Új hozzászólás Aktív témák

  • BusinessGuy

    őstag

    válasz Phobion #157186 üzenetére

    Hamar meg fog zuhanni az ára mert jelenleg haldoklik az egész. Az össz eladása jó ha az 1 millát elérte jórésze polcon vagy apróhirdetésekben áll, exkluzivok a jövőben egyre ritkábban fognak érkezni mert a PSVR exkluziv stúdiók az alacsony nagyjából 500ezer körülire tehető potenciális szoftver vásárlóbázisa miatt földbe fognak állni mint nemrég a Firewall játékok fejlesztője. Jelenleg a PSVR2 egy borzalmasan túlárazott headset a tudásához és tartalmához mérten és ez sajnos nagyon úgy fest nem is fog változni maximum pricedrop formájában...

    Túlárazott mert mig van rá nagyjából 150-200 darab játék, zsinóros, a PS5 gyenge kompromisszumok nélkül ekkora felbontáshoz ilyen magas framerate-el, a fejesben kapott élmény pedig hiába rendelkezik HDR-el oled képpel mert egy borzalmasan elavult fresnel lencse van elötte baromi alacsony sweetspottal amitől a kép kellős közepén kivül minden homályos, addig ott a Meta VR vonala. A Quest 2 gyengébb minőséget produkál de töredék áron viszont tartalomban többezres fölénye van. A Quest 3 a PSVR2 áráért minden téren jobb élményt ad hiába LCD panel HDR nélkül a pancake lencse egyszerüen überel a mindenhol tüéles mura mentes képével plusz szintén többezres tartalmi fölénnyel modolhatósággal a kényelemért és minden téren jobb mozgáslekövetéssel. Ráadásul ezek a fejesek önállóak nem kell még gép is hozzájuk vagyis már a PS5 árát megspórolod ha pedig PC-t is alá teszel Q3-al már grafikában is magasan jobb és tartalmasabb élményt kapsz. Valamint hamarosan érkezik a Quest 3 lite közel fél áron ami mindent tud amit a Q3 csak a Mixed Reality lesz fekete fehér alacsony felbontású.
    A fejlesztők pedig szivesebben fogják célozni a Meta vonalat ahol van csak quest 2 vonalon 20 millió fölötti HW eladás, ahol a Quest 3 pár hó alatt túlszárnyalta az 1 éves PSVR2 eladásokat és ez csak tovább fog eszkalálódni a Q3 lite érkezésével vagyis tömören többszörösen magasabb a potenciális vásárlók száma..... Főleg hogy a PSVR2 eladásai mostanra már globálisan a havi 10k-t sem érik el.

    Úgyhogy igen, számitható idén egy jókora price drop legkésöbb a következő hónapokban érkező Quest 3 lite-nál ami az állitólag 200 dolláros árával a földbe fogja állitani még ezt a havi alig 10k-s PSVR2 eladási rátát is ha a Sony nem lép valamit... Lásd itt: [link] vagy képen:

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák