Új hozzászólás Aktív témák

  • opr

    veterán

    Annyira beszed van rola, hogy megneztem ezt az Abandoned announcement trailert, es... Gyerekek, szerintem ebbe max akkor lehet belelatni Kojimat, ha mar annyira ki vagy ra ehezve, hogy ha begorcsolodik a cipofuzod (horror!), akkor is Kojimat kialtasz. Annyira kis gagyika fos grafikaja van mar a renderben is, meg annyira butuska szenzaciohajhasz modon beszelik be az "egyedul vagy erdoben, feljel" mokat, hogy az valami hihetetlen. Ha errol tenyleg kiderul, hogy Kojima, akkor innentol konkretan barmire ra lehet fogni, mert ilyenhez nem adna a nevet szerintem, max ha tenyleg az egesz trailer meg minden csak trollkodas volt.
    A trailer fele kepekbol all, amiken faknak a tetejet mutatjak, aztan bejon egy tuz, olyan szintu fusttel, hogy utoljara talan az eredeti unreal tournamentben volt ilyen fust effektje a raketanak.

    Tl;dr: Szerintem legjobb esetben ez egy sima indie valami lesz, 15 evvel ezelotti grafikai szinten. Mondjuk ettol meg lehet jo jatek, de a Kojima jatekok nem epp arrol hiresek, hogy 2 konzolgeneracioval ezelotti grafikat preselnek ki magukbol mar a trailerben is.

    "Programozó vagyok. Ez azt jelenti, hogy amit leírok, megtörténik." :D “The only valid measurement of code quality is What-The-F**ks/Minute.” - Robert Martin

Új hozzászólás Aktív témák