Új hozzászólás Aktív témák

  • RangerFox

    Topikgazda

    Már januárban tippeltem egy Gran Turismo 7 launch megjelenésre, és be is igazolódott. Úgy kell, mint egy falat kenyér.

    Nagyon meglepett a Póki 2 bejelentés, de örülök neki. Remélem, teljes értékű játék lesz, nem csak egy standalone dlc.

    Project Athia - Szép és ambiciózus, szemmel fogom tartani.

    Ratchet & Clank: Rift Apart - elképesztő ez a dimenzióugrás és a velejáró töltési idő, ráadásul nagyon kreatív lett a reboothoz hasonlóan (láttátok, hogy egy fává változtatta a fegyvere az ellenséget?)

    Stray - Szép cgi trailert sokan tudnak csinálni, amíg nem kapunk gameplay trailert, felesleges messzemenő következtetéseket levonni (lásd Resogun trailer)

    Sackboy A Big Adventure - nagyot fogok mondani, de a trailer nézése közben többször beugrott a Mario Odyssey, és annak kreativitása. Így hatalmasak az elvárásaim, valószínűleg csalódni fogok.

    Kena: Bridge of Spirit - trailer alapján nagyon tetszik, de rossz előérzés miatt szerintem középszerű indie alkotás lesz.

    GhostWire: Tokyo - kétségtelen, hogy a hangulata megvan, és szeretnék is azokon a tokiói utcákon bolyongani, de a gameplay kiábrándító kicsit. Mindenesetre a fél szememet rajta hagyom.

    Resident Evil Village - A trailer végéig azt hittem, hogy ez a Resi 4 remake lesz, aztán láttam a vérfarkast és mondom: "ne már, ez nem is RE", aztán látom a maradék részét: [link]

    Hitman 3 - magam is meglepődtem, mennyire tetszett az első két része, nagyon addiktív a gameplay. Ha megkapom ugyanezt esetleg ray-tracinggel, akkor üsse kő, várom nagyon.

    Horizon Forbidden West - Hát mit ne mondjak, amikor megláttam a harci elefántokat, nagyon széles vigyor ült ki az arcomra. :B

    A konzol kicsit extravagáns, de amúgy tetszik. 550 és 600 euróra tippelném a két gép árát. A day1 vétel egyrészt az ártól függ, másrészt szeretném előtte látni a Ubisoft címeit, hogy fognak futni és kinézni a Ps5-ön. Mert igazából jövő év tavaszáig kitart a Ps4-es backlogom, főleg, ha az új AC-t se kell feltétlen Ps5-re venni. Szerintem jó bemutató volt, én élveztem a legnagyobb részét.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák