Új hozzászólás Aktív témák

  • eReL1

    tag

    válasz joey04 #6436 üzenetére

    Amikor vettem a tévét, a MM-ben volt vagy 150 db készülék, amiken az 1ARD HD csatorna ment állandóan. Többször voltam ott, mindig az ment. Megnéztem egyszer reklám alatt, hogy melyik ghostol. Az S30-on, G30-on látható volt, az UT30-on semmi sem. Gondolom, hogy mindegyiken több napig mehetett pedig ugyanaz a csatorna.

    Végül 42U30-at vettem (nem ezért, hanem azért, mert 115e volt az ára, és sajnáltam többet adni az első plazmámért épp a beégés miatt).

    os, kb. 17 napja megy a tévé itthon, napi átlag 7 órát, szinte mindig tévéadás van rajta. Igaz, ügyelek, hogy ne legyen kint fél-háromnegyed óránál többet ugyanaz a logó, de eddig _semmilyen_ ghostnak még csak a halvány jeleit sem tapasztaltam rajta. Én is néztem rajta már meccset is (ekkor egy órányit is kint volt valamelyik sporttévé logója), de semeddig sem ghostolt (direkt odamegyek fél méterre ellenőrizni időnként).

    Nagyon féltem én is a ghosttól, de eddig szerencsére semmi jelét nem láttam eddig, igaz, nagyon ügyelek rá, csakis normál profillal nézünk mindent 500 üzemóráig.

    Semmi sem biztos. Még az sem biztos, hogy semmi sem biztos.

Új hozzászólás Aktív témák