Új hozzászólás Aktív témák

  • julius75

    aktív tag

    válasz Viktor81 #88772 üzenetére

    2002 óta Opel volt a céges flottánk. Volt abban minden: Combo, Corsa, Vectra, amit csak akarsz. Ennyire hitvány szart még nem látott a világ. 1000km-ént 1 liter olaj, ez volt a norma. Ha elhiszed, ha nem. Azt sem kell elhinned, hogy én tényleg örülök, ha nektek bejön, bejött az Opel. És tudod miért? Mert nekem se több se kevesebb ezzel.
    Egyetlen dologgal volt / van baj csak, az elvakultságodból adódó befordult, mást (márkát és vásárlót egyaránt) lenéző gondolokodásoddal.
    Megértem, elfogadom, sőt szinte már elismerően csettintek is a márkahűséged, a gyermekkorodban megtapasztalt jó dolgok iránt érzett vágyaidat illetően, de biztosan nem akarok azzal rosszat, ha azt mondom: kicsit vedd lazábban.
    Egy piszok módon felgyorsult világban élünk, amibe az általad képviselt ragaszkodás nagyon nem fér bele. Meg kell tanulni elengedni dolgokat, az elveket meg pláne.....mert úgysem győzhetsz. A világ, és vele együtt minden változik. Szerencsére, hiszen igaz esetleg elmúlik ami jó volt, de mindig jön újabb, szebb, érdekesebb....

    Béke veled "Tesó"..... :R

Új hozzászólás Aktív témák