listát, akkor 1-től lesznek a csatornák számozva.
[ Szerkesztve ]
65JZ1000, 65PUS7506, 55OLED754, FTXF42D
-
bandzsa
csendes tag
Ó nagyon köszi. Már vagy hatféle beállítást kipróbáltam az EPG-vel kapcsolatban, ez végre jó lett!
-
lemmy9
őstag
-
Cha-b
senior tag
válasz kisbalazs83 #1673 üzenetére
Holnap reggel fogom visszavinni, elöbb hívott Novák úr miután az előző hszt megírtam, hogy már szólt a Panasonicnak, és mindenképp vigyem vissza, legfeljebb addig cserélgetjük amíg hibátlant nem kapok. Korrekt volt, csak ez a macera vele. Remélem a következővel szerencsém lesz, bár ahogy magamat ismerem
Látom az előző hszemet sikerült teleraknom helyesírási hibával, de kicsit felidegesített a tv és gyorsan írtam.
Koma74: Bár nem Dmfan vagyok, de ahogy a felhasználási módodat leírtad, felesleges fullhdt venned. Bár azt nem részletezted, hogy tvnézés alatt HD tartalmakra is gondoltál-e.
CSAKAKISPEST!!!!
-
Oldfighter
senior tag
válasz kisbalazs83 #1321 üzenetére
"Szerintem ott van az a zajos csík minden g30-on csak mások nem látják."
Ne riogassunk már ilyen sületlenségekkel. Én se tegnap óta kezdtem a képernyők stírölését és ha beleszakadok is, akkor se találok hibát az új G30-asomon.
Süket szomszéd a jó szomszéd!
-
-FLY->
őstag
válasz kisbalazs83 #1123 üzenetére
Az enyém elég friss gyártás, legújabb firm van rajta. Mondjuk ez a jelenség szerencsére mindig követi a háttér színét és csak olyan közelről látszik, ahonnan már tisztán kivehetőek a képpontok is, ha meg sokáig nézem a végén már beleolvad a képpontok több zajába.
-
tibor.sz
tag
válasz kisbalazs83 #924 üzenetére
A Békéltető Testületi eljárást én is csak ajánlani tudom, nekem ugyanis ennek hatására cserélték ki a TV-met garanciában, addig simán elhajtottak.
-
< CyberBob >
őstag
válasz kisbalazs83 #915 üzenetére
A három nap tényleg bolt függő viszont a második link szövegét annyiban mostanában, hogy internetes vásárlás esetén mindenképp cserélik vagy visszaadják a pénzt nem kell megindokolni sem.
Ne próbáld! Tedd, vagy ne tedd, de ne próbáld!
-
mclane_
aktív tag
válasz kisbalazs83 #3 üzenetére
Kicsit csalóka a kép, S30 nem tudja a DLNA-t. Pont ma vettem meg, örültem a fejemnek, aztán kopp, sajnos geeks.hu kicsit félrevezetett. Ettől függetlenül nem bántam meg, ha előre tudom akkor g30at veszem meg.
-
ztoldy
senior tag
válasz kisbalazs83 #3 üzenetére
Bárhol veszem, jár az 5év garancia?
https://www.refundo.hu/?ref=175161
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A topik plazma televíziókkal foglalkozik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- LED / LCD TV topic topic
- Projektor topic topic
- Házimozi erősítő és minden, ami hozzá csatlakoztatható topic
- Házimozi belépőszinten topic
- Milyen asztali médialejátszót? topic
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest