Új hozzászólás Aktív témák

  • hunspikey

    őstag

    válasz Cha-b #32722 üzenetére

    Annyi biztos, hogy ZT60 tulajnak lenni itthon nem pusztán presztízs lesz, hanem nehéz is, mert ezek szerint lehet, hogy a magyar kontingens mindössze pár darabból fog állni. Mindegy - majd lesz ZT70 - ha lesz még pana és ez önmagában is azt fogja jelenteni, hogy a ZT széria sikeres volt - a prémium árat szépen megfizette mindenki - ennek megfelelően folytatják a sikeres csúcs prémium terméket.

    Mondjuk ennek az egésznek azért legyünk őszinték van egy nagyon rövid életciklusa. Mármint a studio reference panel-nek illetve egész pontosan annak, hogy meddig van időben olyan helyzet a piacon, hogy lehet így terméket pozicionálni az egyel "butább" készülékhez képest. Miért mondom ezt?

    Gondoljunk csak a fekete szintre, amit mindenki kerget: most a VT50 tudott 0.009-et. Ha a VT60 tud majd egy picivel jobbat, mondjuk 0.007-et, az már gyakorlatilag olyan sötét fekete, hogy a ZT-nek Kuro szintre kell lemennie, hogy értelme legyen különbségről és ártöbbletről beszélni. A következő generációnál még rosszabb lesz a helyzet- mivel a VT széria megint fejlődik. Mondjuk már 0.005- lesz. Ez már biztos lesz annyira fekete, hogy senkit nem fog meghatni még az sem, ha a ZT70 majd 0.001-et tud. Egy idő után a fekete az fekete, mindegy mennyire közelítik meg, az embert ez már nem fogja érdekelni.

    Én személy szerint azt gondolom, hogy a mostani VT-nek a feketéjét ha megfelezik, ott elég a dolog. Nem kell jobb. Tehát szám szerint én 0.005-re voksolok, mint "ultimate" fekete, ennél kisebb értékért én nem adnék plusz pénzt.

    Ezért ezen a téren a gyártói lehetőségek igenis véglegesek. Gondolom nem véletlen, hogy pont ezért is, most jelent meg egy ZT széria, pár év múlva már értelmetlen lesz. Egy ST70,80 is fogja turni a 0.005-öt - szerintem :)

    A whisky skót, a kávégép olasz, a TV meg Oled, épp egy LG77G3

Új hozzászólás Aktív témák