Új hozzászólás Aktív témák

  • tboy93

    nagyúr

    A februári PS3 láz után a mostani betegszabim alatt visszanyargaltam a PS5-re, kipróbáltam pár régen a backlogomban lévő játékot.

    Virtua Fighter 5 Ultimate Showdown
    Plusos játék volt. Nekem baromi lassú, szerintem az összes általam próbált verekedős játék közül ez volt a leggyengébb. Mondjuk én szeretem ha egy bunyós játék látványos és kissé elrugaszkodott a valóságtól.

    Call of Duty: Black Ops 3
    Plusos játék volt. A BO 1 és BO2 után hatalmas pofára esés, baromi gyenge a története az elődökhöz mérten. Sok visszautalás sincs, simán lehetett volna valami teljesen más névvel ellátott játék is. Volt benne pár újdonság a korábbi COD-okhoz mérten ami tetszett.

    Call of Duty: Black Ops 4
    Plusos játék volt. Újabb pofára esés, ebbe már sztori módot se raktak, hát a pofám leszakad. Játszottam pár death matchet, totál újoncként is be lehet makkolni pár killt, de azért a veteránok ellen sok esélyed nincsen. Ez határozottan igaz a blackout módra, ott nagyon gyorsan szétszedik az embert azok, akik tudják mit is kell csinálni :DDD Ennek ellenére az a játékmód tetszett.

    Call of Duty: Advanced Warfare
    Nemrég vettem meg lemezesen 1.500Ft áron. Annyit megért talán, de ennek sem egy nagy eresztés a története. Talán egy kicsit kevésbé elrugaszkodott mint a BO3, de végig kiszámítható.

    Worms Rumble
    Plusos játék volt. Szerintem rettenet gyenge eresztés. Egy WORMS játék amiben nem rombolható a környezet?! Hát hova tart a világ :( Emlékszem régen mennyire imádtama Worms 4-et, baromi kafa volt szétlőni mindent is. Ebben meg semmit nem lehet felrobbantani pár ajtón kívül.

    Hell Let Loose
    Plusos játék volt. Atya ég! Ez ám a hardcore lövölde. Szerintem ebben volt a legkevesebb sikerélményem, nagyjából fél óra alatt egy killt sem sikerült összekaparni. Mindig leszedtek a semmiből. Ha meg megláttam valakit azt fixen nem sikerült eltalálni. Mindenki megy össze vissza (90 fő egy mapon), elég katyvasznak tűnik az egész.

    Körbenézek még mi van a könyvtáramban, hátha találok valami olyat is végre ami tetszik :D

Új hozzászólás Aktív témák