Új hozzászólás Aktív témák

  • Frod

    addikt

    tlou 2 - no return

    a hétvégén beleszaladt öt-hat óra, így van már egy képem róla, hogy nagyjából milyen ez a mód: nehéz.
    nem sikerült még egy run-t sem teljesíteni.
    számomra a tlou mindig is inkább volt egy stealth/survivor játék, persze lehet benne elég durván és látványosan akciózni, de a korlátozott készleteink, és maga a játékmenet nem feltétlenül ezt részesíti előnyben.
    ezzel szemben a no return viszont pont, hogy konstans ezt várja el, a négy különböző pályatípusból (assault, capture, holdout, hunted) talán másfél van, ahol nem akcióhősként kell rambózni (a széfes, meg mondjuk az assault addig a pontig, amíg észre nem vesznek). mindezt egy olyan roguelike rendszerben, ahol skineken kívül semmilyen progressre nincs lehetőség a run-ok között, itt tényleg az abszolút nulláról indulsz minden alkalommal!
    ehhez még jönnek hozzá olyan rng- csodák, hogy pl tommyval, (aki nem tud dodge-olni) rögtön az első pályán (vagyis kizárólag a starter kit van nálad) egy fertőzött hordával szemben kell másfél percig húzni, vagy pl az egyik legjobb körömben, Joel azért harapott fűbe az 5. pályán, mert berakott egy holdout missziót (védd meg a társadat), ahol 30 enemy jön - mindezt azzal a cuki módosítóval, hogy "láthatatlan ellenfelek".
    frissen jövök a gow:valhalla-ból, így akaratlanul is összevetve azzal, ez így ebben a formában sajnos nem sikerült.

    (a játékot alapbeállításokon játszottam, tehát közepes nehézségen - ami itt a normál - és accessibility csalások nélkül.)

    Do you see the white shadow?

Új hozzászólás Aktív témák