Új hozzászólás Aktív témák

  • BusinessGuy

    őstag

    válasz Sundesz #104099 üzenetére

    Rendben csak akkor ne hazudozzanak a promókban és ne szemeteljék tele a netet a fizetett tesztekkel amik áradozáson túl egy másodpercig sem említik meg a játék hiányosságait.
    Persze ezeken a fizetett teszteken is mindig meg a mosolygás meg a pénzes bőrönddel viccelődés holott ennél sokkal egyszerübb dologgal fogják a kiadók a teszterek és gamer médiák tökét...Rosszat írsz? Akkor lehet többé nem hívnak bemutatóra zárt ajtós tesztelésekre promóciókra nincs megjelenés elötti példány nincs semmi. Márpedig ezek bizony kellenek a nézettséghez/olvasottsághoz.
    Kíváncsi lennék vajon mennyire lennének nyitottak a japánok a fejlődésre ha nem működne a fizetett média és minden létező tesztben leírnák ezeket a valós problémákat a játékukkal kapcsokatban ami tán eredményezné azt is hogy lehasalna a kasszáknál de legalábbis nem fogyna úgy mint azt elvárnák...

    Ahogy irtam lehet késöbb jobb lesz lásd GT Sport.De én singleplayer Gran Turismo-t vettem, annak volt igérve annak volt mondva annak volt ráadásul rengeteg helyen agyonmagasztalva méltatva. Nem pedig egy mikrotranzakciókra élezett liveservice játékot aminek jórészét kiherélték és amiben az egyedüli dolgok amik méltók a Gran Turismo névhez az a grafika a menük és információk minősége az autótörténelemről és a szokásos GT hangulat nomeg a felhozott jócskán idejétmúlt gameplay megoldások.
    Az ember meg várja a patcheket biztos majd javítanak a dolgokon. Eddig a nagy javítások konkrétan elfuserálták a játékot és tartalom tekintetében meg tovább tolták a játékot a mikrotranzakciók irányába ahelyett hogy a jogos felháborodások után ami a játékot érte megjelenés óta ilyen téren inkább enyhítettek volna rajta...

    Kaitoup: nem személyeskedtem sehol. Pláne nem abban a kommentben amire ezt írtad, ha az személyeskedés hogy elbagatelizálod a hibákat akkor ugyan úgy személyeskedés a részedről hog amit leírtam az wall of text a semmiröl.
    Amúgy ha már a kezdetek óta jelen vagy a játékban elmondom én is ahogy sokunk. Ám a széria csúnyán megtorpant egy jóideje és nem méltó egykori önmagához, ez a probléma nem más.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák