Új hozzászólás Aktív témák

  • opr

    veterán

    válasz balazs025 #82126 üzenetére

    Utobbi lesz (van), egyertelmuen. RT-vel szep, aztan barmi masra meg lehet mondani, hogy max grafikan szep, ha nem tetszik, vegyel jobb gepet. Konzolos RT is ezert lesz nagyon aktivan hasznalva, mert nagyon egyszeru skalazni, ha mar ugyis RT-t hasznalsz, tamogatni meg tamogatja.

    Szerk: UE5 fele numen viszont nagyon tetszik, meglepoen gyors konzolon es PC-n is, nem kell hozza RT-kepes HW, szep, es konnyu/gyors is vele a fejlesztes. UE4 utan egy feludules, hogy nem kell szorakozni azzal, hogy jo lett-e a feny, aztan ha nem, baszogatni a fenyforrast picit es varni megint 30-90 percet, hogy jo lett-e. Aztan ha nem, megint lehet tokolni meg varni, es ezt addig csinalni, amig kesz nem lesz ugy nem dontesz, hogy baszok az egeszbe, jo az ugy! :D UE5-ben mindez konkretan eloben tortenik, zsenialis. Es szep! Ok, nem RT szint, de nagyon kozel van, es aki nem tudja mit kell nezni, vagy nem keresi direkt mondjuk szakmai artalom cimszo alatt, az a budos eletben nem fogja eszrevenni a trukkozest.

    [ Szerkesztve ]

    "Programozó vagyok. Ez azt jelenti, hogy amit leírok, megtörténik." :D “The only valid measurement of code quality is What-The-F**ks/Minute.” - Robert Martin

Új hozzászólás Aktív témák