Új hozzászólás Aktív témák

  • MaUser

    addikt

    válasz DM-Fan #7890 üzenetére

    Nem én jelentem ki, olvass statisztikákat: hányan ülnek be ugyanazon film 3D és hagyományos változataira, mennyi fogy ugyanazon film BD3D és BD verzióiból, illetve, hogy milyen arányban fogynak a 3D-TV-k, annak ellenére, hogy egyre inkább kiszorulnak a 2D TV-k. Havi szinten publikálnak ezzel foglalkozó cikkeket, ahol leírják, hogy mik a bukás okai (többek közt azok, amiket leírtam - de ez józan paraszti ésszel is belátható, ha végiggondolod, cikkek nélkül is), szóval tényleg nem én találom ki, de abszolút jogosnak látom és magam is így vélem.

    Persze, mert mindenki azt várta, hogy majd most a DVD rekord elterjedését tíz év alatt is felülmúlják két év alatt, aztán amikor a második legjobb penetrációt sikerül időarányosan elérni, akkor meg megy a sírás...

    Ez angliai viszonylatban kvázi zérus, a lakosság 0,5%-át sem éri el, üzleti szempontból nudli, több költség van vele, mint bevétel, még a horrorisztikus előfizetési díjak ellenére is - nem is csoda, hogy nem fog nagyon terjedni. A hirtelen növekedésnek két oka van: ők rendezik az olimpiát és az emberek még nem ismerik a technológiát, kíváncsian beleugranak az ismeretlenbe. Majd azt nézd meg, hogy milyen ütemben fogják lemondani a szolgáltatást az olimpia után.

    Premiere penetrációja németeknél mond valamit? F1 HD-ba majdnem csődbe mentek, aztán mégsem sírt senki akkor, most meg megy a zokogás mindenütt... Sky sem panaszkodik, hogy mondanák le ezerrel, helyette a méregdrága World előfizetőket sikerül megtartani.

    Ha nem látod a 3D-t vagy rosszul vagy tőle akkor nyilván nem abban nézed a filmet, de nem tolsz ki a családoddal, hogy azért sem veszel, hogy ők se nézhessék.

    Mondom a 3D-t nem azért temetik, mert nem áll jól időarányosan, hanem azért, mert mindenki azt hitte a 3D lesz a i betű, ami már régóta hiányzik a szórakoztatóiparból és megvan az Apple-nél. Hát nem az lett, de attól még köszöni jól van.

    ''A file-cserélés öli meg a filmipart? Inkább a filmipar öli meg a file-cserélést. 2 hónapja nincsen semmi értelmes film, amit érdemes lenne letölteni...''

Új hozzászólás Aktív témák