Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • opr

    veterán

    válasz sp8787 #26450 üzenetére

    Ha minden létező felületen megrendelte első adandó alkalommal, tehát sokszor április - május körül, akkor simán lehet valakinek 20db nyitónapos konzolja.

    Eddig volt a reply neked, innentől általános jellegű komment a témában:

    Én amúgy nem haragszom ezekre, az üzlet az üzlet, kereslet-kínálat van, ez ilyen, mióta világ a világ. Gusztustalan persze, de minden olyan üzlet, ami nagy profitot termel gusztustalan valahol.

    Ráadásul ez egy konzol. Nem egy koncert, vagy valami hasonló, ahol ha nem jutsz be, jobb esetben éveket vársz valami hasonlóra, és az se ugyanaz lesz, csak ugyanattól az előadótól, roszabb esetben meg úgy alakul, hogy emiatt soha nem fogod látni (így sikerült járni személyesen a Linkin Parkkal), hanem annyi van, hogy pár hónappal később megkapod pontosan ugyanazt a gépet, amin pontosan ugyanaz az élmény lesz játszani pontosan ugyanazzal a játékkal. Illetve nem, mert addigra több lesz, ami meg hanarabb kijött, jobb lesz, mert közben kap patch-et.

    Ne értsetek félre, nem védeni akarom a nyerészkedőket, mert emberileg nincsenek éppen elérhetetlen magasságokban, hogy finoman fogalmazzak, de szerintem a hiszti mértéke is nagyobb, mint amekkorának lennie kéne, lassan úgy hangzik a csoport fele, mint amikor a három éves gyerek veri magát a boltban, hogy nem bírja ki hazáig, azonnal kell neki a csoki.

    Bocs ha valakit megsértettem, de ez már ki kellett jöjjön. :R

    [ Szerkesztve ]

    "Programozó vagyok. Ez azt jelenti, hogy amit leírok, megtörténik." :D “The only valid measurement of code quality is What-The-F**ks/Minute.” - Robert Martin

Új hozzászólás Aktív témák