Új hozzászólás Aktív témák

  • saelin

    veterán

    válasz mettek #31673 üzenetére

    Én szívesen játszanék 120 fps-el 4k-ban (vagy 8k-ban) és full RT-vel! De azt akkor már konzolon... Mindjárt meg is indoklom miért.
    Ugye én ps3 után jó pár évig gaming PC-vel voltam és nagyon jókat szórakoztam vele. Főleg olyan játékokkal játszottam ami pc only, mert valamiért pár cím a büdös életben nem akar kijönni konzolra, pedig simán meg lehetne oldani. No, meg érdekeltek is. Aztán egyre nagyobb nyűg lett a windows update, driver-ek frissítése, a számomra érthetetlen mikro lagok es társai. Elegem lett hogy van egy közepesen jó gépem és még így is volt ami "érdekesen" futott a rosszul megírt programnak hála. Volt játék amit egérrel és billentyűzettel rossz volt játszani, mert képtelenek voltak átültetni egy normális gombkiosztásra.
    Egyedül amit irigylek az a Steam! A refund policy nagyon laza és rengeteg rossz játéktól mentett már meg az egy órás trial. Konzolon hasonló sincs. Az Anthem árát launch-kor nem akarták visszaadni ps-en, mert már le volt töltve. :U Már pedig ha el lehet mondani egy játékról hogy játszhatatlan az az Anthem! Írtam az EA-nek, a Sony-nak és senki nem akarta visszaadni a pénzem. De elkanyarodtam a témától...

    Szóval végül a PC-s teszem-toszom apróságok tereltek vissza a konzolokhoz és ebben nagy segítség volt a ps4 pro is. Ps3-at nagyon szerettem, de az eladása után én nem igazán foglalkoztam az exclusive címekkel. Még youtube-on sem láttam róluk videót, mert teljesen irrelevánsak voltak számomra. Mikor megkaptam a PRO-t ért pár meglepetés, ami mind pozitív volt. Kedvencem a mai napig a rest módban való letöltés akár melóból is. Persze fájt hogy a legtöbb cím csak 30 fps-el fut, de már nem érdekelt annyira mert játszani akartam, pont. Most hogy jön a Ps5, és látva a képességeit azért fényesebb a helyzet mint most. Legalábbis efpées-t tekintve. Bízom benne hogy a performance/framerate mód alap lesz a következő generációban és akkor én, és még sokan mások is boldogan tudunk majd leülni a kedvenc játékaik elé.

    "It is only with heart that one can see rightly; what is essential is invisible to the eye."

Új hozzászólás Aktív témák